Hvorfor Vild Nord - Nordisk marint collagen?

Hvorfor Vild Nord nordisk marine collagen? - Vild Nord

Hvorfor velge marint collagen fra Vild Nord?

Hvem vil ikke vite hva de faktisk spiser, hvordan det er produsert, og om det er trygt å konsumere? Alt dette er noe du ikke trenger å bekymre deg for når du velger ditt marine collagenkosttilskudd fra Vild Nord.

Vi går aldri på akkord med kvaliteten på vårt marine collagen. Den arktiske torsken, som vårt collagen stammer fra, lever i det kalde og krystallklare vannet utenfor Nord-Norge, noe som sikrer eksepsjonell renhet og friskhet.

5 grunner til å velge Vild Nord

1. Opplev effekt etter 8-12 uker
2. Collagen bidrar til smidig og elastisk hud
3. MSC-sertifisert marint collagen fra villfanget torsk
4. Et produkt for ethvert behov
5. Tredjepartstestet for tungmetaller og PFAS

Collagen i kroppen gennem livet


Virkning & klinisk dokumenteret effekt af collagen

Collagen er et protein som finnes naturlig i kroppen vår, blant annet i brusk, sener, muskler, bein og hud. Med alderen avtar kroppens produksjon og nivå av collagen, noe som resulterer i linjer og rynker i huden, spesielt i ansiktet.

Collagen bidrar til å opprettholde hudens fasthet og elastisitet, og kan dermed redusere fine linjer og rynker.

En klinisk dermatologisk studie over åtte uker har dokumentert at hudens fuktighet øker med gjennomsnittlig opptil 34,8 %. For å oppnå best mulig effekt, også etter de åtte ukene, anbefaler vi at du fortsetter å konsumere collagenpulveret ditt.

Ingredienser i Vild Nord produkter


Vitaminer, mineraler og hyaluronsyre

I alle varianter, bortsett fra Pure Marine Collagen, har vi tilsatt ekstra herlige ingredienser som hver har en unik effekt på kroppen. Dette gjelder både vår Hydro Lab- og EXO Lab-serie. I Hydro-variantene fungerer naturlig pulver av bær og tang som en kilde til vitaminer og mineraler, mens EXO-produktene er beriket med utvalgte vitaminer og mineraler.


En label der intet skjuler

En kort liste over ingredienser og en etikett full av kunnskap

Vi skjuler ingenting om innholdet i våre collagenprodukter, og vi streber etter å holde ingredienslisten så kort og oversiktlig som mulig. Hydro-serien vår er laget med omhu og inneholder ingen syntetiske smaker, farger eller søtningsmidler. Dette betyr at du kan nyte naturlig skjønnhet uten kompromisser.

Vi tror på åpenhet og enkelhet. Derfor finner du all informasjonen du trenger på etikettene til Hydro-produktene. Du kan lese om fordelene hvert enkelt produkt bidrar med til din kropp og hud, samt hvordan du best kan bruke og nyte collagenblandingen for å oppnå optimale resultater.

Vi ønsker å gjøre det enkelt og tilfredsstillende for deg å integrere produktene våre i din daglige skjønnhetsrutine. Derfor har vi også laget en stor samling oppskrifter som stadig vokser. Prøv deg frem med en eller flere av oppskriftene, og få collagen på helt nye og smakfulle måter.


Testet for din sikkerhed


Tredjepart testet for din sikkerhet

Det marine collagenet vi bruker i produktene våre er fra en FSC 22000-sertifisert produsent. Dette betyr at hele produksjonen av collagenet – fra råmateriale til distribusjon – er kontrollert og overholder gjeldende lover innen mattrygghet. 

Vi bruker også en tredjepart for å teste collagenet vårt. Her testes collagenet for tungmetaller og det velkjente, men uønskede stoffet PFAS. Når vi velger en tredjepart til å gjennomføre tester, er det fordi tredjeparten er en uavhengig og upartisk organisasjon som ikke har noen tilknytning til Vild Nord.

En tredjeparts test gir deg derfor som forbruker et objektivt og troverdig syn på alt fra kvaliteten til produktets sikkerhet. I vårt blogginnlegg Collagen testet for PFAS & tungmetaller, går vi nærmere inn på hvilke tungmetaller som testes for og mye mer.


Fra vildtfanget torsk til premium collagenpulver

MSC-sertifisert marint collagen fra oppsirkulert fiskeskinn

I hele Hydro Lab-serien (unntatt C+-kapslene) får du MSC-sertifisert marint collagen, men hvis du ikke allerede vet hva det betyr, vil vi presentere deg her veldig kort og presist hva det er, for collagen er faktisk ikke bare collagen.

MSC er en forkortelse av navnet på den internasjonalt anerkjente ideelle organisasjonen "Marine Stewardship Council". Organisasjonens fokus er å fremme bærekraftig fiske, slik at fangst av fisk skjer på en bærekraftig og ansvarlig måte som ivaretar havets miljø og ressurser.

Derfor: hvis du er typen som vil vite hva du spiser, så er MSC-sertifisert collagen det rette valget for deg.

Les mer om MSC-sertifiseringen i blogginnlegget Vårt collagen er nå MSC-sertifisert.

