Når skal jeg ta mitt collagen?

Hvornår skal jeg tage mit collagen? - Vild Nord
Collagen morgen, middag eller aften?

Morgen, middag eller kveld?

Når på dagen tar du collagenet ditt? Og er det i det hele tatt en tid som er best? Det avhenger blant annet av hva formålet ditt er, det vil si hva du ønsker å få ut av et collagentilskudd. Generelt kan du ta collagenet ditt uten problemer når det passer deg best, altså når som helst på døgnet.


Collagen om morgenen

Å ta collagenet ditt om morgenen kan være en god måte å starte dagen på. Du lager kanskje en smoothie til frokost, hvor collagenpulveret enkelt og greit kan inngå som en ekstra næringsrik ingrediens. Drikker du kaffe er vår Pure Marine Collagen det sikre valget, da det er varmebestandig og derfor perfekt i varme drikker. I tillegg kan collagenet som en del av morgenrutinen din være lettere å huske.


Vild Nord marine collagen

Collagen i løpet av dagen

Hvis morgenen din er travel, kan det passe deg bedre å ta collagen senere på dagen, f.eks. til lunsj eller middag. Bland collagenet i vann, juice eller andre drikkevarer mens du nyter din velfortjente lunsj. Er du ikke hjemme til lunsj kan du ha godt av å ha en ekstra boks med collagen stående på kontoret. Da har du alltid ditt favoritt marine collagen for hånden.


Collagen om kvelden

Noen velger å ta collagen om kvelden, spesielt hvis de ikke har en ordentlig morgenrutine eller hvis de rett og slett glemmer det i løpet av dagen. Har du i stedet en deilig kveldsrutine hvor du koser deg litt ekstra, kan collagen enkelt være et ekstra input til denne rutinen.

Marint collagen inneholder også aminosyren tryptofan, som i kroppen omdannes til melatonin, som er med på å regulere døgnrytmen vår.

I tillegg finner du også aminosyren glycin i marint collagen. Glycin kan ha en beroligende effekt, noe som gjør det ideelt å ta collagenet ditt om kvelden. Dette betyr imidlertid ikke at du blir sliten og uorganisert av å ta collagen din tidligere på dagen.

Collagen med eller uden mad

Collagen - med eller uten mat?

Du kan ta collagenet ditt med eller uten mat, effekten er den samme uansett hva du velger. Det viktigste er at du finner en rutine som passer inn i din daglige livsstil. For noen er det lettest å huske om de tar collagentilskuddet med et måltid.

Collagen kan også sees på som en ingrediens som fungerer godt i f.eks. smoothies, kjøleskapsgrøt og mye mer. I vårt univers av lekre oppskrifter med collagen, vil du garantert finne en eller flere oppskrifter som åpner for nye måter å bruke ditt daglige collagen på.  

En del av din skjønnhetsrutine eller din aktive livsstil?

Det kan være ulike grunner til at du tar collagen, og også ulike behov du ønsker å dekke. Kanskje er det på grunn av collagenets skjønnhetsforsterkende egenskaper at du har valgt et collagenprodukt fra Vild Nord, eller du ønsker å støtte opp under treningen og den aktive livsstilen med ekstra protein. Avhengig av dine behov og ditt ønske om collagenets effekt på kroppen din, kan du velge det beste tidspunktet for å ta collagenet ditt.

Collagen som en del af din skønhedsrutine


Skjønnhet

For de aller fleste starter skjønnhetsrutinen allerede om morgenen når vi står opp. Nattens svette og søvn vaskes av huden, favorittkremen påføres og en sunn og næringsrik frokost nytes.

Gjør collagen fra Vild Nord til en god vane og en del av din daglige skjønnhetsrutine. Collagen bidrar til hudens elastisitet og spenst, og kan dermed redusere synligheten av rynker og fine linjer.

Prøv Lemon Marine Collagen, som med sin deilige og søte smak av naturlig sitron, gjør det enkelt å implementere i dine rutiner. Det er en perfekt kombinasjon av marint collagen og naturlig vitamin C, som bidrar til kroppens normale dannelse av collagen, som er viktig for normalt fungerende hud.


Collagen som en del af din aktive livsstil

Trening

Siden collagenpulver er rikt på protein, er det et perfekt supplement for de som trener eller har en aktiv livsstil. Protein bidrar til å opprettholde og bygge en normal muskelmasse. Og mens musklene dine drar nytte av proteinene, har huden din fortsatt fordel av den skjønnhetsrelaterte effekten.

Ved bruk av collagenpulver i forbindelse med trening kan du ta collagenet ditt før trening sammen med karbohydrater, under trening oppløst i vann eller etter trening for å gi kroppen ekstra protein og essensielle aminosyrer.

Pure Marine Collagen er 100% rent marint collagen og inneholder 95 g protein per 100 g pulver. Du får i deg alle de 20 aminosyrene, både de essensielle og de ikke-essensielle, og Pure Marine Collagen er varmebestandig og løses lett opp i alle slags væsker.


Vild Nord Pure Marine Collagen

Finn den tiden som passer deg best

For å få mest mulig ut av et collagentilskudd er det viktigste å være konsekvent. Finn et tidspunkt og en måte som passer inn i din daglige rutine, slik at du husker det hver dag. Enten det er om morgenen, etter trening eller før du legger deg, vil regelmessig inntak av collagen hjelpe deg med å oppnå de resultatene du ønsker.

Så den beste tiden å ta collagen er når du husker den. For det viktigste er at du husker å ta det hver dag.

Leser neste

Slow beauty med collagen - Vild Nord
10 nemme måder at tage dit collagen på - Vild Nord