Vild Nord - Bedre enn noensinne

Vild Nord - bedre end nogensinde før - Vild Nord

Collagen fra Vild Nord er bedre enn noensinne

Velkommen de nye og forbedrede versjonene av våre velkjente HYDRO collagen produkter. Vi har videreutviklet produktene våre slik at vi kan fortsette å tilby deg en best mulig collagen. Uansett hvilken variant du velger, får du fortsatt marint collagenpulver fra bærekraftig villfanget torsk, men med nye spennende ingredienser. Alle våre produkter er nå også MSC-sertifisert. Men hva betyr dette for deg?

Vild Nord Marine Collagen

Med MSC hjelper du naturen (og deg selv samtidig)

Når collagenet vårt bærer MSC-sertifiseringen, er det din garanti for at torsken til collagenet oppfyller strenge standarder for bærekraftig fiske. MSC-sertifiseringen sikrer at collagenet vårt kommer fra fisk fanget på en bærekraftig måte, og dette kan alltid dokumenteres.

Ved å velge vårt produkt bidrar du aktivt til å beskytte vårt marine miljø og fremme ansvarlig fiskepraksis. MSC-sertifiseringen symboliserer ikke bare et merke, men også vår forpliktelse til å ta skritt i retning av å bevare fiskebestander og sikre bærekraft.

Du kan lese mere om produksjonen av vårt collagenpulver i blogposten ”Upcycling av fiskeskinn”.


Vild Nord MSC Marine Collagen

Vår emballasje har fått en makeover

Har du lagt merke til at produktene våre har fått et nytt design? De er mer elegante og mer luksuriøse med en fantastisk gylden etikett, men fortsatt med de samme ingrediensene av høy kvalitet som før. Vi har mindre bokser, perfekte for reiser, enklere å oppbevare og mer delikate på kjøkkenbenken din.
Vi har også bevisst fjernet plastmåleskjeen. En spiseskje tilsvarer nøyaktig en måleskje, og det har vi allerede på kjøkkenet vårt. Ved å fjerne måleskjeen bruker vi mindre plast, noe som samsvarer med vårt kontinuerlige arbeid med å være miljøbevisste.
Hvis du savner å ha en måleskje, har vi vår nydelige graverte Vild Nord måleskje i butikken.

Alle HYDRO-varianter har nå en etikett i den vakre og eksklusive gullfargen, som tidligere kun fantes på vår absolutte bestselger, Collagen Gold.


Vild Nord nyt sortiment

Du kan velge mellem 5 HYDRO-collagen varianter

Som tidligere vil du fortsatt finne 5 forskjellige varianter av HYDRO. Forskjellen nå er navnene, designet, og ikke minst sammensetningen av de rene, naturlige og effektive ingrediensene i hvert produkt. Alle HYDRO-varianter bærer nå vår signaturgulletikett – fordi alle fem variantene inneholder 5 gram av det beste collagenet. I tillegg finner du Lemon Marine Collagen tilsatt vitamin C og med en herlig smak av sitrus.


Vild Nord Pure Marine Collagen

Pure Marine Collagen – til deg som har en aktiv livsstil

Pure Marine Collagen er det samme produktet som før – perfekt for deg med en aktiv livsstil, uavhengig av alder og kjønn. Pulveret består kun av én ingrediens, nemlig 100 % rent hydrolysert marint collagen, og er derfor rikt på protein. Pure Marine Collagen er produsert i Norge og er MSC-sertifisert, noe som er din garanti for at collagenet stammer fra bærekraftig fiske.

Fordelene ved Pure Marine Collagen:

 • Protein bidrar til å opprettholde normale knokler og muskelmasse
 • Varmebestandig og oppløses enkelt i alt fra kaffe til en shake
 • 100 % marint collagen 


Vild Nord Lemon Marine Collagen

Lemon Marine Collagen – for deg som ikke ønsker naturlig smak av collagen

I tillegg til collagen inneholder Lemon Marine Collagen også vitamin C fra bærpulver. Dette erstatter den tidligere Collagen C+. Med tilsatt sitrussmak er den derfor det rette valget for deg som ønsker collagen uten den naturlige smaken fra collagen.

