Collagen Beauty Remedy

Collagen Beauty Remedy - Vild Nord


Vakker hud med eksklusive nordiske & naturlige ingredienser

La din naturlige skjønnhet vise seg fra sin beste side, hver dag, hele livet. Collagen Beauty Remedy er et unikt premium marint collagenpulver, sammensatt av fem fantastiske ingredienser, som sammen tar vare på skjønnheten din fra innsiden og ut.

Fordele ved Vild Nord Collagen Beauty RemedyLivet setter sitt preg på huden, akkurat som det gjør på din skjønnhet. Dette trenger ikke nødvendigvis være negativt, da det til syvende og sist forteller historien om ditt liv. Ønsker du å ivareta huden som vil være med deg gjennom hele livet, kan du sørge for å gi den den omsorgen den fortjener.

Hudens naturlige skjønnhet endres gjennom livet, og hvordan du omfavner den er opp til deg. Med Collagen Beauty Remedy kan du gi deg selv og huden din ekstra pleie med fem nøye utvalgte ingredienser på en enkel, deilig og naturlig måte.


5 aktive & effektive ingredienser fra naturen til deg & din skjønnhet

Vi har nøye utvalgt de beste, mest eksklusive og effektive naturlige ingrediensene til vårt Collagen Beauty Remedy. Med naturen som inspirasjon har vi håndplukket ingrediensene som i en herlig kombinasjon pleier og fremhever din naturlige skjønnhet så mye som mulig.

Les mer om de fem håndplukkede ingrediensene nedenfor:

Dermial Hyaluronsyre


Hyaluronsyre

DERMIAL® Hyaluronsyre er selve symbolet på fuktighetsgivende hudpleie. Hyaluronsyre er en naturlig del av huden din, og DERMIAL® en perfekt del av hudpleierutinen din. Med alderen synker kroppens nivå av hyaluronsyre, og derfor kan DERMIAL motvirke tap av fuktighet i huden over tid.

DERMIAL® er den eneste i sitt slag, godkjent i EU, og utviklet for deg som verdsetter hudpleie som styrker huden din fra innsiden og ut.

Mikroindkapslet tang - en kilde til jod


Mikroinnkapslet tang

Tangen, som vokser vilt i havet utenfor den nordvestlige kysten av Skottland, høstes skånsomt ved å kun kutte av toppen og la resten av planten vokse videre. Dette påvirker ikke den naturlige balansen, samtidig som du nyter godt av tangens rike innhold av det essensielle mineralet jod.

Vilde svenske blåbær - en kilde til antioxidanter og vitamin C


Håndplukkede ville svenske blåbær

I Sveriges store skoger og fjell vokser det nordiske blåbær. Vår leverandør håndplukker de friske og ville blåbærene, tørker og maler dem hele slik at de kan bli en vakker og kraftig del av Collagen Beauty Remedy. Blåbær inneholder antioksidanter og er også en naturlig kilde til vitamin C.

I en herlig bærblanding med to andre blå nordiske bær, solbær og aronia, gir blåbærene også kollagenpulveret en naturlig deilig og søtlig smak.

Acerolabær - en kilde til vitamin C


Acerolabærpulver

Kanskje kjenner du acerola, eller kanskje er det et helt nytt bær du begynner å bli kjent med. Det lille oransjerøde bæret vokser under den tropiske himmelen og er en av verdens beste naturlige kilder til vitamin C. Det er nettopp derfor vi har valgt acerolabær som en del av Collagen Beauty Remedy.

MSC-certificeret marine collagen fra torsk


MSC-sertifisert marint collagen

Vår collagen hentes fra skinnet til den store arktiske torsken, fanget utenfor kysten av Nord-Norge når den vandrer ned fra Barentshavet for å gyte. Torsken har levd sitt liv i det iskalde, krystallklare og næringsrike havet, noe som gjør den til en av verdens beste ingredienser.

Etter fangst blir fisken filetert og skinnet samlet. Deretter gjennomgår fiskeskinnet en upcycling-prosess for å bli det førsteklasses marine collagenpulveret du kjenner. Prosessen inkluderer hydrolyse, hvor huden løses opp, renses og ender opp som et rent og hvitt pulver – grunnlaget for alle våre collagenprodukter, inkludert Collagen Beauty Remedy.

Smuk hud hele livet med collagen fra Vild Nord


Støtte til din hud & skjønnhet innenfra

Huden din, kroppens største organ, fortjener vakker og naturlig pleie hver dag. Den tar vare på deg, og jo bedre du tar vare på den, jo bedre kan den gjøre jobben sin gjennom hele livet. Med de 5 naturlige og effektive ingrediensene får huden din kjærlighet og omsorg innenfra, hver dag, hele livet.

Collagen bidrar til hudens elastisitet og spenst, og dermed til å redusere synligheten av rynker og fine linjer i huden.

Jod bidrar til å opprettholde normal hud, en normal energiomsetning, normal skjoldbruskkjertelfunksjon og til normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner.

Vitamin C bidrar til en normal dannelse av collagen, som er viktig for normalt fungerende hud. Vitamin C er også en antioksidant som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

MSC-certificeret marine collagen


MSC-sertifisert collagen – ditt valg

Er du klar over at collagen ikke bare er collagen? Når du velger marint collagen fra MSC-sertifisert fiskeri, kan du være sikker på at fisken som brukes er bærekraftig villfanget og at verken miljøet eller fiskebestanden lider skade.

Det er vårt løfte til deg at du rolig og trygt kan velge Vild Nord.

Brug Collagen Beauty Remedy som ingrediens


Sunne og deilige oppskrifter med Collagen Beauty Remedy

For å få en optimal effekt av ditt collagenpulver er det en fordel å ta det daglig. For det meste vil du nok velge å løse opp ditt Collagen Beauty Remedy-pulver i et glass iskaldt vann, men visste du at du også kan bruke Beauty Remedy som ingrediens i deilige oppskrifter på alt fra limonader til smoothie bowle?

Vi har funnet 3 ekstremt herlige oppskrifter der Collagen Beauty Remedy er en ingrediens:

Beauty Chia Pudding
En enkel, deilig og næringsrik frokost med friske blåbær. Du kan lage det hele fire dager i forveien!

Collagen Blåbær Smoothie Bowl
Iskald skyr med blåbær og bananer – deilig og sunt på samme tid. Ved å blande inn frosne bananer får skyren en isete og kremet konsistens. Prøv det som frokost eller mellommåltid i løpet av dagen.

Collagen Beauty Lemonade
Beauty Remedys blåbærsmak i vakker kombinasjon med bringebær gjør denne limonaden til en utrolig smakfull drink om dagen.

Start din collagenrejse med Vild Nord i dag


Bør din beauty-reise starte i dag?

Det er aldri for sent å starte din skjønnhetsreise med collagen. Enten du er i 20- eller 50-årene, kan du gjøre marint collagen til en del av din daglige skjønnhetsrutine, og du kan forvente å se de første resultatene etter 6-12 uker.

Gjør Collagen Beauty Remedy til en ny god vane, en vane som vil gi deg mye tilbake og som du vil kunne merke en forskjell fra. Det spiller ingen rolle når på dagen du tar collagen. Om du føler deg best ved å ta det om morgenen eller om kvelden før du legger deg, er helt opp til deg.

Det er din skjønnhet og ditt valg - start med collagen og prøv Collagen Beauty Remedy fra Vild Nord i dag.

Leser neste

Fornyet emballage - alt du bør vide - Vild Nord
Vild Nord HYDRO - Naturlig & nordisk skønhed - Vild Nord