De ville blåbærene

De vilde blåbær - Vild Nord

Bli klokere på blåbær

Du kjenner dem definitivt. De små, runde, blå og deilige bærene som kan nytes som en frisk matbit eller brukes i smakfulle oppskrifter. Men visste du at det er mer enn 400 forskjellige varianter av blåbær? De vokser alle på den nordlige halvkule og varierer i både farge, størrelse og smak. 

Blåbær vokser på busker og er modne og klare til å bli plukket ut når de nesten faller av busken av seg selv. Det er på dette tidspunktet blåbærene vi bruker høstes i de svenske skogene.

Ville nordiske blåbær

De ville nordiske blåbærene

Blåbærene ser alvorlig frem til buskene i juli og august. De små, runde og dypblå bærene med den særegne smaken er ekstremt kjent og elsket her i Norden. Blåbær kan mange steder plukkes vilt i naturen, der vind og vær har gjort bærene robuste og gitt dem mye smak når de er modne på sensommeren. Se på dem på heden eller i en lysning i skogen når du går en tur.

Bærene vi bruker i Collagen Beauty Remedy, er vilt plukket i Sverige, hvor de vokser vilt i de enorme naturområdene i fjellene. Etter høsting, tørket og dehydrater bærerne, hvoretter de blir pulverisert og blandet i vår etterspurte skjønnhetsformel, Collagen Beauty Remedy. Vi bruker en fordelaktig blanding av tre velkjente blå bær, som alle har et høyt innhold av det velkjente antitoksidant -vitamin C: Svirrant (50%), blåbær (30%) og Aronia (20%).

Blåbærpulver

Vi bruker 600 gram ferske bær per 100 gram kollagenpulver. Når de friske og ville bærene tørkes og pulveriseres, blir de et konsentrert pulver fylt med blant annet. C -vitamin, som smaker fine friskt og naturlig. Når du liker en daglig servering av Collagen Beauty Remedy, du får 2000 mg bærblanding og 5000 mg hydrolysert marine collagen.

 

Derfor er ville blåbær en del av Collagen Beauty Remedy

Hvorfor bruker vi ville blåbær i vår Collagen Beauty Remedy Inne i konvensjonelt dyrkede bær? Ved å få blåbærene våre fra Sverige kan vi redusere transporten, da blåbærene ikke trenger å transporteres over hele kloden. De ville bærene og blåbærene generelt er også, som nevnt tidligere, en god kilde til både kostfiber og C-vitamin.

 Collagen Beauty Remedy

Fordelene med blåbærene

I tillegg til den deilige smaken som blåbær har, er det også noen andre fordeler med å spise de små bærene - både i fersk form, men også i den tørkede og pulveriserte formen de finnes i, i Collagen Beauty Remedy. Blåbær er sunne og en god kilde til blant annet. C-vitamin. Andre fordeler med blåbær og bærkolleksjonen vi bruker er at de:

  • Kan brukes i et vell av spennende og deilige oppskrifter, f.eks. Skjønnhetsmiddel fin krem og Collagen Overnatting havre
  • er et perfekt supplement til et sunt og variert kosthold
  • er en god kilde til kostholdsfiber da bærblandingen inneholder 30 g kostholdsfiber per 100 gram bær
  • Inneholder antioksidanter
  • kan velges i naturen

  Ville blåbær

The Wild Blue Bears Road til Collagen Beauty Remedy

Før de ville blåbærene fra Sverige kan brukes i kollagenblandingen vår, må de gå gjennom en prosesseringsprosess og kvalitetstesting.

Blåbærene er plukket og frosset til -18 grader. Deretter blir de fraktet til stedet der de sludder opp og tørket. Tørking finner sted på 42-45 grader i hyllene der de ikke er blandet med andre varianter eller bær. Det tar ca. 1-2 dager før blåbærene er helt tørre og klare til å være pulverisert.

De pulveriserte blåbærene blir testet, blandet med andre bær (hvis oppskriften sier det) og til slutt pakket slik at de er klare til å bli sendt på og komme inn i kollagenvarianten vår ”Collagen Beauty Remedy”.

  Collagen Beauty Remedy fra Vild Nord

Collagen Beauty Remedy – Collagen med c-vitamin

Vil du ha en fin collagen pulver med c-vitamin for ekstra støtte for kroppen din da er Collagen Beauty Remedy fra Vild Nord Det rette valget. Collagen Beauty Remedy Inneholder tre utvalgte ingredienser som sammen gir deg og huden din de beste forholdene for å holde deg vakker:

Marine collagen Fra villfanget nordatlantisk torsk er kjernen i kollagenproduktene våre, men i Collagen Beauty Remedy Vi har tilsatt vakkert pulver av ville svenske blåbær, Acerola, Aronia og Black Currant, så vel som villharvestert tang.

De pulveriserte bærene er en matstatskilde til den gode C-vitamin, som bidrar til en normal dannelse av collagen, som er viktig for normal fungerende hud, samt for å beskytte cellene mot oksidativt stress. Det er også blandingen av de deilige og gode bærene som gir kollagenpulveret sin vakre burgunder rød farge så vel som den milde smaken av bær. Bærfordelingen i Collagen Beauty Remedy IS: 14 % solbær, 9 % blåbær, 6 % Aronia og 5 % Acerola.

tang

Den ville tangen fra kysten av Nord -Skottland er en naturlig kilde til jod. Jod hjelper til med å opprettholde normal hud, en normal produksjon av skjoldbruskhormoner og en normal skjoldbruskkjertelfunksjon.

Marine collagen Fra vill torsk har en komplett aminosyreprofil, noe som betyr at du får alle 20 aminosyrer i ett produkt - både de essensielle og ikke -essensielle aminosyrene. De essensielle aminosyrene er de som kroppen din ikke kan danne, og som du derfor er avhengige av å komme deg gjennom et sunt og variert kosthold eller ved å supplere din daglige rutine med Collagen Beauty Remedy.

Marine collagen

Må Collagen Beauty Remedy Vær en del av hverdagen din og reisen til en vakker hud, så kan du kjøpe kollagenpulver her.

 

Henvisning: https://fdc.nal.usda.gov 

Leser neste

Anja Stang om at omfavne sin indre rebel - Vild Nord
Hyaluronsyre for din huds naturlige fugt - Vild Nord