Fordelene ved Lemon Marine Collagen:

 • Skjønn smak av sitrus
 • Protein bidrar til å vedlikeholde normale knokler og muskelmasse
 • Vitamin C bidrar til dannelsen av collagen, som har betydning for hud, knokler og brusk


Vild Nord Collagen Gold

Collagen Gold - er for deg som ønsker absolutt skjønnhet fra innsiden

Vår absolutte bestselger er akkurat som den alltid har vært. Marint collagen av høyeste kvalitet, med tilsatt mikroinnkapslet tang som kilde til jod og acerolabærpulver som kilde til vitamin C. I 2023 vant også Collagen Gold to priser: International AMWC og danske Costume skjønnhets favoritter.

Derfor er Collagen Gold så populær:

 • MSC-sertifisert marint collagen i verdensklasse
 • Vitamin C med høy biotilengelighet fra acerolabær, som bl.a. bidrar til en normal dannelse av collagen
 • Villhøstet og mikroinnkapslet tang, som er en naturlig kilde til jod, som bidrar til å vedlikeholde normal hud 


Vild Nord Collagen Beauty Remedy

Collagen Beauty Remedy – til deg som vil øke din naturlige skjønnhet

Navnet kan være det samme, men innholdet er forbedret. Vi har tilsatt hyaluronsyre, en velkjent ingrediens for sine fuktgivende egenskaper. Beauty Remedy inneholder fortsatt både mikroinnkapslet tang som kilde til jod, og ville blåbær som kilde til vitamin C og antioksidanter.

En ren luksusversjon av vår bestselger Collagen Gold, spesielt for deg som virkelig ønsker intensiv pleie av din naturlige skjønnhet.

Fordelene ved Collagen Beauty Remedy:

 • 4 aktive ingredienser til din hud
 • Jod bidrar til å vedlikeholde en normal hud
 • Vitamin C bidrar til en normal dannelse av collagen


Vild Nord Collagen Immune Plus

Collagen Immune Plus – naturlig støtte til kroppen

Immune Plus het tidligere Immune Remedy og er for deg som virkelig elsker naturlig skjønnhet og helse. Collagen Immune Plus inneholder en herlig blanding av marint collagen, pulveriserte bær, sopp og echinacea. Bærene er kilde til vitamin C, sopp til vitamin D og echinacea er en blomst som helt naturlig støtter immunforsvaret.

Fordelene ved Collagen Immune Plus:

 • Collagen minsker synligheten av rynker og fine linjer
 • Vitamin C og D bidrar til immunsystemets normale funksjon.
 • Echinacea støtter immunforsvaret 


Vild Nord - Hydro Food State

Food state – tettere på naturen

Ingrediensene vi blander i vårt HYDRO collagen, er i food state form. Dette betyr at næringsstoffene, det vil si vitaminer og mineraler, forblir så nær sin naturlige form som mulig. Mattilstand behandles minimalt og fordelen er at kroppen allerede kjenner formen til det enkelte næringsstoffet. Det kan sikre et bedre opptak av vitaminet eller mineralene, og er derfor til fordel for deg og kroppen din.


Vild Nord - Smuk hele livet

Hvilken HYDRO passer til deg?

Allerede når du har bestemt deg for å velge Vild Nord som ditt nye collagen-tilskudd, har du tatt et betydelig skritt i riktig retning – både med tanke på bærekraftig fiske og å gi deg selv det beste collagenet.

Når du skal velge mellom våre HYDRO-varianter, kan du med fordel se på de unike ingrediensene i hvert produkt. Match ingrediensene med din livssituasjon og dine spesifikke behov. Ønsker du for eksempel å supplere treningen din og din aktive livsstil med protein, er Pure Marine Collagen det riktige valget. Det høye innholdet av protein bidrar til å opprettholde normal bein- og muskelmasse.

Hvis du derimot ønsker å styrke immunforsvaret ditt, er Collagen Immune Plus et pålitelig valg. Med sitt innhold av vitamin C og D, som begge bidrar til immunsystemets normale funksjon, og echinacea, som støtter immunforsvaret, får du optimal naturlig støtte.


Finn ditt HYDRO produkt her.

Leser neste

Probiotisk mad - Vild Nord
Vores collagen er nu MSC-certificeret - Vild Nord