HYDRO

Vild Nord HYDRO - Naturlig & nordisk skjønnhet

Vild Nord HYDRO - Naturlig & nordisk skønhed - Vild Nord

Premium marint collagen til deg

Visste du at collagen finnes helt naturlig i kroppen din, spesielt i brusk, sener, muskler, knokler, hår, hud og negler? Det utgjør en stor del av kroppens bindevev og opptil 30% av det totale proteininnholdet.

Kroppen din kan selv danne collagen, men allerede fra 25-årsalderen begynner collagenproduksjonen å avta. Dette er en av årsakene til at du med alderen får linjer og rynker i huden. Collagen bidrar til hudens elastisitet og spenstighet, så når mengden av proteinet avtar, avtar også evnen til å holde huden din stram og glatt.

Vild Nord forener nordens fineste råvarer i unike inner beauty-produkter. Vårt collagen er utvunnet av MSC-sertifisert Nord-Atlantisk torsk, som er villfanget. MSC-certificeringen sikrer at torsken fanges på en måte som ikke skader fiskebestanden eller dens leveområder. I tillegg muliggjør det sporbarhet tilbake til det spesifikke fangststedet og tidspunktet. Ved å velge MSC-sertifisert collagen støtter du bærekraftig fiske.

Vi sørger for at vårt collagen gjennomgår tredjepartstesting for PFAS og tungmetaller. Dette er en naturlig del av vår prosess, men også viktig for din trygghet.

Hvilket marine collagenprodukt fra Vild Nord skal du starte din collagenreise med?

Vild Nord Pure Marine Collagen

Pure Marine Collagen

Gjør Pure Marine Collagen til en del av din aktive hverdag, uansett alder og kjønn. Proteininnholdet er hele 95%, og produktet består utelukkende av 100% norsk hydrolysert marint collagen fra MSC-sertifisert fiske. Derfor er det perfekt for deg med en aktiv livsstil, eller for deg som ønsker rent collagenpulver uten noen tilsetninger.

Pure Marine Collagen er ikke tilsatt smak - eller noe annet for den saks skyld. Pulveret løses raskt og enkelt opp i alle slags drikker.

 
Marine Collagen – 95% protein

 • Protein bidrar til økt muskelmasse, til å vedlikeholde en normal muskelmasse og til å vedlikeholde normale knokler. Samtidig får du nytte av alle 20 aminosyrene, altså både de essensielle og de ikke-essensielle aminosyrene.Marine Collagen, rent og naturligt, højt proteinindhold

Pure Marine Collagen er perfekt til deg som vil ha:

 • et rent collagenpulver uten tilsatt smak, vitaminer og mineraler
 • et ekstra tilskudd med protein hver dag
 • et collagenpulver som tåler oppvarming – f.eks. blandet i kaffen din

Du finner Pure Marine Collagen her

Vild Nord Lemon Marine Collagen

Lemon Marine Collagen

Opplev collagenets effekt på huden din, mens du nyter en frisk smak av sitrus, med Lemon Marine Collagen. I tillegg til vårt premium marine collagen, får du også fordelene av vitamin C fra acerola-bær – en av de beste naturlige kildene til vitaminet.

Lemon Marine Collagen har en søt og frisk smak av sitrus – spesielt egnet for deg som ikke liker den naturlige smaken av marint collagen. Løses enkelt opp i vann, smoothies og andre deilige drikker.

Acerolabærpulver

 • De vakre rød-oransje bærene vokser under tropiske himmelstrøk og er anerkjent som en av naturens mest enestående kilder til vitamin C. Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som er viktig for normalt fungerende hud. I tillegg fungerer vitamin C som en antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress.

Marint collagen

 • Skinnet fra den store arktiske torsken, fanget på bærekraftig vis utenfor kysten av Nord-Norge, up-cycles og hydrolyseres slik at vi sitter igjen med det fineste rene, hvite collagenpulveret. Collagen bidrar til hudens elastisitet og spenstighet, og dermed til å redusere synligheten av rynker og fine linjer i huden.Nordisk marine collagen, vitamin c og naturlig citronsmag


Lemon Marine Collagen er:

 • til deg som ønsker collagenpulver med en søt, frisk og god smak av sitrus
 • en fantastisk kombinasjon utelukkende av collagen og vitamin C
 • uten smak av hav

 Du finner Lemon Marine Collagen her

Vild Nord Collagen Beauty Remedy

Collagen Beauty Remedy

Få en vakker hud og naturlig skjønnhet som skinner hver eneste dag. Collagen Beauty Remedy er sammensatt av fem nøye utvalgte nordiske og naturlige ingredienser som sammen gir deg og din skjønnhet alt dere trenger for å kunne stråle.

Smaken av Collagen Beauty Remedy er mild og naturlig av bær. Du kan løse pulveret i et glass vann, eller bruke det i alt fra smoothies til yoghurt. Hvordan vil du få din daglige porsjon skjønnhet?

