GLOW - Your Balance Collagen

GLOW - Your Balance Collagen - Vild Nord

Intensiv glød og pleie til huden din

Ønsker du å pleie og opprettholde hudens naturlige skjønnhet i en ellers travel hverdag?

Det er en bekymring for mange av oss. Med GLOW fra Vild Nord får du ikke bare et sett eksklusive skjønnhetsfremmende ingredienser til din skjønnhetsrutine, men også et produkt som kan være med å gi huden den ettertraktede gløden mange av oss drømmer om.

Enten du streber etter å oppnå en ny glans eller ønsker å bevare den ungdommelige gløden, leverer GLOW et deilig tilskudd av kvalitetscollagen som passer til hudens unike behov.

Opplev den glatte og elastiske følelsen samt den ønskede strålende gløden med GLOW Your Balance Collagen fra Vild Nord - en perfekt balanse mellom effektivitet og ren luksus.

Les videre for å oppdage de vidunderlige ingrediensene bak dette transformative produktet.

 
GLOW Your Balance Collagen er til deg som ønsker:

  • premium marint collagenpulver
  • pleie av hår og negler
  • spenstig hud med en naturlig glød
  • å forlenge sommerens vakre solbrune farge

 
5 premium ingredienser til deg og din huds glød

GLOW er sammensatt av en nøye utvalgt blanding av de mest eksklusive og nærende ingredienser, som arbeider i harmoni for å pleie og forbedre hudens, hårets og neglenes skjønnhet.

Denne unike sammensetningen av førsteklasses ingredienser leverer dyptgående næring som gir huden din en strålende glød som virkelig skiller seg ut.

Med GLOW kan du forvente å oppnå ikke bare synlig vakrere hud, hår og negler, men også en enestående følelse av velvære og selvtillit som stråler gjennom fra innsiden og ut.

Støtter din kropps naturlige collagendannelse

Vitamin C bidrar til normal collagendannelse, som har betydning for normalt fungerende hud.

Gir glød til huden din

Betakaroten er forstadiet til vitamin A. I kroppen blir betakaroten omdannet til vitamin A, som bidrar til å vedlikeholde en normal hud og som kan understøtte en naturlig glød i huden.

Pleier hår og negler, og støtter immunforsvaret ditt

Selen bidrar til å vedlikeholde normalt hår og normale negler, til immunforsvarets normale funksjon og til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Ekstra pleie til hår, negler og hud

Sink er et mineral som bidrar til å vedlikeholde et normalt hår, normale negler og en normal hud.

Gir spenstig og glatt hud

Bærekraftig, viltfanget torsk fra det nordlige Atlanterhavet, er kilden til det marine collagenet du får med GLOW fra Vild Nord. Collagen bidrar til hudens elastisitet og spenstighet, og kan dermed minske rynker og fine linjer i huden.
 

La skjønnheten din skinne gjennom

For å opprettholde sommergløden er det viktig å skjemme bort og pleie huden din. Dette innebærer å tilføre de nødvendige næringsstoffene for å bevare hudens strålende sunnhet.

Ved å følge en omsorgsfull hudpleierutine, spise sunt, beskytte deg mot solen og bruke passende produkter, kan du forlenge din solbrune glød og oppnå en vakker og strålende hud hele året rundt.

Med GLOW Your Balance Collagen fra Vild Nord får huden din den perfekte pleie som sikrer den ønskede naturlige og vakre gløden. Uansett om du ønsker å bevare sommergløden eller oppnå en strålende hud selv i de mørkere månedene, er GLOW det optimale valget.


Start med GLOW i dag

Er det i dag du skal starte din skjønnhetsreise med GLOW fra Vild Nord? La GLOW bli en deilig og sunn del av hverdagen din. Collagenblandingen løses enkelt og raskt opp i et glass vann, juice eller din favorittsmoothie, hvor den gir en mild og søt smak av sitrus.

Du kan alltid begynne å ta collagen – det er aldri for sent. Uansett alder og kjønn, can kollagen gjøre noe godt for deg og huden din. Fra midten av 20-årene begynner kroppens naturlige collagenproduksjon å avta. Etter hvert som collagennivået synker, begynner rynker og fine linjer å vise seg i huden. Til å begynne med er det oftest i ansiktet de fine linjene merkes, og fordi vi ser vårt eget ansikt hver eneste dag, blir dette for mange veldig merkbart.

Kjøp GLOW Your Balance Collagen og start reisen mot en vakrere hud allerede nå.

Leser neste

Vild Nord HYDRO - Naturlig & nordisk skønhed - Vild Nord
Hvorfor Vild Nord nordisk marine collagen? - Vild Nord