Anja stang

Anja Stang om å omfavne sin indre rebell

Anja Stang om at omfavne sin indre rebel - Vild Nord

Vi er stolte av å presentere Anja Stang fra Norge. Vi har hatt en samtale med henne om hva det vil si å "presse 50 år", være en opprører og hennes tilnærming til naturlig skjønnhet og aldring.

Med sine mange års erfaring som redaktør og kommunikasjonsrådgiver, har Anja markert seg for grønne aktører som Explorer, Infinitum Magasin og Thor Heyerdahl Foundation.


Som grunnlegger av Greenhouse.eco, tekstforfatter og miljøaktivist har Anja også lagt sin kjærlighet i HYDRO-produktene bestående av marint collagen fra bærekraftig fiske. I denne artikkelen dykker vi inn i hennes perspektiver på naturlig aldring og skjønnhet.


 Foto: Anja Stang (Greenhouse.eco)


I artikkelen din med tittelen "jeg er en holistisk rebell", kan du forklare hva du mener med dette?

Anja: Jeg jobber for å få den indre kritikeren til å holde stille og snakke fint med meg selv hver dag. Jeg mener at det mest opprørske vi kan gjøre i samfunnet vårt som fokuserer så mye på utseende er å elske oss selv nøyaktig som vi er. Derfor kaller jeg meg en opprører.

Du har nylig fylt 48, hvordan føles det? 

Anja: Ja, hvordan føles det virkelig å bli eldre - I dette tilfellet å nærme seg 50? Det er definitivt en reality-sjekk, fordi speilet ikke alltid gjenspeiler hvordan jeg har det. Jeg blir glad når noen tror jeg er yngre, noe som skjer ganske ofte. Jeg tror det har mest å gjøre med min ånd; En medfødt kombinasjon av entusiasme og optimisme. Jeg er kjent for å smile mye."Å være et naturbarn betyr å omfavne det som kalles linjene i livet som er levd. Smilerynker høres så fint ut - på papiret."

  

Hva betyr det for deg å ta vare på seg selv og aldringstegn på en naturlig måte? 

Anja: Det er ikke alltid lett å velge den naturlige veien og stolt vise sin bekymringsryke midt i et hav av påfallende glatte panner. Så langt nekter jeg imidlertid å "gi opp", og gjøre det samfunnet nesten forventer av meg, og jeg velger flere helhetlige veier for sunn hud og indre glød.  


Hvilke rutiner er viktige for deg?

Anja: Det beste med å bli eldre er å prioritere helsen min og velvære. Mine viktige rutiner inkluderer frisk luft, nok søvn, mindre stress, tilstrekkelig vann, næringsrik mat og nyoppdaget marint collagen fra Vild Nord. Disse rutinene hjelper meg å finne balanse og glede meg over fordelene ved å bli eldre."I tillegg til at produktene er 100% naturlige, falt jeg for det delikate designet og de aktive ingrediensene som solhatt, tang og sopp!"


Hvorfor marint collagen fra akkurat Vild Nord?  

Anja: Som en pescetarianer og en person som først og fremst spiser planter, er det viktig for meg å sørge for at jeg får nok protein. Vild Nord's marine collagen inneholder opptil 2-3 ganger mer protein per dose enn lignende produkter på markedet.

Jeg oppdaget collagen ganske sent da jeg først trodde det ikke var relevant for meg siden jeg ikke spiser kjøtt. Jeg anså det som et skjønnhetspulver med tvilsom effekt. Men i tillegg til at produktene er 100% naturlige, falt jeg for det delikate designet og de aktive ingrediensene som solhatt, tang og sopp!

I dag er marint collagen fra Vild Nord en integrert del av min daglige rutine, og det har virkelig vært en øyeåpner for meg! Det er viktig for meg at collagenet utvinnes fra villfanget torsk, da det er et biprodukt fra matindustrien.


Grønn smoothie bolle på et steinbord


 Foto: Anja Stang (Greenhouse.eco) 


Hvordan bruker du collagenet i hverdagen din, og hvilket variant er din favoritt?

Anja: Jeg har funnet ut at gode vaner fungerer best når jeg gjør dem til en daglig rutine, og det er grunnen til at jeg har skapt små ritualer rundt collageninntaket mitt. Etter å ha tatt collagen sporadisk i begynnelsen, har jeg nå plassert boksen ved siden av kaffemaskinen, så den er alltid klar til bruk. Jeg tror at alt som er bra for kroppen og sjelen også er bra for utseendet. Derfor blir et par skjeer collagen i løpet av dagen en daglig påminnelse om å pleie huden min og helsen min, enten det er i kaffen, smoothie eller "bakt" i pannekaker eller proteinrundstykker.

Som en person med stor interesse for sopp, drikker jeg kakao daglig med adaptogen-soppen. Nylig har jeg begynt å blande collagen med nøytral smak i denne drikken. Og heldigvis smaker marint collagen ikke som fisk!

I tillegg til å legge til collagen til kaffen og kakaoen min, liker jeg også Collagen Immune Plus som er forfriskende med en litt syrlig smak jeg blander i vann.


 Foto: Anja Stang (Greenhouse.eco)


Collagen Immune Remedy

Collagen Immune Pluser et marint collagenpulver tilsatt vitamin D fra sopp, blader og blomster fra Echinacea-blomsten (Purplesolhatt), som har blitt omtalt som en naturlig medisin siden 1700-tallet. Ekstrakter av echinacea bidrar til å støtte immunforsvaret naturlig.


Kan du fortelle hva du liker best ved å bli eldre?

Anja: Det beste med å bli eldre er at jeg er mindre bekymret for hva andre synes om valgene mine og utseendet mitt. Jeg vil innrømme at det er en prosess og at tyngdekraften ikke alltid er min beste venn, men jeg kan ikke eller vil ikke stoppe tiden.

Ansiktet mitt gjenspeiler at jeg har levd, soling og opplevd vanskeligheter tider. Og at jeg har smilt mye.


Les original utgivelsen av denne artikkelen her

Leser neste

Huden – en del af immunforsvaret - Vild Nord
De vilde blåbær - Vild Nord