Dermial® Hyaluronsyre

 • Hyaluronsyre er naturens fuktbinder og finnes i huden hos oss alle. I Collagen Beauty Remedy bruker vi Dermial® Hyaluronsyre, den eneste av sitt slag godkjent i EU. Utviklet for deg som virkelig verdsetter hudpleie fra innsiden.

Mikroinnkapslet tang

 • Utenfor Skottlands kyst vokser næringsrik tang i det kalde og klare havet. Tangen høstes ved å kutte toppen av planten, slik at resten av tangen kan fortsette å vokse. For å gjøre taren så smaksnøytral som mulig, mikroinnkapsles den ved hjelp av en patentert prosess.                                                                             
 • Tang er en naturlig kilde til mineraler, som inkluderer jod, som bidrar til å opprettholde normal hud, et normalt energistoffskifte, normal skjoldbruskkjertelfunksjon og normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner.

Ville svenske blåbær

 • Fra den nordiske naturens skattekammer får vi også ville svenske blåbær. Disse høstes i de svenske skogene og fjellene, tørkes og pulveriseres før de til slutt blandes inn i vårt collagenprodukt. Blåbær er en naturlig kilde til vitamin C og antioksidanter. 

Acerolabærpulver

 • De rød-orange bærene vokser i varme tropiske områder og anses blant verdens beste naturlige kilder til vitamin C. Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som er viktig for hudens normale funksjon. I tillegg fungerer vitamin C som en antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress.

Marint collagen

 • Upcyclet skinn fra den store arktiske torsken, fanget på bærekraftig vis utenfor den nordlige norske kysten. Kollagen bidrar til hudens elastisitet og spenstighet, og hjelper dermed til med å redusere synligheten av rynker og fine linjer i huden.
Vildhøstet tang, vitamin c og hyaluronsyreCollagen Beauty Remedy er til deg som ønsker:

 • et inner beauty collagenprodukt
 • intensiv pleie av din naturlige skjønnhet
 • et produkt som er delikat og enkelt å bruke
 • ingredienser av høyeste kvalitet

Du finner Collagen Beauty Remedy her

Vild Nord Collagen Gold


Collagen Gold

Få vakker hud gjennom hele livet med Collagen Gold - vår absolutte bestselger. I 2023 vant Collagen Gold også to priser, noe som tydelig bekrefter at denne varianten virkelig er det ypperste innen premium marint kollagen.

Vår bestselger, Gold, er akkurat som Pure Marine Collagen uten tilsetning av smak. Collagen Gold kan nytes på mange måter - enten det er i shakes, smoothies eller deilige juicer.


Mikroinnkapslet tang

 • Utenfor Skottlands kyst vokser næringsrik tang i det kalde og klare havet. Tangen høstes ved å kutte toppen av planten, slik at resten av tangen kan fortsette å vokse. For å gjøre taren så smaksnøytral som mulig, mikroinnkapsles den ved hjelp av en patentert prosess.                                                                             
 • Tang er en naturlig kilde til mineraler, som inkluderer jod, som bidrar til å opprettholde normal hud, et normalt energistoffskifte, normal skjoldbruskkjertelfunksjon og normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner.


Acerolabærpulver

 • De rød-orange bærene vokser i varme tropiske områder og anses blant verdens beste naturlige kilder til vitamin C. Vitamin C bidrar til normal dannelse av kollagen, som er viktig for hudens normale funksjon. I tillegg fungerer vitamin C som en antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress.


Marint Collagen

 • Torsken som lever sitt liv i det iskalde og krystallklare havet nord for Norges kyst, er en av verdens fineste råvarer. Gjennom en prosess med up-cycling og hydrolyse, produseres det førsteklasses marine collagenpulveret vi bruker i Collagen Gold. Collagen bidrar til hudens elastisitet og spenstighet, og hjelper dermed til med å redusere synligheten av rynker og fine linjer i huden.
Marine Collagen, vildthøstet tang og vitamin C


Collagen Gold er ideelt til deg som ønsker:

 • Vakker hud ved hjelp av naturlige ingredienser
 • Det beste tilskuddet til huden innenfra
 • Et perfekt supplement til kostholdet i en travel hverdag

Du finner Collagen Gold her

Vild Nord Collagen Immune Plus


Collagen Immune Plus

Naturlig støtte til ditt immunforsvar og din hud, med en herlig blanding av marint collagen, solbær, sopp og echinacea. Collagen Immune Plus er det perfekte valget for deg som ønsker å pleie både immunforsvaret og huden samtidig.

Collagen Immune Plus har en mild, frisk smak av solbær. Prøv den i alt fra vann til smoothies - akkurat som du ønsker, siden kroppen din fortjener litt ekstra pleie hver dag.


Echinacea

 • Echinacea Purpurea er en flerårig plante som har blitt brukt i århundrer innen naturmedisin. I dag brukes planten fortsatt, blant annet her i Collagen Immune Plus. Echinacea understøtter immunforsvaret.

