Helt enkelt Food State

Helt enkelt Food State - Vild Nord

Matstat - en naturlig vei


Har du hørt om matstat? Matstat er en spesiell tilnærming til maten (og tilskuddene) vi spiser. Kort sagt, det handler om næringsstoffene som forblir så nær deres naturlige form som mulig.

Collagen pulver og kapsler


Forskjellen mellom mattilstand og vanlige (syntetiske) tilskudd er at vanlige tilskudd ofte inneholder isolerte næringsstoffer, en form som ikke finnes naturlig i matvarer. Matstatus behandles minimalt, slik at næringsstoffene blir bevart i sin mest biotilgjengelige form. Det betyr også at de naturlige kombinasjonene og synergiene mellom næringsstoffene er bevart. Selv om vår marine collagen Behandlet en del, ender vi opp med næringsstoffer (collagen) i ren form.
 
Den store fordelen med matstaten er at kroppen allerede vet om den formen som næringsstoffet kommer inn. Det kan sikre en bedre innspilling som gagner deg og kroppen din.

Collagen Smoothie


Matstat handler ikke bare om kosttilskudd som er så nær den naturlige formen som mulig. Det handler også om viktigheten av å spise et sunt og variert kosthold basert på hele matvarer. Velg mat som er ferske, av høy kvalitet og helst organisk. Unngå helst raffinert og bearbeidet mat.
 
Kilder til næringsstoffer
 

Hvorfor velge matstat?


Det er mange gode grunner til å velge matstat, og kanskje har du din helt egen grunn til å velge matstat fremfor andre produkter. Å spise et sunt og variert kosthold er i stort fokus med de fleste av oss. Dessverre kan en presset og hektisk hverdag føre til at mindre god mat finner veien til handlekurven og videre til kjøkkenet.
 
Vi vet mer enn før at det sunne kostholdet spiller en viktig rolle i vår generelle helse, men også utseende. Vår skjønnhet, indre så vel som ytre påvirkes av det vi gir kroppen vår. For at kroppens komplekse system skal fungere optimalt, trenger det et vell av næringsstoffer daglig. Vitaminer, mineraler, fettsyrer og proteiner er bare en del av det vi får gjennom maten vi spiser.

Kroppen din i fokus


Huden er bare et av organene som trenger gode næringsstoffer, både for å holde seg sunne og normale, men også for å holde seg vakre og vakre. Alder etterlater sporene i huden, vi kan ikke unngå det, men vi kan gjøre vårt for å holde det spenstig og fin så lenge som mulig.
 
Men hvordan bryr du deg best for og vedlikeholder huden? Som vi har nevnt flere ganger, er et sunt og variert kosthold alfa og omega, og det er akkurat her matstaten kommer inn i bildet.
 

Mattilstand for huden din
 
Fordelene ved å velge matstat:
 
 • Biotilgjengelig næringsstoffer
  Kroppen brukes til å absorbere vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer fra maten vi spiser. Det vil si at kroppen lettere gjenkjenner næringsstoffene som er mattilstand.

  Proteiner og aminosyrer fra fiskehud, ville bær som en kilde til vitaminer og tang som kilde til mineraljodinen, er alle i matstatusform når du velger en av hydroen vår-Varianter. 

 • Synergistiske effekter
  Matstaten bevarer synergiene som næringsstoffene har med seg fra naturen og finnes i matvarer.

  Vild Nord Hydro-collagen Inneholder proteiner, en komplett aminosyreprofil, naturlig fett og karbohydrater, og kan tilsettes et annet næringsstoff for matstatus, f.eks. acerola som er en god kilde til C-vitamin. 

  Supplement med collagen

 • Mindre maskinering
  For at kostholdstilskuddet, eller maten for den saks skyld, kan kalles mattilstand, krever det minimal maskinering eller bevare så mange av de naturlige næringsstoffene.

  Hydro-collagen fra Vild Nord Behandlet så lite som mulig, mens innholdet i f.eks. Acerola eller blåbær, som bidrar til en mild og frisk smak av bær, samtidig som det er kilden til matstatsvitaminer - Helt naturlig. Når vi ikke legger til sterke smaker, vil du kunne Sense smaken av havet, når du liker kollagenpulveret ditt fra Vild Nord. 

 • En helhetlig tilnærming
  Å spise matstat støtter en helhetlig tilnærming til ernæring, men hva betyr det? Food State Foods inneholder bare næringsstoffene de har fått av naturen. Det legger opp til ideen om å spise variert og sunt, for å få sine daglige behov dekket.

  Supplere kostholdet ditt med hydro-collagen Og støtte kroppens daglige behov for gode næringsstoffer. Dette gjelder f.eks. Selve kollagenet, som bidrar til hurtigheten og elastisiteten i huden. 


Hydro Lab

Oppleve matstat med Vild Nord

Med Vild Nord Liker du matstaten hver gang du bruker hydroen vår-Kollagenpulver. Hydroen vår-Varianter du finner her, hvor du kan lese mye mer om hver av dem.
 
Vil du lære Collagen Immune Remedy Bedre å vite? Les videre og få kunnskap om hva hydro-Varianten kan gjøre for deg - og huden din.
 

Collagen Immune Remedy

 

Collagen Immune Remedy

Huden, kroppens største organ, og immunforsvaret, vår beskyttelse mot sykdommer, krever, som alt annet i og på kroppen, de riktige næringsstoffene for å fungere normalt. Med Vild Nord Collagen Immune Remedy du får collagen, C -vitamin, vitamin D og Echinacea i ett og samme produkt og alt sammen i matstatform. Collagen Og C -vitamin har også en fantastisk synergi.

 • Collagen reduserer synligheten av rynker og fine linjer
 • Echinacea (Red Solhat) støtter immunforsvaret
 • Vitamin C.- og d bidrar til den normale funksjonen til immunforsvaret
 • Vitamin C. bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, så vel som til en normal dannelse av collagen, som er viktig for normal fungerende hud og bein. 
 • Vitamin d. bidrar også til å opprettholde normale bein

Echinacea er en flerårig som får vakre lilla blomster. Platen stammet opprinnelig fra Amerika, der de innfødte brukte planten i urtemedisin. Senere kom det til vår del av verden, og i dag brukes den fremdeles på grunn av dens egenskaper. Vi bruker hele den øvre delen av planten, som er tørket og pulverisert, og dermed bevarer næringsstoffene til Echinac apt.
 
C -vitamin tilsettes i form av vakre pulveriserte acerola -bær. Etter høsting tørkes bærene, hvoretter de pulveriseres til det fineste pulveret. Acerola -pulveret bevarer bærernes gode kilde til C -vitamin, selvfølgelig i matstatform.
 
D.-Vitaminet er i form av jordlyspulver, som er trukket ut fra organiske sopp. Earthlight er en veldig unik kilde til vegansk vitamin D, og ​​da er det den eneste i sitt slag som er godkjent her i Europa.
 
Kom nærmere en ren spisestil, med Hydro collagen fra Vild Nord.

Leser neste

Collagen Gold - Vild Nord
Upcycling af fiskeskind - Vild Nord