Mette Helena om alder, skjønnhet og collagen

Mette Helena om alder, skønhed og collagen - Vild Nord

Vild Nord Ambassadør: Mette Helena

Med en kopp kaffe og et glass CARE collagen er boligstylist og TV-Vert Mette Helena klar for morgentreningen. Det har blitt en rutine hun ser frem til hver dag. Hvis noen hadde fortalt henne at hun ble en av dem som elsker å styrke, ville hun aldri trodd på dem. Det er bare en av mange ting som har endret seg for henne med alderen.

Vi er stolte av å kunne presentere Mette Helena som Vild Nord ambassadør. Vi har snakket med henne om hva det vil si å gå inn i 40 -tallet og hvilke nye vaner og severdigheter som følger med. For hvordan kommer skjønnheten med alderen?

“Jeg har nesten ikke oppdaget, At jeg har fylt 40 år ennå. ” 
Mette Helena Collagen Gold

På den ene siden er Mette Helena ikke helt klar for 40 -tallet. Samtidig kan hun lett føle at hun har blitt eldre og det er mange fordeler. Hun har begynt å sette pris på å kunne gjøre ting hun ikke kunne før. Med en stor hytterenovering finner hun ut hvor kult det er å lære nye ting, og det gir en god følelse av empowerment. Det hjelper å gi henne livsglede og livskvalitet. Så mens hun blir eldre, er det mye hun fremdeles vil oppdage og utforske. 

Mette Helena PortraitSom mange andre kvinner har Mette Helena vært tøff mot seg selv og hennes utseende. Det er også en følelse som fremdeles kan komme tilbake. Plutselig ble den urene huden linjer og rynker i stedet, og så var det nye ting å kunne slå deg selv i hodet. Hun er ikke redd for å se eldre ut, men hun har tatt et aktivt valg om å gjøre det hun kan for å støtte huden sin. 

“Jeg kan virkelig lide meg selv mer voksen. ”

 

Skjønnhet skal være lett

Alt i Mette Helenas liv handler om at det er enkelt. Det er den samme tilnærmingen hun har til sine skjønnhetsrutiner. Hun bryr seg om huden sin hver dag, men det kan også være kvelder der hun glemmer å fjerne sminken. Det handler om balanse. For det er både Mette Helena som har hatt et arbeidsliv der hun måtte gjøre noe av seg selv hver dag, men det er også Mette Helena som bare vil få lov til å se stygg ut. Det må også være plass til det.

  
En av hennes vanlige rutiner er å drikke CARE collagen. Det føles enkelt, skånsomt og effektivt for henne, da hun både kan se og føle en forskjell. Det har vært en del av rutinen hennes i over ett år, og hun fortsetter henne fortsatt collagen Reis for å passe så godt som mulig på kropp og hud fra innsiden.

CARE Inneholder flere aktive ingredienser i det daglige kollagentilskuddet. 

  • Vitamin C. Bidrar til normal dannelse av kollagen som er viktig for normal fungerende hud.
  • Sink Bidrar til å opprettholde normalt hår, normale negler og normal hud.
  • Biotin Bidrar til å opprettholde normalt hår, hud og slimhinner.
  • Mangan som bidrar til normal dannelse av bindevev og bein. 

Gleden ved dansk natur

Mette Helena setter stor pris på dansk natur. Både på dens egenskaper og skjønnhet. Hun liker å bade hele året, og mens det kan være kaldt om vinteren, elsker hun sparket hun får fra å hoppe i sjøen. Hun liker å holde seg nær vannet og setter en verdi i å gjenoppdage hva dansk natur har å tilby. Det er rett rundt hjørnet - det er ikke enklere - helt i ånd med Mette Helenas livssyn.
 
 

Se hele intervjuet med Mette Helena her.
 

Leser neste

En aktiv livsstil for din skønhed - Vild Nord
Earthlight® – D vitamin fra naturen - Vild Nord