Hva betyr ingrediensene?

Hvad betyder ingredienserne? - Vild Nord

Med fokus på din kropp

Er du en person som liker å vite hva det du spiser innholdet? Kanskje du er mer opptatt av det nå enn det du var tidligere? Trenden viser at vi er mer bevisste på hva vi spiser og hva produktene vi bruker inneholder. Den store mengden ingredienser og tilsetningsstoffer i mat- og velværeprodukter gjør oss naturlig mer skeptiske når vi velger hva vi tar med oss hjem.


I nyheter, magasiner og innlegg på sosiale medier hører vi om funn av skadelige stoffer, f.eks. tungmetaller og PFAS. Disse to stoffene har du sikkert også tenkt når du har kjøpt et collagenprodukt.


Tredjeparts tester


Når du velger et collagenprodukt fra Vild Nord, kan du være sikker på at vi tester våre produkter jevnlig for PFAS. Vi er underlagt europeisk matlovgivning og dermed også grenseverdiene for tungmetaller kadmium, kvikksølv og leder i fiskeprodukter og dermed collagen.
 
Collagenet blir analysert av en tredjepart, så vi er helt sikre på at produktet vi bruker ikke overskrider grenseverdiene.


Ren collagen

Du ønsker mest sannsynlig å vite hva det du spiser faktisk inneholder. Derfor finnes ingredienslisten på alle matvarer, men noen ganger er listen så lang at du står like uvitende tilbake som da du begynte å lese den. Slik er det ikke, og skal det ikke være, med våre produkter.

Vet hva du får, med Vild Nord collagen

Når du vurderer et collagenprodukt, er det flere ting du kan se etter. Her er fem viktige faktorer:

  • Kilde og type collagen
    Det er forskjellige typer collagen, for eksempel collagen fra fisk, storfe eller svinekjøtt. Det er viktig å vite hvilken type collagen som brukes i produktet.
    


  • Collagenmengde
    Hvor mye collagen som er i produktet 

  • Kvalitet og renhet
    Velg et collagenprodukt som er av høy kvalitet og gjennomgår streng kontroll for å sikre at det er fri for forurensninger eller urenheter (f.eks tungmetaller og PFAS).

  • Tilsatte ingredienser
    Sjekk produktets etikett- og ingrediensliste over tilsatte ingredienser. Noen collagenprodukter kan inneholde ytterligere næringsstoffer eller hjelpestoffer som kan støtte effekten av collagen eller gi ekstra fordeler. Vær oppmerksom på om sukker, kunstige fargestoffer eller fyllstoffer er lagt til som du kanskje vil unngå.

  • Anmeldelser og omdømme
    Les anmeldelser og undersøk omdømmet, f.eks. i form av mottatte priser, for collagenproduktet du vurderer å kjøpe.

 
Ved å ta alt dette i betraktning, kan du ta en sikker beslutning når du velger et collagenprodukt som best passer dine behov.


Ren collagen fra Vild Nord

Hos Vild Nord ønsker vi at ingredienslisten er så tydelig og oversiktlig som mulig. Vi velger nøye ut de naturlige kildene til ingrediensene produktene våre består av, slik at vi sikrer høy kvalitet, best mulig effekt, og samtidig en naturlig vei til indre skjønnhet.
 

"Vi tror at det du tilfører kroppen din er av stor betydning for både din sunnheten og velvære".


Vild Nord Collagen C+


Når du velger et Vild Nord collagenprodukt fra HYDRO-serien, unngår du unødvendige tilsetningsstoffer som sukker, maskeringsstoffer og sitronsyre.

 
Men hva inneholder våre HYDRO collagenprodukter, og hvilken betydning har ingrediensene? Det kan du få svar på ved å lese videre nedenfor, men først får du vite mer om navnet "HYDRO".


Hydrosfæren - en inspirasjonskilde


Våre produkter i HYDRO-serien, er inspirert av hydrosfæren. Hydrosfæren er hvor vi alle befinner oss, og det er her vi finner og høster de fantastiske ingrediensene som HYDRO-produktene består av – alt fra collagen til de nydelige bærene.



Friske bær



Ingrediensene er alle fra det uberørte nordlige naturen, noe som lar oss holde forsyningskjeden vår så kort som mulig, ettersom vi ikke trenger å hente og bære ingrediensene over hele kloden.
 
Vi er med HYDRO-produktene inspirert av clean eating prinsippet, der ideen om "fra jord til bord" spiller en stor rolle. Produktene er også for de som har en ambisjon om å supplere kostholdet sitt med noe som gir mening som er rent og skapt med fokus på miljøet.


Hydro fra Vild Nord




Nordiske kjente ingredienser


Collagenproduktene fra HYDRO serien vår er sammensatt av ingredienser som alle er kjent her i Norden. Vi behandler ingredienser så lite som mulig, og derfor er de i form av Food State.


