Bevisst skjønnhet har ingen alder

«Vi har skapt Vild Nord med en drøm om å kombinere Nordens beste råvarer i unike indre skjønnhetsprodukter. Indre skjønnhet som passer inn i en travel hverdag, hvor ønsket om å gjøre noe godt for seg selv med omtanke er enkelt, uansett hvor du er i livet. "

Loa Gitz | co-Grunnlegger og COO

EN NORDISK ALLIANSE

Vår historie

Sommeren 2019 utviklet vi våre første collagenprodukter med en sterk kjærlighet til Norden, som fortsatt er fundamentet for Vild Nord i dag. Vi valgte nøye nordiske partnere som delte vår lidenskap for nordiske ingredienser, samtidig som vi sørget for en så kort leverandørkjede som mulig. I september samme år kunne vi lansere våre syv første collagenvarianter i food state, med marint collagen fra den norske produsenten, Seagarden® som base.

I løpet av de kommende årene vokste Vild Nord-merket sammen med Seagarden sitt eget collagen-merke som konkurrenter i hvert lokale marked: Vild Nord ble kjent for unike nordiske produkter, mens Seagarden-merket ble kjent for collagen. Likevel delte vi en dyp tillit til den majestetiske nordiske naturen og våre felles verdier. Ved slutten av 2021 valgte vi å gjøre konkurransen til vår styrke ved å slå sammen de to collagen-merkene.

 I dag er Vild Nord et dansk/norsk-eid selskap med kontorer både i København, Oslo og Cap d'Antibes.

 Vi er stolte av at Vild Nord nå står enda sterkere i den naturen vi har våre røtter i, med flere ressurser og økt kunnskap på tvers av landegrenser. Dette gir oss muligheten til å fortsette med det vi elsker - å utvikle vårt univers av luksuriøse, smakfulle og høykvalitets kosttilskudd.

Spesielt utvalgte leverandører

Nordisk forsyningskjede

Med tillit og kjærlighet til den storslåtte nordiske naturen har vi oppdaget spesielle råvarer som kan gi noe helt unikt når det kommer til indre skjønnhet. Gjennom dedikerte leverandører har vi etablert en kort forsyningskjede for våre primære ingredienser, inkludert marint collagen fra Norge, ville blåbær fra Sverige og villhøstet tang fra Skottland. Alt dette sendes til Danmark, der vi utvikler våre egne oppskrifter på Danmarks vakreste øy, Fyn.

Mellom skog og hav

Omgitt av natur

Mellom de vakreste trærne i Danmark og med utsikt over Østersjøen ligger vårt hovedkontor. En sann oase for både kreativitet og velvære. VILD NORD er en del av naturen – vi er takknemlige for å føle det hver eneste dag.