Naturlige ingredienser

HYDRO LAB

Hydro Lab består av collagenprodukter med naturlige og aktive ingredienser av høyeste kvalitet. Få vakker hud, for livet og helt naturlig.

Marint collagen

Vårt collagen utvinnes fra skinnet til den store arktiske torsken, som er viltfanget utenfor kysten av Nord-Norge når den kommer ned fra Barentshavet for å gyte. Den har levd fritt i det iskalde, krystallklare og næringsrike havet. Dette gjør den til en av verdens fineste råvarer.

I generasjoner har nordmenn fanget den vakre fisken med respekt for havet og bestanden. Derfor har Norge i dag den største og mest bærekraftige torskebestanden i verden. Vi får marint collagen fra Seagarden, en norsk produsent lokalisert på Karmø på Sørvestlandet. Sammen skaper vi verdier av noe som normalt er ubrukelig. Det er vårt bidrag til mer bærekraftig bruk av råvarer.

Les mer

Acerola

Acerola er et lite bær som ligner veldig på våre nordiske kirsebær. Bæret vokser på en busklignende plante i de tropiske områdene på den vestlige halvkule.

Vi har gjort acerola til en naturlig del av mange av våre nordiske collagenblandinger, fordi bæret er en av verdens beste kilder til vitamin C, som bidrar til normal dannelse av collagen.

Havets premium grønnsak

Tang fra Puresea®

Vi bruker tang fra Puresea®. Tangen vokser vilt utenfor Skottlands nordvestlige øyer, hvor vannet er så rent at tangen opprinnelig har økologisk status.

Tangen høstes ved å klippe toppen av plantene forsiktig slik at havbunnen og roten er intakt og planten kan fortsette å vokse. Hvert parti av bærekraftig høstet tang er testet til en fast spesifikasjon for sikkerhet, kvalitet og viktige ernæringsaspekter. Videre er hvert parti fullt sporbart hele veien gjennom produksjonen fra havet til forbrukeren, helt ned til navnet på den enkelte bonde.

Håndplukkede bær fra naturen

Nordiske blå bær

Bærene vi bruker er viltplukket i Sverige, hvor de vokser i de store naturområdene på fjellet. Etter høsting tørkes og dehydreres bærerne, hvoretter de pulveriseres og blandes inn i vår ettertraktede skjønnhetsformel, Collagen Beauty Remedy.

Vi bruker en herlig blanding av tre blå bær, som alle har et høyt innhold av den velkjente antioksidanten vitamin C: solbær (50%), blåbær (30%) og aronia (20%).


Vi bruker 600 gram friske bær per 100 gram collagenpulver. Når de friske og ville bærene tørkes og pulveriseres, blir de til et konsentrert pulver fylt med vitamin C, som smaker fantastisk friskt og naturlig.

Vegansk vitamin D

Earthlight®

Earthlight® er navnet på vitamin D fra sopp, og metoden som øker soppens naturlige dannelse av vitaminet. Earthlight® brukes deretter i kosttilskudd eller matvarer. Det er en unik kilde til vegansk vitamin D og er faktisk den eneste metoden i sitt slag som er godkjent i Europa.

Prosessen minner litt om måten vi mennesker får i oss vitamin D fra solen, nemlig ved å utsette huden for solstråler. På samme måte blir soppen utsatt for UV-lys, som utløser soppens dannelse av vitamin D.
Soppen tørkes deretter og pulveriseres til det fineste pulveret kalt Earthlight®, og til slutt tilsettes vår COLLAGEN IMMUNE REMEDY.

Les mer

Skjønnhetens kraft

Echinacea

Echinacea Purpurea er en flerårig plante som har blitt brukt som naturmedisin siden 1700-tallet. Indianere brukte planten til å behandle mange plager, inkludert sår, brannskader, insektbitt, tannpine, halsinfeksjoner, smerter, hoste, magekramper og slangebitt.

COLLAGEN IMMUNE REMEDY inneholder ekstrakter av nyhøstede stilker, blader og blomster av Echinacea. Ekstraktet inneholder en rekke stoffer som bidrar til å styrke immunforsvaret.