Slow beauty med collagen

Slow beauty med collagen - Vild Nord

Hva er slow beauty?

Du har garantert kommet over hudpleieprodukter som lover gull og grønne skoger når det kommer til hvor raskt du kan oppleve en effekt ved å bruke produktet. Noen produkter lover nesten en forandring etter første gang du bruker den på huden din.

I noen situasjoner har dette resultert i at dersom et hudpleieprodukt ikke virker umiddelbart, tror man at det sannsynligvis ikke har noen effekt, og det legges derfor på hylla igjen. Vi forventer nesten at hudpleie fungerer like raskt som et filter på Instagram, men hudpleie fungerer ikke slik.

Det er egentlig ikke så overraskende at mange av oss ønsker at hudpleie skal fungere her og nå. Utvalget er stort og prisene kan være utrolig attraktive, så det ender ofte med at vi har flere produkter hjemme enn nødvendig. Dette gjelder ikke bare hudpleieprodukter – kles- og moteindustrien har utviklet seg på samme måte. På sosiale medier og internett generelt bombarderes vi daglig av annonser, tilbud og nyheter.

Men hva er slow beauty da?

Slow beauty handler om å ta seg tid til å ta vare på deg selv med omsorg og omtanke, og bygge en skjønnhetsrutine som fokuserer på langsiktig pleie fremfor raske her og nå-løsninger.

Slow beauty

Slow beauty kan faktisk beskrives som en helhetlig tilnærming til skjønnhet, hvor alle aspekter av livet er inkludert. Selv om det omhandler din skjønnhet, er det langt fra det eneste slow beauty omhandler. Med fokus på både hudpleie og ditt generelle velvære, fra søvn til hva du spiser og drikker.

På mange måter er slow beauty en livsstil og ikke "bare" hudpleie. Det er noe du velger å gjøre for deg selv og kroppen din over lang tid, kanskje til og med gjennom hele livet.

Et sentralt aspekt ved slow beauty er å verdsette og respektere kroppens naturlige behov og sykluser. Derfor er det viktig å lytte til kroppen, gi den hvile, spise sunt og velge produktene som fungerer sammen med dens naturlige prosesser. Reduser forbruk og svinn, og velg heller få, men gode produkter som passer dine behov og livssyklusen du er i akkurat nå.

I valg av mat, kosttilskudd og andre produkter legger slow beauty-tilnærmingen også vekt på etikk og bærekraft. Dette skaper en mer bevisst og ansvarlig forbrukerkultur, hvor skjønnhet ikke bare handler om utseende, men også om valgene vi tar gjennom livet.

Til syvende og sist handler slow beauty om å skape en balanse mellom indre og ytre skjønnhet, ta seg tid til å ta vare på deg selv og velge produkter og rutiner som er i harmoni med kroppens behov. Det er en helhetlig og bærekraftig tilnærming til skjønnhet som streber etter å forbedre langsiktig velvære og helse.


Slow beauty i din hverdag

Fordeler med å tenke på slow beauty

Å velge en slow beauty-tilnærming til skjønnheten din vil gi huden og kroppen din tid til å få mest mulig ut av pleieproduktene du bruker. Ved å velge naturlige og rene ingredienser kan du sørge for at huden din blir tatt vare på på en sunn og skånsom måte. I tillegg vil det økte fokuset over tid tillate deg å fordype deg i hva du virkelig trenger, og hjelpe deg å forstå hvilke produkter og rutiner som fungerer best for deg.

Ved å ta deg tid til å skjemme bort deg selv kan du redusere stress og øke følelsen av velvære. Slow beauty handler ikke bare om ytre skjønnhet, men også om indre balanse og harmoni. Ved å leve i øyeblikket og utføre omsorgsrutinene dine sakte og med stor oppmerksomhet, kan du skape en meditativ opplevelse som fremmer mental avslapning og følelsesmessig ro.

Slow beauty er også en bærekraftig tilnærming som verdsetter kvalitet fremfor kvantitet. Ved å velge færre, men mer effektive produkter, kan du minimere avfall og støtte en mer miljøvennlig livsstil. Denne tilnærmingen lar deg bygge en dypere forbindelse med produktene du bruker og forstå hvordan de påvirker huden din og velvære.


Collagen og slow beauty

Collagen & slow beauty

Marint collagen er en perfekt del av slow beauty på grunn av dens naturlige opprinnelse og helsemessige fordeler som fremmer langsiktig skjønnhet og velvære gjennom hele livet.

Marint collagen er et protein utvunnet fra fiskeskinn, i vårt tilfelle fra den store nordatlantiske torsken. Dette gjør det til en naturlig ingrediens som støtter kroppens egne prosesser. Prosessen kalles upcycling, hvor restprodukter brukes til å lage et nytt produkt av høyere verdi. Les mer i blogginnlegget ”Upcycling av fiskeskinn”.

En av de største fordelene med marint collagen er dens høye biotilgjengelighet. Dette betyr at kroppen lett kan absorbere og bruke den, noe som resulterer i optimale resultater. Marint collagen er kjent for å forbedre hudens elastisitet, redusere rynker og fine linjer. Ved regelmessig bruk kan den bidra til å bygge og styrke hudens struktur, noe som fører til økt naturlig skjønnhet over tid.

