Hva betyr ingrediensene?

Hvad betyder ingredienserne? - Vild Nord

Fokuserer på kroppen din

Som personen du er, kan du være mer inne på hva du spiser og hva den inneholder enn du gjorde tidligere. Mengden ingredienser og tilsetningsstoffer i mat- og pleieprodukter gjør at vi er mer skeptiske når vi velger et nytt produkt som går med oss ​​hjem.


I nyheter, magasiner og innlegg på sosiale medier hører vi om funn av skadelige stoffer, f.eks. Tungmetaller og PFAS. Disse to medisinene har du sannsynligvis også tenkt når du har kjøpt et kollagenprodukt.

 

Tredjeparts tester

 

Når du velger et kollagenprodukt fra Vild Nord, kan du være sikker på at produktet er Fri for PFAS. Vi er underlagt europeisk matlovgivning og dermed også grenseverdiene for tungmetaller kadmium, kvikksølv og leder i fiskeprodukter og dermed collagen.
 
Kollagenet blir analysert av en tredjepart, så vi er helt sikre på at produktet vi bruker ikke overskrider grenseverdiene.

 

Ren collagen

Du vil definitivt vite hva du spiser faktisk inneholder. Derfor finnes ingredienslisten på alle matvarer, men noen ganger er listen så lang at du utvider deg tilbake som når du begynte å lese listen - men det er og bør ikke være med våre produkter.

 

Vet hva du får, med Vild Nord collagen

Når du vurderer et kollagenprodukt, er det flere ting du kan se etter. Her er fem viktige faktorer:

 • Kilde og type kollagen
  Det er forskjellige typer kollagen, for eksempel kollagen fra fisk, storfe eller svinekjøtt. Det er viktig å vite hvilken type kollagen som brukes i produktet.
  


 • Kollagenkonsentrasjon
  Undersøk kollagenkonsentrasjonen av produktet

 • Kvalitet og renhet
  Velg et kollagenprodukt som er av høy kvalitet og gjennomgår streng kontroll for å sikre at det er fri for forurensninger eller urenheter (f.eks tungmetaller og PFAS).

 • Lagt til ingredienser og formel
  Sjekk produktets etikett- og ingrediensliste over tilsatte ingredienser. Noen kollagenprodukter kan inneholde ytterligere næringsstoffer eller hjelpestoffer som kan støtte effekten av kollagen eller gi ekstra fordeler. Vær oppmerksom på om sukker, kunstige fargestoffer eller fyllstoffer er lagt til at du kanskje vil unngå.

 • Anmeldelser og omdømme
  Les anmeldelser og undersøk omdømmet, f.eks. I form av priser, for kollagenproduktet, vurderer du å kjøpe.

 
Ved å ta alt dette i betraktning, kan du ta en sikker beslutning når du velger et kollagenprodukt som best passer dine behov.


Ren collagen fra Vild Nord

Med Vild Nord Vil vi gjerne sikre at ingredienslisten er så klar og gjennomsiktig som mulig. Vi velger nøye de naturlige kildene de for ingredienser våre produkter består av, så vi sikrer en høy kvalitet, den beste effekten og samtidig en naturlig vei til indre skjønnhet.
 

"Vi tror at det du legger i kroppen din er av stor betydning for både helsen din og din velvære".

 

Vild Nord Collagen C+

 

Når du velger en Vild Nord Collage produkt fra hydro-Serien, du unngår unødvendige tilsetningsstoffer som sukker, maskering av stoffer og sitronsyre.

 
Men hva inneholder hydro -kollagenproduktene våre, og hvilken betydning har ingrediensene? Du kan få svar på dette ved å lese videre nedenfor, men først får du kunnskap om navnet "Hydro".


Hydrosfæren - en inspirasjonskilde


Våre første produkter, Hydro-Serien er inspirert av hydrosfæren. Hydrosfæren er der vi alle er i, og så er det her vi finner og høster de vakre ingrediensene våre som hydroproduktene består av - rett fra collagen til de vakre bærene.

 

Friske bær

 

Ingrediensene er alle fra det ville nord, noe som lar oss holde forsyningskjeden vår så kort som mulig som vi ikke trenger å hente og bære ingrediensene over hele kloden.
 
Vi er med hydroproduktene inspirert av det rene spisingsprinsippet, der ideen om "fra jord til bord" spiller en stor rolle. Produktene er også for de som har en ambisjon om å supplere kostholdet ditt med noe som gir mening som er rent og skapt med fokus på miljøet.


Hydro fra Vild Nord

Nordic kjente ingredienser


Hydro -kollagenproduktene våre er sammensatt av ingredienser som alle er kjent her i Norden. Vi behandler ingredienser så lite som mulig, og derfor er de i form av mattilstand.

