En aktiv livsstil for skjønnheten din

En aktiv livsstil for din skønhed - Vild Nord

Collagen som en del av en aktiv livsstil

Trening er bra for kroppen og helsen vår. Det har du sikkert hørt flere ganger. I dag, mer enn noen gang, er vi klar over at en aktiv og sunn livsstil øker vårt velvære, vår helse og faktisk også vår skjønnhet. Men hvordan kan du gjøre collagenpulver fra Vild Nord til en del av din aktive livsstil?

Vi spiser sunt og variert, trener og tenker på oss selv hele veien. For mange er skjønnhetspleie også en viktig del av hverdagen. Det er her vi tar vare på vår indre og ytre skjønnhet, på en måte som vanlig kosthold og trening ikke alltid kan oppfylle.

Som en del av din skjønnhetspleie er collagenpulver fra Vild Nord et trygt valg for deg som ønsker et deilig, effektivt og nærende collagentilskudd.


"Skjønnhetspleie er en viktig del av hverdagen."


Collagen Clean Protein


Sunn mat og collagen

Frisk, smakfull og fargerik mat – det er mye å velge mellom når du skal sette sammen dagens retter. Hvordan du spiser setter sitt preg på kroppen din, både på innsiden og utsiden. Kroppen og huden vår trenger vitaminer, mineraler, proteiner, fett og andre næringsstoffer for å fungere og holde seg frisk hele livet.

Med et collagentilskudd hver dag kan du supplere kostholdet ditt og gi huden din de beste forutsetningene for å holde seg fast og elastisk. Vild Nord collagen er av høyeste kvalitet og laget av bærekraftig villfanget nordatlantisk torsk.

Uansett hvilke av våre collagenprodukter du velger, kan pulveret enkelt løses opp i vann. Du kan selvfølgelig også blande den inn i favorittsmoothien, juicen eller shaken din før eller etter trening – kun fantasien setter grenser.

Det skal ikke være vanskelig å få i deg ditt daglige collagen. Derfor har vi laget noen deilige oppskrifter på drinker hvor collagen er en ingrediens. Prøv f.eks. rosa pannekaker med Collagen Immune Remedy eller en søt banan- og vaniljeshake. 


 
Fra aminosyrer til protein

Aminosyrer er basen for proteiner og derfor også for det fantastiske proteinet, collagen. Alle proteiner er bygd opp av aminosyrer, og kroppen trenger dem alle. Det er 20 aminosyrer, hvorav 9 er såkalte "essensielle". Dette betyr at de må tilføres gjennom mat eller kosttilskudd da kroppen ikke kan danne dem selv. De andre 11, de ikke-essensielle aminosyrene, kan kroppen selv produsere.

Det spesielle med collagenet fra Vild Nord er at det inneholder alle de 20 aminosyrene. Collagenet har dermed en komplett aminosyreprofil. Dette er bare nok en god grunn til at Vild Nord Collagen bør være en del av ditt daglige kosthold – for hele kroppens skyld.Pure Marine eller Lemon Marine til din aktive hverdag

Pure Marine Collagen er perfekt for deg som trener eller driver med sport, da det inneholder hele 95 % protein. Protein bidrar til å opprettholde og bygge muskelmasse og bidrar til å opprettholde normale bein. I tillegg har pulveret et lavt fettinnhold slik at du ikke trenger å tenke på å få i deg for mye av dette. Lemon Marine Collagen består av 89% protein, og har en naturlig og søt sitronaroma.

Men hvorfor collagen proteinpulver? Vårt collagen er utvunnet fra skinnet til villfanget nordatlantisk torsk. Skinnet fra fisken hydrolyseres slik at de enkelte collagenpeptidene oppnår en lav molekylvekt på kun 3 kDA. De små og lette peptidene sørger for et bedre opptak i kroppen enn peptider med høyere molekylvekt.

 
"Din indre og ytre skjønnhet henger sammen - mer enn du tror." 

En aktiv hverdag

En aktiv livsstil påvirker skjønnheten din

Vår indre og ytre skjønnhet henger sammen – kanskje mer enn du tror. De to aspektene legger opp til vår totale skjønnhet, som fungerer i gjensidig harmoni og påvirker hverandre.

Den indre skjønnheten er deg som person og din personlighet, og handler om å ha positive karaktertrekk som empati, ærlighet og selvaksept. Kort fortalt handler det om å ha en sunn indre balanse og ro. Din indre skjønnhet kan lett bestå av flere, og den kan derfor oppleves helt forskjellig fra person til person.

Ytre skjønnhet er ditt utseende, dvs. alt som kan sees på overflaten. Det er huden din, håret ditt, smilet og glimtet i øyet.

Men hvordan påvirker innsiden utsiden?


 • Selvtillit og utstråling
  Når du er fornøyd med deg selv og har et positivt selvbilde, utstråler du denne selvtilliten. Den indre selvoppfatningen viser seg i måten du går, snakker, smiler og ser. Det samme skjer også hvis du derimot har et negativt selvbilde.

 • Sunnhet og velvære
  Din indre skjønnhet påvirkes ikke bare av tanker og balanse. En sunn livsstil bestående av trening, sunt kosthold og egenomsorg er minst like viktig. Livsstilen din har en direkte innvirkning på din ytre skjønnhet, så hvorfor ikke gjøre det du kan for å gi kroppen din optimale forutsetninger for å holde seg vakker? Gå eller løp, eller sykle til og fra jobb og få frisk luft og opp pulsen. Det er bra for hele sirkulasjonen og følelsen av skjønnhet.
Motion i hverdagen
 • Stress og ubalanse
  Ytre påvirkninger du ikke alltid har kontroll over, kan også påvirke din indre- og ytre skjønnhet. Er du stresset over jobb, familielivet eller noe annet, kan det påvirke deg relativt raskt og vise seg gjennem hårtap, blek hud og i noen tilfeller tidlig aldring.

  Prøve å holde deg i balanse  – lytt til kroppen din og unn deg selv litt ekstra når du har tid.

Gjør Vild Nord til en del av din aktive livsstil

Tar du allerede collagen daglig og har du en klar favoritt fra Vild Nord? Så fortsett med det. Hvis du er ny i collagenverdenen, kan du se alle våre collagenprodukter og velge det som passer best for deg og dine behov. Ønsker du kun rent collagenpulver med høyt proteininnhold bør du velge Pure Marine CollagenØnsker du i tillegg til collagen også et produkt som inneholder f.eks. vitamin C, kan du prøve vår dobbel prisvinner og bestselger Collagen Gold.

Vild Nord i en aktiv hverdag

Leser neste

Upcycling af fiskeskind - Vild Nord
Mette Helena om alder, skønhed og collagen - Vild Nord