Champignon

 • Hva gjør champignon, en sopp, i et collagentilskudd? Når sopp utsettes for stråling med UV-lys, dannes store mengder vitamin D. Denne formen for vitamin D kalles Earthlight, og er en ingrediens i Immune Plus. Vitamin D bidrar til å støtte immunforsvaret.


Acerolabærpulver

 • De vakre rød-oransje bærene vokser under tropiske himmelstrøk, og de er en av verdens beste naturlige kilder til vitamin C. Sammen med de nordiske solbærene blir de til et vakkert bærpulver rikt på vitamin C, som bidrar til normal dannelse av collagen, noe som er viktig for hudens normale funksjon. I tillegg fungerer vitamin C som en antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress.


Marint collagen

 • Vi up-cycler skinnet fra den store arktiske torsken, fanget på en bærekraftig måte, utenfor den nordlige kysten av Norge. Collagen bidrar til hudens elastisitet og spenstighet, og dermed til å redusere synligheten av rynker og fine linjer i huden.
Vitamin C, Vitamin D og echinacea pulver


Collagen Immune Plus passer til deg som gjerne vil ha:

 • Naturlig støtte til immunforsvaret
 • Et produkt hvor smak og skjønnhet går hånd i hånd
 • Collagen av premium kvalitet

Du finner Collagen Immune Plus her


Vild Nord Collagen C+ kapsler


Collagen C+ (kapsler)

Med Collagen C+ kapslene får du en enkel vei til ekstra støtte for kroppens naturlige dannelse av collagen. C+ kapslene inneholder marint collagen og vitamin C. Passer for deg som ikke foretrekker collagenpulver.

Marint Collagen

 • Collagen bidrar til hudens elastisitet og fasthet, og dermed til å redusere synligheten av rynker og fine linjer i huden.


Vitamin C

 • Vitamin C bidrar til normal dannelse av Collagen, som er viktig for hudens normale funksjon. Vitamin C er også en antioksidant som beskytter cellene mot oksidativt stress.


Marine Collagen, 2 kDa peptider og upcycled fiskeskind

Collagen C+ kapsler er til deg som ønsker:

 • Collagen i kapselform
 • Å støtte kroppens naturlige dannelse av collagen
 • Smaksnøytrale collagenkapsler

Du finner Collagen C+ kapslene her


Vild Nord Collagen Compass


Har du vanskelig for å velge?

Vi vet at det kan være utfordrende å velge det collagenproduktet som passer best for akkurat dine behov. Derfor har vi utviklet Vild Nord Collagen Compass, som hjelper deg på rett vei gjennom det store utvalget av collagen.

Ved å svare på en rekke spørsmål om dine ønsker og behov, kan Collagen Compass raskt og presist fortelle deg hvilket Vild Nord collagenprodukt som er det perfekte valget for deg.

Prøv Vild Nord Collagen Compass her.


Vild Marine Collagen har en komplet aminosyreprofil


Alle aminosyrene til deg, alltid

Uansett hvilken Hydro-variant du velger, vil du dra nytte av de mange flotte og deilige fordelene ved vårt collagen. Den største fordelen med collagenet er som nevnt at det bidrar til hudens spenstighet og elastisitet, og dermed kan redusere rynker og linjer i huden.

Men vårt marine collagen inneholder også alle 20 essensielle og ikke-essensielle aminosyrer, noe som utgjør en komplett aminosyreprofil. Kroppen din bruker aminosyrene til å danne proteiner, og hvert enkelt protein består av mer enn 10 forskjellige aminosyrer.

Forskjellen mellom de essensielle og ikke-essensielle aminosyrene er at de essensielle ikke kan dannes av kroppen selv, og derfor må du få dem gjennom maten du spiser, eller for eksempel gjennom Vild Nord marint collagen.

De 8 essensielle aminosyrene, de som kroppen trenger å tilføres, er fenylalanin, histidin, isoleucin, leucin, methionin, threonin, tryptofan og valin. Du kan lære enda mer om aminosyrene i vår bloggpost Aminosyrer:
Hva er de godt for?


Vild Nord - smuk hele livet

Din skjønnhet – ditt valg

Er du ny innenfor collagenverdenen, eller har din reise allerede begynt? Uansett hvor du befinner deg, er Vild Nord marint collagen alltid et sikkert valg. Dette gjelder uavhengig av din alder, dine behov og ditt kjønn.

Vi tror på at naturlig skjønnhet ikke kjenner noen alder. Med alderen følger endringer med, men hvordan vi velger å omfavne dem, er individuelt og helt opp til deg.

Start på collagen i dag, og opplev endringene allerede etter 8-12 uker.

Jo før du begynner, desto raskere vil du merke forskjellen, og husk, med vårt Collagen Compass er det raskt og enkelt å finne det produktet som passer akkurat deg og dine behov.

Leser neste

Collagen Beauty Remedy - Vild Nord
GLOW - Your Balance Collagen - Vild Nord