MSC-certificeret marine collagenDet fine og lyse collagenpulveret som finnes i alle våre Vild Nord collagenprodukter er produsert ved hjelp av en hydrolyseringsprosess fra oppsirkulert fiskeskinn. Men hva betyr det egentlig?

Etter at torsken er fanget, fileteres den og skinnet samles opp. For å trekke ut collagenet fra fiskeskinnet kreves en spesiell prosess kalt hydrolyse. I denne prosessen renses fiskeskinnet først grundig for å fjerne urenheter. Huden myknes deretter og utvalgte enzymer tilsettes. Disse enzymene bryter ned huden og dens proteiner til mindre peptider og aminosyrer.

Når hydrolyseringsprosessen er fullført, filtreres collagenet for å fjerne uløselige partikler, noe som resulterer i et rent og klart pulver. Ved å oppsirkulere fiskeskinnet sikrer vi at jordens ressurser utnyttes fullt ut. Ett kilo fiskeskinn gir omtrent 130 gram collagen.


Les mer om hvordan og hvorfor vi har valgt å oppsirkulere torskeskinn, til premium marint collagen, i vårt blogginnlegg Oppsirkulering av fiskeskinn.


Forskellige Vild Nord collagenprodukter

Hydro Lab & EXO Lab

Hos Vild Nord tror vi på den naturlige skjønnheten som ikke har noen alder. Men vi er også klar over at hver enkelt hverdag er forskjellig og behovet og ønsket om kosttilskudd er individuelt. Derfor har vi utviklet to serier med marint collagen: Hydro Lab og EXO Lab.

Vild Nord Collagen Hydro Lab

Vild Nord Hydro

Hydro Lab er en serie MSC-sertifisert marint collagen for deg som ønsker å fremheve din skjønnhet gjennom naturens rene kraft. Ingrediensene er Food State og derfor så nær deres naturlige form som mulig, noe som kan sikre et bedre opptak av næringsstoffene i kroppen din.

Ingrediensene kommer først og fremst fra den nordiske naturen, f.eks. ville blåbær fra Sverige, tang fra Skottland og marint collagen fra Nord-Atlanteren. Vi bruker imidlertid også en av de beste kildene til vitamin C, nemlig acerolabæret fra det varmere tropiske klimaet. Visste du at acerolabær inneholder så mye som 1677 mg vitamin C per 100 gram bær? I motsetning til f.eks. havtorn med 131 mg per 100 gram bær.

Hydro Lab består av 6 forskjellige, vakre og effektive varianter, alt fra Pure Marine Collagen med ingenting annet enn collagen, til Collagen Beauty Remedy med vitaminer, mineraler og hyaluronsyre. Det er også i Hydro-serien du finner våre populære C+ collagenkapsler, som inneholder både collagenpulver og vitamin C. Se alle Hydro-variantene her.


Vild Nord Collagen Exo Lab

Vild Nord EXO

EXO Lab er premium collagenprodukter, perfekt for deg med en travel hverdag og for deg som ønsker å være den beste versjonen av deg selv gjennom hele livet. Produktene er en perfekt balanse mellom collagen, vitaminer og mineraler, som alle gir pleie til kroppen.

Med EXO Lab får du en fin og attraktiv metallbeholder til collagenpulveret ditt, og hvis du går tom kan du lage en refill med våre EXO collagen refillposer. Du kan velge mellom to herlige varianter: GLOW og CARE - se dem her og lær mer om egenskapene deres.


En nordisk forsyningskæde og produktion af collagen

Nordisk forsyningskjede

Den ville nordiske naturen er et sant skattekammer og det er nettopp her vi har funnet en stor del av råvarene vi bruker i våre collagenprodukter. Våre lidenskapelige leverandører utgjør den lille og effektive forsyningskjeden av de primære ingrediensene vi bruker. Alt fra marint collagen fra Norge, ville blåbær fra Sverige til villhøstet tang fra Skottland.

Alle ingrediensene er samlet i Norge hvor sluttproduktene blandes og pakkes.

Din skønhed - dit valg


Din skjønnhet – ditt valg

Ta det første steget mot sunnere og strålende hud ved å prøve Vild Nord collagen i dag. Våre produkter er laget med omhu og kvalitet, og vi er sikre på at du vil finne noe som passer perfekt til dine behov.

I vår nettbutikk kan du fordype deg i vårt brede utvalg av collagenprodukter som er utviklet for å fremme din skjønnhet og velvære. Enten du leter etter pulver til din daglige smoothie eller kapsler for enkel inntak, har vi noe som vil appellere til deg.

Vårt Vild Nord collagen er laget av nøye utvalgte ingredienser av høyeste kvalitet, slik at du kan være sikker på at du får det beste for kroppen din. Så hvorfor vente? Gjør noe godt for deg selv i dag og utforsk nettbutikken vår for å finne din nye favoritt fra Vild Nord collagen.


Vild Nord marine collagen af premium kvalitetReferanser:

https://frida.fooddata.dk/food/lists/parameters/47?#parameter47 

https://www.msc.org

https://www.dnv.dk/services/fssc-22000-fodevaresikkerhed-5161/

Leser neste

GLOW - Your Balance Collagen - Vild Nord