Gjesteoppskrift

PROTEIN-SMOOTHIE BOWL MED VANILJE

Enten du leter etter en rask og enkel frokost, et mellommåltid etter trening eller bare en deilig smoothie, vil garantert en protein-smoothie bowl med vanilje være en sikker vinner for de fleste. Du kan tilsette andre ingredienser du liker, som frosne bær, nøttesmør, chiafrø eller havregryn, for å gi smoothie bowlen et løft av smak eller næring.

Vild Nord gjest

Desiree Andersen

Desiree Andersen er opptatt av at det skal være enkelt å leve sunt! Hun er en inspirasjon innen trening og kosthold med stor tilhengerskare på sosiale medier. Hun har skrevet bøkene FIT PÅ 15 MINUTTER, er kursholder, personlig trener og kostholdsveileder og driver en nettside med oppskrifter og treningsprogrammer for medlemmene sine. Desiree er en stor inspirasjon for en sunn livsstil.

Det du trenger

1 frossen moden banan
4 buketter med blomkål - gjerne frosne
3 dl Valgfri plantemelk
Korn fra 1 vaniljestang
1 -2 ss Pure Marine Collagen

Fremgangsmåte

Begynn gjerne med væsken i blenderen for å gjøre det lettere å blende. Del vaniljestangen i to og skrap ut alle frøene. Tilsett banan, blomkål, vaniljefrø og Vild Nord Collagenpulver til blenderen, og blend til en jevn smoothie. Til topping kan du tilsette ingredienser du liker. Prøv for eksempel frosne bær, nøttesmør, havregryn eller granola.