Slik løser du opp collagenet ditt

Sådan opløser du dit collagen - Vild Nord

Så enkelt er det å bruke ditt marine collagen fra Vild Nord

Har du noen gang vurdert å løfte din daglige skjønnhetsrutine med marint collagen? Med det marine collagenet fra Vild Nord er det kanskje enklere enn du tror!

Tilsett en spiseskje av det fantastiske pulveret i et glass vann, smoothien eller middagen. Den løses lett opp, slik at du kan nyte de mange fordelene uten problemer. Prøv det i dag og kjenn forskjellen.


Opløs dit collagen nemt og hurtigt

Forskjellen mellom varmebestandig og ikke varmebestandig

Alt marint collagen i vårt sortiment er faktisk varmebestandig i seg selv. Collagenet mister ingen effekt ved å løses opp i en varm drikke, men noen vitaminer og mineraler gjør det.

Det er også derfor vi kun anbefaler å bruke Pure Marine Collagen i varme drikker og lignende, da dette produktet består av 100% marint collagen og ingenting annet.

Bruker du f.eks produktet Lemon Marine Collagen som inneholder vitamin C, brytes vitaminet ned ved oppvarming. Du kan fortsatt nyte effekten av collagenet, men for å dra nytte av vitamin C, skal du unngå oppvarming.


Collagen opløst i juice

Collagen eller vann først?

Når du tilbereder en drikke med collagenpulver, dukker spørsmålet opp: Skal collagenpulveret først i glasset, eller skal vannet først i glasset? Heldigvis er svaret enkelt: Det er best å tilsette collagenpulveret først. Når du heller vann over pulveret, hjelper det å løse opp collagenet bedre og forhindrer klumper. Enten du bruker varmt eller kaldt vann, vil denne metoden sikre en jevnere drikke uten store klumper hver gang. 

Husk å røre godt med en skje til collagenpulveret er helt oppløst.



Collagen i forskellige opskrifter

Bruk Vild Nord collagen i smoothies & andre oppskrifter

Gjør det daglige kostholdet ditt til en skjønnhetsrutine med Vild Nord collagen. Tilsett en spiseskje i favorittsmoothien din eller bland den inn i yoghurt, juice eller til og med supper og sauser. Kreativiteten er uendelig og huden og kroppen din vil takke deg. Se våre 10 enkle måter å bruke collagen på her. I tillegg kan du dykke ned i en mengde sunne, sunnere og deilige oppskrifter med vårt marine collagen i vårt hav av oppskrifter.

Leser neste

10 nemme måder at tage dit collagen på - Vild Nord
Sådan får du mest ud af dit collagen - Vild Nord