 

Matstat

 

Matstat er et tema av seg selv, men kort sagt betyr det at næringsstoffene er i matstat og dermed i en form som kroppen kjenner. Derfor vil det være lettere for kroppen å absorbere denne typen næringsstoffer. 

 
Uansett hvilke av våre produkter du velger, kan du raskt få en oversikt over hvilke ingredienser de inneholder. Våre etiketter er enkle å lese og gir deg all informasjonen du trenger for å komme i gang med å spise produktet.
 
Nedenfor kan du bli mye tydeligere om hvilke ingredienser du finner i kollagenproduktene våre:

 

Torsk - en kilde til collagen

Vår Marine collagen stammer fra vill -fanget nordatlantisk torsk. Her bruker vi fiskehuden som en kilde til kollagenet, ved å upcycling et gjenværende produkt som vanligvis brukes til fiskefôr, for en indre skjønnhet av høy kvalitet collagen til folk. 
 
Upcycle betyr at vi resirkulerer avfallsprodukter for å unngå å måtte bruke nye ressurser. Vi bruker så mye som mulig av restproduktene vi har tilgjengelig, så avfall får et nytt liv i sitt beste format.
 
Ved å bearbeide fiskehuden kan vi trekke ut collagen og bruk den i alle våre collagen Produkter.

 

Bulet tang

Den nydelige bulk Høstet i det kalde og klare vannet, vest for Skottlands kyst. Høsten foregår på en bærekraftig måte der bevaring og beskyttelse av det marine miljøet er i fokus.

Bulet tang inneholder en rekke næringsstoffer, inkludert jod som du finner i flere av ville nord collagen Varianter. Blant annet. Collagen C+, Collagen Green Boost og Collagen Gold

 

Blåbær

Håndplukkede blåbær Fra Sverige, der den friske luften og den vakre naturen gir bærjuice og kraft. De svenske blåbærene er også kjent for sin mørkeblå farge, noe som skyldes deres naturlige innhold av antocyaniner. Finnes i Collagen Beauty Remedy.

 

Acerola

Vitamin C.-Rik Acerola er små bær som i utseende er veldig lik de nordiske kirsebærene. De fine Acerola -bærene vokser i de tropiske områdene på den vestlige halvkule, der klimaet er perfekt for bærene.

Årsaken til at vi har valgt å bruke Acerola, er at de er en flott kilde til vitamin C. finnes i Collagen Immune Remedy, Collagen Gold og Collagen Red Berries.

 

Organisk sopp

Organisk sopp (Portibello og White Button) som er en unik kilde til vitamin D. få collagen og vitamin D i Collagen Immune Remedy.

 

Echinacea

Den vakre blomsten, rød solhatt, er en kjent blomst, og den er ikke uten grunn. Det er spesielt kjent for å støtte immunforsvaret, og derfor er det også en del av Collagen Immune Remedy.

Vi bruker ekstrakter av nyhøstede stengler, blader og blomster, dvs. fra hele den øvre delen av urten. Echinacea stammer fra Nord -Amerika, men vokser i dag i mange andre deler av verden. Finnes i Collagen Immune Remedy

 

Collagen Immune Remedy

Slipp din bekymring


I en til tider hektisk hverdag, må det noen ganger være enkelt og raskt for å få maten du og kroppen din trenger. Det er gjennom maten du spiser at du får en del av energien du trenger for å være den beste versjonen av deg selv.
 
Selv om det noen ganger må gå fort, trenger det du legger i kroppen ikke å være av dårligere kvalitet enn om du gjør alt fra bunnen av.

 

En enklere hverdag med Vild Nord

 

Vi blir mer og mer bevisste på at det vi setter i kroppen vår har betydning for utseendet vårt, vår velvære og vår generelle helse. Å ha dette i bakhodet mens du administrerer dagens gjøremål kan gjøre det vanskelig å få alle endene til å møtes.
 
Når du velger et kollagenprodukt fra oss, har du en bekymring mindre i hverdagen din. Hydroproduktene våre består av de få ingrediensene du finner på produktets etikett - ingenting annet. Ingrediensene er så nær sin naturlige form som mulig, dvs. mattilstand som kroppen din allerede kjenner og derfor kan absorbere enkelt og raskt.

 

Vild Nord Hydro

Mens du gir kroppen din gode næringsstoffer, skal du som nevnt ikke bekymre deg for verken tungmetaller eller PFA -er. Som selskap vil vi gjerne være gjennomsiktige, slik at du kan gjøre ditt valg av produkt på det beste grunnlaget.
 
Hvilken hydro-Variant velger du?

Leser neste

Plastik - en værdifuld ressource - Vild Nord
Collagen Gold - Vild Nord