Slik kommer du tilbake til dine gode vaner

Sådan kommer du tilbage til dine gode vaner - Vild Nord

Er sommerferien over, og er det nå tid for å komme tilbake til de gode vanene? Vi er her for deg og hjelper deg på veien, slik at du samtidig kan ta vare på huden din og din naturlige skjønnhet.

Tilbake fra ferie & tilbake til gode vaner

Sommeren nærmer seg slutten, og det er på tide å vende tilbake til hverdagens rutiner. Etter en velfortjent ferie kan det imidlertid være en utfordring å komme tilbake til de gode vanene. Men fortvil ikke – med noen enkle steg kan du raskt gjenoppta din sunne livsstil og samtidig styrke skjønnheten innenfra.

 

En av de beste måtene å komme i gang igjen på er ved å gjøre marine collagen til en del av din daglige rutine. Collagen er et viktig protein som bidrar til å holde huden elastisk og vakker, samtidig som det hjelper med å redusere aldringstegn som rynker og fine linjer. Med Vild Nord marine collagen kan du enkelt gi kroppen det nødvendige løftet.


Husk collagen og hold deg hydrert

Hvis du har hatt sommerferie, har du sikkert vært mer utendørs enn vanlig. Både du og huden din har hatt godt av solens varme stråler – kanskje til og med litt for mye?

Dagslyset, og dermed solens stråler, er den viktigste kilden til vitamin D, som spiller en stor rolle for hvordan vi mennesker føler oss. I tillegg påvirker sollyset produksjonen av serotonin, et stoff i hjernen som påvirker søvn, appetitt og mange andre funksjoner.

Dessverre kan huden få for mye sol, og nettopp derfor er det viktig å ta godt vare på både huden din og deg selv, spesielt i sommermånedene.

Visste du at solen er en av de største årsakene til rynker? Hvis du utsetter huden din for overeksponering av de livgivende og varme strålene, kan de sterke strålene dessverre ha en skadelig effekt, blant annet ved å bryte ned collagen, som nettopp har som formål å holde huden fast og elastisk. Du kan fortsatt nyte solen og den flotte sommerfargen, men husk solkrem og unngå overeksponering for å ta best mulig vare på huden din.

 

Dette bør du spise for sunn hud om sommeren

En vakker og sunn hud krever omsorg, kjærlighet og pleie året rundt for å holde seg i toppform. Men hva innebærer det å gi huden omsorg og kjærlighet? Det handler om å spise sunt og være bevisst på at det du putter i munnen, også gavner huden din – så lenge maten er rik på gode næringsstoffer.


5 matvarer som er bra for huden din:

 

  1. Vannmelon er en fantastisk frukt om sommeren, da den er fylt med væske og hjelper deg med å holde deg hydrert. Hvis du ikke alltid husker å drikke nok, er vannmelon et supert supplement i løpet av dagen. 

  1. Gulrøtter er ikke bare gode å spise om sommeren, men året rundt. Om sommeren, takket være deres innhold av beta-karoten, som fungerer som et sterkt fargestoff, kan de bidra til en hud med en mer naturlig glød. 

  1. Bær kommer i mange varianter: jordbær, blåbær, solbær, rips og flere. Mange av bærene inneholder vitamin C og gode antioksidanter. Antioksidanter beskytter kroppens celler mot oksidasjon, som blant annet skjer når cellene utsettes for skadelige stoffer eller solens stråler.

 

  1. Tomat i salater eller som tilbehør smaker virkelig av sommer. Ikke bare smaker de godt, men de inneholder også en mengde vitaminer, mineraler og lykopen. Per 100 gram tomat får du blant annet 165 RE vitamin A og 992 mcg beta-karoten.(kilde: Frida fooddata DK)

  1. Paprika er en eksepsjonell kilde til det fantastiske vitamin C, som bidrar til normal dannelse av collagen. Mange tror at sitrusfrukter inneholder mest vitamin C, siden vitaminet ofte forbindes med syrlige frukter som appelsin og sitron. Men faktisk inneholder rød paprika mer av det collagen-støttende vitaminet.


Forbedre kostholdet ditt og kom godt i gang med Vild Nord collagen

Vil du gi huden din et ekstra løft innenfra? Vild Nord collagen er den perfekte tillegg til ditt daglige kosthold. Collagen er et viktig protein som støtter hudens elastisitet og fasthet, og hjelper med å redusere aldringstegn.

Ved å tilsette en skje Vild Nord collagen i smoothien, yoghurten eller morgenkaffen din, kan du enkelt forbedre hudens helse og oppnå en mer strålende og vakker glød. Integrer Vild Nord collagen i din daglige rutine, og opplev forskjellen på hudens utseende og velvære. Vårt collagen har en klinisk dokumentert effekt etter 8–12 ukers bruk.

Avhengig av hva du ønsker å bruke collagenet ditt til, kan du velge mellom en varmebestandig eller ikke-varmebestandig variant. Vår Pure Marine Collagen er den eneste som er varmebestandig, da den kun inneholder 100 % marint collagen. Den tåler derfor oppvarming og kan brukes i både kaffe og te, men fungerer også utmerket i dine favorittjuicer, smoothies og matretter.

Lemon Marine Collagen er tilsatt vitamin C og tåler derfor ikke oppvarming, siden vitaminet brytes ned. Du vil fortsatt dra nytte av collagenet, men hvis du ønsker effekten av vitamin C, bør du unngå å blande denne varianten i varme drikker eller mat.

Det er enkelt å bruke marint collagen fra Vild Nord – se bare disse  10 enkle måtene å bruke vårt collagen på. Det er garantert én eller flere måter som passer inn i din hverdag.

Leser neste

Sådan får du mest ud af dit collagen - Vild Nord