10 enkle måter å ta ditt collagen

10 nemme måder at tage dit collagen på - Vild Nord

Hvordan tar man collagen?

Collagenpulver må bare blandes med vann, ikke sant?

Nei, det trenger det faktisk ikke. Du kan, hvis det er slik du foretrekker å få collagenet ditt. Men ønsker du litt mer variasjon etter smak, gir vi deg her 10 enkle måter å ta ditt Vild Nord marine collagen på. Det er definitivt en måte som er perfekt for deg.


10 nemme måder at tage dit collagen på

10 enkle måter å ta collagenet ditt på

Husk at kun vårt Pure Marine Collagen er varmebestandig og kan brukes i varme drikker. Våre varianter med tilsatt vitaminer og mineraler kan ikke varmes opp. Dette gjelder spesielt vitamin C, som brytes ned av varme. Collagenet har samme effekt uansett hvilken variant du velger og du kan bruke ulike smaker i flere av våre oppskrifter, som ikke trenger å varmes opp.

Collagen i kaffe
  1. I din morgenkaffe
    Start dagen med et løft ved å tilsette en skje med varmebestandig Pure Marine Collagen til morgenkaffen. Pulveret løses opp lett og gjør enkelt collagenet til en del av morgenrutinen og starten på dagen.
Collagen i smoothie
  1. I smoothien
    Bland ditt favoritt Vild Nord kollagenpulver inn i din favorittsmoothie for ekstra protein. Perfekt som en energifylt morgen- eller ettermiddagsmat.
Collagen i yoghurt
  1. I din yoghurt, skyr eller grøt
    En annen enkel måte å få det daglige collagenet på er ved å røre en skje i yoghurten, skyr eller grøt – uansett når på døgnet du har lyst. Det er en enkel måte å dra nytte av collagen, vitaminer og mineraler.
Collagen i vand
  1. Med et glass vann
    Collagenpulver fra Vild Nord løses enkelt og raskt i et glass vann. Hvis du har det travelt, eller ønsker å nyte smaken av bær eller sitron, er det en ideell måte å få collagenet ditt på.
Collagen i juice
  1. I juicen din
    Appelsin, eple, ananas – juice kommer i mange forskjellige varianter, men du kan tilsette kollagenpulveret til dem alle. GLOW collagen juice med gulrøtter.
Collagen i juice
  1. I teen din
    For mange er te en drink som nytes når man slapper av, eller rett og slett som en erstatning for kaffe. Tilsett Pure Marine Collagen i teen din, f.eks. om kvelden når dagen skal fordøyes.
Collagen i suppe
  1. I en suppe
    En suppe kan nytes midt på dagen som lunsj, eller på slutten av dagen som middag. Uansett når du liker suppen din, kan du blande inn collagenpulveret ditt for ekstra næring.
Collagen i bagværk
  1. I bakevarer
    Visste du at collagen enkelt kan brukes som tilleggsingrediens i ulike bakeoppskrifter? Prøv pannekaker, gulrotskake og mye mer med collagen. Kroppen din vil takke deg for det.
Collagen i protein shakes
  1. Som pre-workout
    Vil du støtte trening og restitusjon? Da kan du med fordel blande collagenpulveret ditt inn i shaken din. Dra nytte av de ekstra proteinene og aminosyrene før, under og etter treningen. Vår norske ambassadør har laget to deilige oppskrifter på en kaffesmoothie og proteinkuler her.


Collagen i overnight oats
  1. I overnight oats
    Enkel frokost, selv på en dag du kom deg opp av sengen litt sent? Prøv overnight oats med collagen – det er en enkel måte å få collagenet ditt på.


Vild Nord Pure Marine Collagen

Pure Marine Collagen – 100 % rent collagen

Kjenner du til vårt Pure Marine Collagen? Det er 100 % rent marint collagen fra villfanget nordatlantisk torsk – ingenting annet. Torsken har levd i det iskalde og krystallklare Nord-Atlanterhavet, hvor den har vokst seg stor og sterk. Det er en av verdens fineste råvarer, og fiskeskinnet brukes i produksjonen av collagenet.

3 fordeler ved Pure Marine Collagen fra Vild Nord:

  • Høyt proteininnhold, 95 % protein
  • Inneholder alle de 20 aminosyrene
  • Varmebestandig og løses lett opp i væske

Les mer om Pure Marine Collagen her.

Leser neste

Hvornår skal jeg tage mit collagen? - Vild Nord
Sådan opløser du dit collagen - Vild Nord