collagen

Hva hjelper mot tørr hud?

Hvad hjælper på tør hud? - Vild Nord

Hvorfor får du tørr hud om vinteren?

Når temperaturen svinger og fuktigheten synker, blir huden fort tørr og vi mister den herlige gløden vi elsker sommeren for. Å forstå elementene som påvirker vårt største organ (huden) kan være et stort skritt mot å ha vakker, velstelt vinterhud.

Huden mister mye fuktighet i de kalde vintermånedene, noe som gjør den følsom, dehydrert og derfor mindre beskyttet. Men hvorfor påvirker vinterkulden huden så mye?

Den lavere temperaturen og luftfuktigheten gjør at det øverste laget av huden blir drenert for fuktighet. Den etterlater huden uttørket og ekstra følsom. De kalde vinterdagene øker også temperaturen innendørs, og selv om det føles deilig og behagelig, er ikke huden din alltid like begeistret. Dette gjelder imidlertid stort sett hvis du virkelig skrur opp varmen i boligen, da det fører til at fuktigheten synker raskt og fukten fra omgivelsene forsvinner.

Hvad hjælper mod tør hud?


5 tips mot tørr hud gjennom vintermånedene (og resten av året)

Få fem gode tips for å unngå tørr hud i vintermånedene nedenfor. Rådene kan du også bruke resten av året, så tar du godt vare på huden hver dag året rundt.

 1. Drikk rikelig med væske hver dag, og løs gjerne opp Collagen Beauty Remedy i et av dagens glass. Da vil du både bli hydrert og dra nytte av de aktive ingrediensene fra Beauty Remedy.
 2. Det både stresser og tørker ut huden med store temperatursvingninger. Dette kan du løse selv ved å regulere varmen inne. Hold romtemperaturen på et litt kjøligere nivå, som verken er for kaldt eller for varmt – dette hjelper ikke bare på tørr hud, men også med strømregningen.
 3. Den sarte huden setter pris på milde såper og hudprodukter som passer din hudtype. Velg produkter med en pH-verdi som er mest mulig lik huden (5,5) og bruk minst mulig parfyme og sterke ingredienser som kan irritere.
 4. Det er lett å bli fristet til å ta en lang, varm dusj på de kaldeste vinterdagene, men det kan også bidra til å svekke hudens barriere og naturlige fettlag, slik at huden blir mer følsom og utsatt for irritasjon.
 5. Huden din trives best hvis den får rikelig med fuktighet. Bruk gode produkter med beskyttende ingredienser, gjerne en kuldekrem som beskytter huden skikkelig dersom du er lenge ute i kuldegrader.

Om vinteren drikker vi generelt mindre vann. Vann spiller en stor og viktig rolle for å holde huden hydrert, smidig og sunn – så selv om du kanskje ikke føler deg tørst på samme måte som om sommeren, husk å drikke væske i løpet av dagen.

Som om ikke all kulden, fuktigheten og mørkere dager er nok, avtar den naturlige produksjonen av collagen og elastin fra midten av 20-tallet, noe som gjør det enda vanskeligere for huden å holde på fuktigheten. Hvis du aktivt gjør en innsats for å opprettholde normal collagenproduksjon, spiser sunt og beskytter huden godt med en god krem ​​uten vann gjennom hele vinteren, kan vintertørrhet være lettere å kontrollere.

Husk at drikke vand


Overser du huden, ditt største organ?

Huden er vår største organ, som har som oppgave å beskytte oss mot ytre påvirkninger og er samtidig en viktig del av vårt immunforsvar. Derfor er det fornuftig å ta godt vare på den. Huden blir en utfordring for mange i vinterhalvåret fordi den blir tørr og sensitiv, som er helt normale reaksjoner på det som skjer med klimaet rundt oss. Luften ute er iskald, og inne skrur vi opp varmen og får et tørt inneklima. Med slike skiftende påvirkninger kommer huden virkelig i gang.

Huden, kroppens største organ, trenger omsorg og kjærlighet. Både fra utsiden og fra innsiden. God hudpleie gjør at huden din får en vakrere glød, ser bedre ut og er mindre følsom for ytre påvirkninger som vind og vær.

Selv om huden er det største organet, hender det at vi overser det fra tid til annen. Kanskje er det kun ansiktshuden som pleies morgen og kveld, men hva med armer, ben og resten av kroppen? Dette gjelder ikke bare om vinteren, når problemer med huden er mest uttalt, men også resten av året.