Denne langsiktige pleien og oppbyggingen av hudhelse er kjernen i slow beauty. I stedet for å jage raske løsninger som bare gir midlertidige resultater, hjelper marint collagen å styrke huden innenfra og ut. Den fungerer i harmoni med kroppens naturlige prosesser, og gjør den til en skånsom og effektiv måte å forbedre hudens utseende over tid.

Marint collagen fra Vild Nord passer også godt sammen med slow beauty på grunn av sin bærekraftige profil. Hydro-serien er laget av MSC-sertifisert collagen og en produksjon hvor restprodukter utnyttes fullt ut. Ved å utnytte biprodukter fra fiskeindustrien bidrar marint collagen til en mer bærekraftig bruk av naturens ressurser.

Integreringen av marint collagen i en slow beauty-rutine er enkel og praktisk. Det kan tas som kosttilskudd i form av pulver eller kapsler, noe som gjør det enkelt å innlemme i hverdagen.

Samlet sett er marint collagen en ideell ingrediens i slow beauty, da den kombinerer naturlighet, bærekraft og effektive resultater. Ved å velge marint collagen fra Vild Nord som en del av din skjønnhetsrutine, kan du oppnå sunnere hud samtidig som du støtter en mer bevisst livsstil.

 

Pro age og slow beauty

Slow beauty & pro-age

Har du lest blogginnlegget vårt om pro-age? Hvis ikke, har du nå en veldig god grunn til det. Pro-age og slow beauty går sammen på en unik måte, med måten hver tilnærming ser på skjønnhet og livet.

Pro-aging er en positiv tilnærming til aldring, hvor alder og endringene den medfører omfavnes så mye som mulig. Aldring er en naturlig del av livet, og med en sunn og aktiv tilnærming kan du støtte det med en pro-age tilnærming.

Les interviewet med Vild Nord co-founder, Loa Gitz her, og lær enda mer om hva pro-age er og hvordan Loa gjør sin del for å leve etter denne tilnærmingen til alder og skjønnhet.

Gjennom livet endres behovet for vitaminer og mineraler. Derfor kan du med fordel endre ditt valg av Vild Nord-produkt etter hvert. Kanskje du starter med å bruke vårt Lemon Marine Collagen, men etter en årrekke er det for eksempel Collagen Gold eller Collagen Beauty Remedy som dekker dine behov bedre. Her kan det være lurt å lytte til kroppen og dine behov og velge et nytt produkt.


Slow beauty og collagen i din hverdag

Gjør slow beauty til en del av din dag

Nå vet du hva slow beauty er, hva som er positivt og givende med tilnærmingen, og hvordan collagen kan være en perfekt del av din slow beauty-rutine. Men hvordan gjør du ditt collagen og slow beauty til en del av hverdagen din? Det skal vi prøve å hjelpe deg med her, hvor vi gir deg noen gode råd som alle kan følge:


Prioriter din tid

Prioriter din tid

Tenk på når du har tid til å ta ditt collagentilskudd uten at det blir en stressfaktor i rutinene dine. Kanskje passer det best om morgenen, når mange velger å ta sine andre kosttilskudd. Det viktigste er at du velger et tidspunkt du har tid og ikke trenger å forhaste deg.

Vælg naturlige produkter

Velg naturlige produkter

Se etter collagen som er av høyeste kvalitet, uten unødvendige tilsetningsstoffer og velg MSC-sertifisert. På den måten får du både et effektivt og bærekraftig produkt i ett.

Reducer antallet af produkter

Reduser antallet av produkter

Det er lett å ende opp med å bruke mange produkter til samme formål, både pleieprodukter og kosttilskudd. Prøv heller å kutte ned på antall produkter og hold deg til få, men effektive produkter. På den måten kan du også gi deg selv tid til å kjenne forskjellen på kroppen din.

Kvalitet over kvantitet

Kvalitet frem for kvantitet

Når du kjøper nye pleieprodukter, velg de av høy kvalitet fremfor en masse med utilstrekkelig effekt. Kanskje det er litt dyrere, men det er vanligvis en god grunn til det, enten med tanke på kvaliteten på ingrediensene eller spesielle sertifiseringer.

Husk at være tålmodig

Ha tålmodighet

Roma ble ikke bygget på en dag, akkurat som huden din ikke vil forvandles på timer eller dager. Slow beauty tar tid og gir ikke umiddelbare resultater. Det er en langsommere prosess, men med tålmodighet kan du nyte de langsiktige resultatene. For eksempel viser collagen fra Vild Nord typisk resultater etter 8-12 uker.


Vild Nord Pure Marine Collagen

Kjøp Vild Nord marint collagen & start din slow beauty-livsstil i dag

Er dagen for å starte din collagen og slow beauty-reise i dag? I nettbutikken vår kan du finne en collagenvariant som passer akkurat dine behov. Foretrekker du rent collagenpulver uten andre ingredienser, er Pure Marine Collagen helt perfekt. Ønsker du derimot et produkt med vitaminer eller mineraler, kan du fritt velge mellom våre andre varianter. Komposisjonene er tilpasset ulike behov, så det finnes garantert en variant som passer deg.

Har du fortsatt problemer med å velge? Prøv vårt Collagen Compass, som raskt og enkelt veileder deg til å velge det Vild Nord collagenproduktet som passer best for deg og dine behov. Våre behov er forskjellige og det samme er produktene våre, men ved å svare på noen spørsmål vil du raskt bli anbefalt det optimale produktet for deg. Du finner Vild Nord Collagen Compass her.

Leser neste

Hvorfor Vild Nord nordisk marine collagen? - Vild Nord