Smaken av det nordiske hav

Smagen af det nordiske hav - Vild Nord

Collagen - En del av naturen

Du har sannsynligvis lagt merke til at det nordiske havet noen ganger kan smake når du ødelegger deg selv med din Vild Nord collagen Tilskudd. Dette gjelder våre tre varianter uten ekstra smak - ettersom mattilstand er at de er en del av naturen uten ekstra smak og søtstoffer.

Matstaten betyr at næringsstoffene er i matform, og at de derfor blir gjenkjent av kroppen, noe som sikrer bedre absorpsjon.

Selv om det ikke er tilsatt noen smak, betyr det ikke at ingrediensene ikke kan smake. Det er her naturen kommer inn i bildet - den vilt fangede nordatlantiske torsken så vel som den ville tangede tang er naturlige ingredienser som kan variere i smak litt fra tid til annen. Så når du blander deg Vild Nord collagen Pulver i vann, vil du kunne kjenne det nordiske havet. Smaken maskeres hvis du blander pulveret i andre væsker, f.eks. kaffe, juice og Rister.
 
Vi prøver alltid å utvikle og forbedre produktene våre, og det er grunnen til at vi nå har valgt å legge litt silikapose til tre av våre produkter:
 

 • Collagen Gold
  Vår skjønnhetsbestselger som foruten collagen Inneholder også ville humper og acerolabær. 

 • Collagen C+
  Vil du ha collagen Og ekstra støtte for kroppens naturlige kollagenformasjon? 

 • Collagen Clean Protein
  Et proteinrikt collagen Tilskudd - perfekt for deg med en aktiv livsstil.

Silisiumdiaggrad i Collagen Gold, Collagen Clean Protein og Collagen C+


En mildere smak med silika


Når vi velger å legge til en liten silisiumsekk til tre produkter, er det for å sørge for at du Nord -Atlanteren collagen ha Så liten smak som mulig - Selvfølgelig uten at det går ut over god kvalitet. Posen inneholder en blanding av silika og aktivert trekull og har mange fordeler sammen.

I tillegg til å redusere den naturlige smaken av Nord -Atlanterhavet collagen, Silicaposen har også andre fordeler som vil være til nytte for deg. Nemlig den silikaposen kan:

 • Forbedre smakopplevelsen av Collagen Gold, Collagen C+ og Collagen Clean Protein
 • Absorbere fuktighet og forbedrer dermed holdbarheten til produktet 
 • Redusere duften og smaken av havet
 • Fungere som et anti -lumpy middel

Silika for en forbedret smakopplevelse

 

Men hvorfor bruke silika og hva er det?


Silica er et naturlig stoff som du sannsynligvis allerede kjenner - kanskje under et av de andre navnene på stoffet, nemlig silicum, silisium og kvarts. Jordskorpen består av 27% silika og brukes i et vell av produkter. Dette gjelder alt fra hudpleieprodukter til kosttilskudd, men også i fuktighetsabsorberende poser, som her i vår collagen Produkter.

Silisiumsekken vi bruker i våre produkter er trygt å bruke, mat godkjent og etter bruk kan den sorteres som vanlig avfall. Posen er laget av LDPE, for eksempel Det er også melkekartonger er belagt med inne. Den er støvtett og med en barriere som sikrer at innholdet i posen ikke kommer i kontakt med eller blandes med kollagenpulveret.

Det er ikke bare den naturlige silikaen vi bruker i vesken. Aktivt kull er også en viktig komponent, spesielt når du reduserer lukt og smak. Det spesielle med aktivert kull er at den har millioner av små mikroporer, eller med andre ord hull som absorberer forskjellige stoffer raskt og effektivt.
Aktivt kull er også matstat, dvs. i samme form som i naturen, og så er det mat godkjent, på nivå med silika.


3 tips

 

En forbedret opplevelse 

Kos deg med din Vild Nord collagen På din måte som du alltid har gjort. Du kan legge igjen silisiumdioksyden i boksen til den er tom, eller fjerne den umiddelbart når du åpner produktet.
 
Uansett hvilke av de tre produktene som er din favoritt, er vi sikre på at du vil like vår fremskridende bruk av silika. Opplevelsen av kroppen din vil være den samme, men din smak- og luktesans vil ha en ny og forbedret opplevelse hver gang du spiser Vild Nord collagen.
 

Leser neste

Collagenpulver og plastikkirugi – modsætning eller ej? - Vild Nord
Plastik - en værdifuld ressource - Vild Nord