Collagen Gold

Collagen Gold - Vild Nord

Collagen Gold - en bestselger fra Vild Nord

Vet du Vild Nord Collagen Gold? Hvis ikke, er dette blogginnlegget bare for deg. Du kan også enkelt lese med, selv om du allerede kjenner bestselgeren vår Collagen Gold - Du kan være litt klokere på bestselgeren vår.

Huden, kroppens største organ, blir utsatt for litt av hver dag. Eksterne påvirkninger som vær og forurensning, indre påvirkninger som stress og kosthold, og sist, men ikke minst, vår alder, og etterlater sporene i huden.

Collagen Gold - for deg


Fra 25 år, kroppens naturlige collagen Nivå med ca. En prosent hvert eneste år - resten av livet. Det resulterer i en hud som er mindre elastisk og fast, og en hud der rynker og linjer dukker opp. Det er en naturlig del av livet og noe vi dessverre ikke kan unngå.

For at huden din skal forbli vakker, kan du sørge for at du har den i så mye fokus som mulig. Dagene tar raskt den ene etter den andre, så det er ikke alltid at huden tildeles kjærligheten den faktisk trenger.

Vi vil gjøre det Vild Nord Liker å endre. Derfor har vi utviklet oss Vild Nord Collagen Gold.

 

Collagen Gold

 

Hva kan Collagen Gold Gjør for huden din?

Collagen Gold er en unik skjønnhetsblanding som, i tillegg til marin kollagen, også inneholder vill støt og Acerola bærpulver. Buletang er kilden til jod, mens pulverisert acerolabar er kilden til vitamin C.

 • Kollagenet I seg selv hjelper med å redusere synligheten av rynker og fine linjer.
 • Jod Hjelper med å opprettholde normal hud, en normal energimetabolisme og en normal skjoldbruskfunksjon.
 • Vitamin C. støtter kroppens naturlige dannelse av collagen, som er viktig for normal fungerende hud.

Bruk Collagen Gold Som veien til din daglige dose collagen, og bruk det som et supplement til din allerede gjeldende hudpleierutine.

Collagen Gold pulver


3 ingredienser, ett produkt

Vild Nord Collagen Gold er en del av hydroen vår-serie. Hydro-Serien består av produkter med ingredienser som alle er kjent her i Norden. De nordiske kjente ingrediensene er minimalt behandlet og er derfor matstat.

Mattilstand er et begrep som brukes til næringsstoffer som er i mat, dvs. så nær den naturlige formen som mulig - en form som kroppen allerede kjenner, og dermed har lettere tid å absorbere.

Collagen Gold Inneholder tre vakre ingredienser som sammen gir perfekt støtte for huden din:

Marine collagen
 • Hydrolysert marint kollagen
  Nord for kysten av Norge blir den vakre nordatlantiske torsken fanget. Selvfølgelig foregår fiske på en bærekraftig måte, så vi tar godt vare på både COD -bestanden og havmiljøet. Når torsken er filetert, oppretter vi fiskhuden til kollagenpulveret du kjenner.

  Det unike med kollagenpulver fra Vild Nord er at det har en komplett aminosyreprofil. Aminosyrer er molekylene som protein er bygd opp, og det er grunnen til at proteinet også gjelder collagen.
Bulet tang
 • Vilt høstede bule tang
  Fra det kalde og klare havet vest for bredden av Skottlandet blir buletaneren funnet mens vi bruker i Collagen Gold. Her høster vi tangene ved å kutte toppen av plantene slik at de deretter kan vokse videre.

  Fordi vannet i dette området er så rent, er tang opprinnelig økologisk status. Hver gruppe av den nyhøstede tang blir testet slik at kvalitet og ernæringsinnhold bestemmes. Før tangene brukes i vår Collagen Gold, Mikro -pakk den slik at det blir smakstralt.
Acerola Berry
 • Acerolabar - Et anheng til Nordic Cherry
  Den lille oransje acerolabar er en kilde til C-vitamin. De minner noe om våre egne kirsebær, men vokser i stedet i de mer tropiske regionene på den vestlige halvkule.

 

Collagen Gold drikke


Hvordan får du din collagen?

Collagen Gold kan nytes på forskjellige måter. Du kan blande kollagenpulveret i et glass kaldt vann, eller i en frisk og mettende morgensmoothie. Det er kanskje ikke hver dag når tiden er å blande favorittsmoothien din, så her kan du dra nytte av å ta din collagen med et glass vann eller juice. Hvis du tar det med vann, kan du føle smaken av havet. Hvis du ikke liker dette, er det bedre å blande kollagenpulveret i en annen væske med smak.

Selv om det kan være fristende å blande din Collagen Gold I en kopp kaffe eller te, bør du unngå dette. C-vitamin funnet i Collagen Gold Tåler ikke oppvarming. Ved oppvarming reduseres effekten av vitamin betydelig. Hvis vitaminet er mindre viktig for deg, får du likevel full glede av båter collagen og tang hvis du øser Collagen Gold Pulveret i en kopp kaffe.

For å gjøre hverdagen litt enklere, har vi gjort spennende og smakfulle oppskrifter med collagen, så du kan raskt få inspirasjon til hvordan du tar din collagen. Du kan f.eks. prøve:

Gull iskaffe
 • Gull iskaffe
  En deilig iskrem med mandelmelk - perfekt når du trenger litt selvtillit i løpet av dagen.

Gullkollagenvann
 • Kollagenvann med kanel
  Husker du å drikke nok vann? Vann er en viktig del av en hydrert hud, og med denne oppskriften kan du glede deg over smaken av kanel og ingefær mens du får din daglige collagen.

Banan- og vanilje
 • Banan- og vanilje
  En mettende rist av smak av banan og vanilje. Oppskriften nevner vår Collagen Clean ProteinMen du kan enkelt bruke din Collagen Gold. 


AMWC-prisen


Collagen Gold - AMWC

Vi er utrolig stolte av det Collagen Gold I 2023 mottok prisen AMWC Aesthetic Medicine Award i kategorien "Best Supplements". Prisen anerkjenner selskaper som streber etter innovasjon og utmerket prestasjon innen estetikk.

Vi på Vild Nord setter utrolig stor pris på at bestselgeren vår, Collagen Gold, ble nominert og vant denne prisen. Det er et pålitelig tegn som Collagen Gold er et effektivt og deilig produkt, i tillegg til et produkt av høy kvalitet. Et produkt som er perfekt for deg som vil ha en effektiv indre skjønnhet-produkt.

 

"Vi ønsket å utvikle en enkel, men effektiv formel, basert på den livlige nordiske naturen kjent for sine kraftige næringsstoffer." - Loa Gitz, CO-Grunnlegger

 

Loa Gitz

Leser neste

Hvad betyder ingredienserne? - Vild Nord
Helt enkelt Food State - Vild Nord