Matstat


Food State er et tema for seg, men kort forklart betyr det at næringsstoffene er i "matvaretilstand" og dermed i en form som kroppen kjenner igjen. Derfor vil det være enklere for kroppen å ta opp denne typen næringsstoffer.

 
Uansett hvilke av våre produkter du velger, kan du raskt få en oversikt over hvilke ingredienser de inneholder. Våre etiketter er enkle å lese og gir deg all informasjonen du trenger for å komme i gang med å spise produktet.
 
Nedenfor kan du bli mye tydeligere på hvilke ingredienser du finner i collagenproduktene våre:


Torsk - en kilde til collagen

Vårt marine collagen stammer fra villfanget nordatlantisk torsk. Her bruker vi fiskeskinnet som kilde til collagenet, og oppgraderer et biprodukt som vanligvis brukes til fiskefôr, til et høykvalitets
inner-beauty collagen for mennesker.
 
Upcycle betyr at vi resirkulerer avfallsprodukter for å unngå å måtte bruke nye ressurser. Vi bruker så mye som mulig av restproduktene vi har tilgjengelig, så avfall får et nytt liv i sitt beste format.
 
Ved å skånsomt bearbeide fiskeskinnet ekstraheres collagenet, og det er det vi bruk i alle våre collagenprodukter.


Bulet tang

Den fantastiske tangen høstes i det kalde og klare vannet, vest for Skottlands kyst. Høstingen foregår på en bærekraftig måte der bevaring og beskyttelse av det marine miljøet er i fokus.

Tang inneholder en rekke næringsstoffer, inkludert jod som du finner to av Vild Nord variantene, Collagen Beauty Remedy og Collagen Gold


Blåbær

Håndplukkede blåbær fra Sverige, der den friske luften og den vakre naturen gir bærjuice og kraft. De svenske blåbærene er også kjent for sin mørkeblå farge, noe som skyldes deres naturlige innhold av antocyaniner. Finnes i Collagen Beauty Remedy.


Acerola

Vitamin C rike acerola er små bær som i utseende er veldig lik de nordiske kirsebærene. Acerolabærene vokser i de tropiske områdene på den vestlige halvkule, der klimaet er perfekt for bærene.

Årsaken til at vi har valgt å bruke Acerola, er at de er en fantastisk kilde til vitamin C. Acerola finnes i Collagen Immune Pluss og Collagen Gold.


Organisk sopp

Organisk sopp (Portibello og White Button) som er en unik kilde til vitamin D. Få både collagen og vitamin D i Collagen Immune Pluss.


Echinacea

Den vakre blomsten, Echinacea eller rød solhatt, er en kjent blomst, og det er ikke uten grunn. Det er spesielt kjent for å støtte immunforsvaret, og derfor er det også en del av Collagen Immune Pluss.

Vi bruker ekstrakt av nyhøstede stengler, blader og blomster, dvs. fra hele den øvre delen av urten. Echinacea stammer fra Nord -Amerika, men vokser i dag i mange andre deler av verden. Finnes i Collagen Immune Pluss. 


Collagen Immune Remedy



Gi slipp på bekymringene dine


I en til tider hektisk hverdag må det noen ganger være enkelt og raskt å få i seg maten du og kroppen din trenger. Det er gjennom maten du spiser at du får en del av den energien du behøver for å være den beste utgaven av deg selv.

Selv om det av og til må gå raskt, trenger ikke det du tilfører kroppen være av dårligere kvalitet enn om du hadde laget alt fra bunnen av.


En enklere hverdag med Vild Nord


Vi blir stadig mer bevisste på at det vi tilfører kroppen vår har betydning for utseendet vårt, velværet vårt, og vår generelle helse. Å ha dette i bakhodet mens du håndterer dagens gjøremål kan gjøre det utfordrende å få alt til å gå opp.

Når du velger et collagenprodukt fra oss, har du én bekymring mindre i hverdagen. HYDRO produktene våre inneholder kun de få ingrediensene som står oppført på produktets etikett – ingenting annet. Ingrediensene er så nær sin naturlige form som mulig, altså i Food State som kroppen din allerede kjenner igjen og derfor kan absorbere enkelt og raskt.


Vild Nord Hydro

Mens du gir kroppen din gode næringsstoffer, skal du som nevnt ikke bekymre deg for verken tungmetaller eller PFAS. Som selskap ønsker vi å være transparente, slik at du kan gjøre ditt valg av produkt på best mulig grunnlag.

Hvilken Hydro-variant velger du?

Leser neste

Plastik - en værdifuld ressource - Vild Nord
Collagen Gold - Vild Nord