Det kan virke litt uhåndterlig å måtte smøre hele kroppen med krem ​​hver dag, men visste du at det også finnes andre måter å fukte huden på? 

Vild Nord Collagen Beauty Remedy


Collagen Beauty Remedy – naturlig fuktighet og støtte for huden din

Kjenner du til vår Collagen Beauty Remedy? Det er et ekte skjønnhetskosttilskudd, med fokus på huden din og den naturlige skjønnheten. Ingrediensene er nøye utvalgt og gir sammen en unik, eksklusiv nordisk skjønnhetsformel.

Collagen Beauty Remedy fra Vild Nord er et indre skjønnhetskosttilskudd for deg som vil oppleve hudpleie fra innsiden og ut. Ved å bruke de fem aktive ingrediensene i produktet tar Collagen Beauty Remedy din skjønnhetsrutine til neste nivå.


Hyaluronsyre - Dermial

5 aktive ingredienser for naturlig skjønnhetspleie:

 • Hydrolysert marint collagen
  Vårt collagen er MSC-sertifisert og kommer fra bærekraftig fiske i det nordlige Atlanterhavet utenfor Norge. Villfanget torsk er kilden til collagenet, og med MSC-sertifiseringen beskyttes havets ressurser samtidig som overfiske forhindres. Det er bra for både deg og miljøet.

  Collagen bidrar til å redusere synligheten av rynker og fine linjer i huden.
 • Acerolabærpulver
  Acerolabæret minner litt om det nordiske kirsebæret. De største forskjellene er imidlertid at acrola vokser i varmere strøk, og derfor er bæret en av de beste kildene til vitamin C.

  Vitamin C bidrar til en normal dannelse av collagen, som er viktig for normalt fungerende hud. Vitamin C bidrar også til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
 • Nordiske blå bær
  Den vakre bærblandingen av de vakre nordiske blåbærene: blåbær fra Sveriges ville natur, solbær og chokecherry, har et naturlig innhold av vitamin C, som i tillegg til å bidra til normal dannelse av collagen, også fungerer som en antioksidant.
 • Mikroinnkapslet tang
  Utenfor den nordvestlige kysten av Skottland høstes tang i det iskalde havet. Etter høsting blir tangen tørket, pulverisert og mikroinnkapslet.

  Tang er en naturlig kilde til mineralet jod, som bidrar til å opprettholde normal hud, normal produksjon av skjoldbruskkjertelhormoner og normal skjoldbruskkjertelfunksjon.
 • Hyaluronsyre
  Collagen Beauty Remedy er et fantastisk skjønnhetsprodukt hvor du finner hyaluronsyre. Dermial® hyaluronsyre er produsert fra hanekam og er en helt unik kilde til glykosaminoglykaner – en type komplekse karbohydrater som også finnes naturlig i kroppen. I kroppen finnes hyaluronsyre først og fremst i de to hudlagene, dermis og epidermis. Her sørger den for at huden holdes hydrert.

Har du lyst til å bli enda bedre kjent med hyaluronsyre, kan du lese mer om det i vårt blogginnlegg ”Hyaluronsyre for hudens naturlige fuktighet”. 

Opskrifter med Collagen Beauty Remedy


Hvordan bruke Collagen Beauty Remedy

Det er utrolig enkelt å gjøre Collagen Beauty Remedy til en del av din daglige skjønnhetsrutine. Du kan løse opp collagenpulveret i et glass iskaldt vann, eller prøve deg på en av våre deilige og smakfulle oppskrifter som inkluderer Beauty Remedy.

Isbiter kan virkelig gjøre noe godt for et glass vann, men collagen isbiter kan gjøre enda mer. Nyt den friske smaken av bær mens du fukter kroppen og huden din med glass iskaldt vann med kollagenisbiter.

Har du prøvd en smoothie bowl? Det er nesten som å spise is, men sunt og næringsrikt. Vi har laget en deilig oppskrift påen collagen & blåbær smoothie bowl.

Pannekaker – hvem elsker ikke det, og i en rosa versjon?Rosa pannekaker med rødbet og collagen, og andre smakfulle ingredienser, passer perfekt til frokost eller en annerledes lunsj.

Collagen Beauty Remedy

Leser neste

Vores collagen er nu MSC-certificeret - Vild Nord
Et interview med Loa om pro-aging - Vild Nord