Huden - en del av immunforsvaret

Huden – en del af immunforsvaret - Vild Nord

De mange fasettene i huden


Vi gir huden vår mye oppmerksomhet gjennom livet. Vi vasker den med milde såper og blir ivaretatt med nærende kremer og kremer, alt for å holde huden vakker og fuktig slik at vi hver føler oss komfortable i kroppen vår. For mange er huden en betydelig del av identiteten og det bildet vi presenterer for vår omverden.

Ta vare på huden din
 
Huden din har mange fasetter, kanskje mer enn du vet. Nedenfor nevner vi korte 4 av funksjonene huden din har:
 

  • Når huden blir utsatt for solstrålene, danner kroppen den viktige Vitamin d.. Noen ganger blir huden solbrun - spesielt hvis du ikke har brukt solbeskyttelse. Det etterlater sitt preg på huden og kan fremme aldring, i form av f.eks. rynker og linjer, men også som pigmentflekker. 

  • Berøring er også en viktig del av kroppens mange funksjoner. Overalt på huden er det reseptorer som fanger de minste berøringene. Noen steder er reseptorene mer konsentrerte og andre steder er de mer følsomme. Reseptorene føler at begge deler er fint, men også det som gjør vondt. 

Fasettene av huden

  • Regulering av kroppstemperatur gir også huden. Du føler det spesielt når du svetter om sommeren, når svetten får huden og kroppen til å kjøle seg ned. 

  • Sist, men ikke minst, har huden din en viktig rolle i det komplekse immunforsvaret. Les videre for å lære hvordan huden er en del av immunforsvaret ditt.

Huden din er konstant innoverende

Huden er det første forsvaret


Når vi snakker om immunforsvaret, er det ikke alltid at huden vi først tenker på. Men faktisk er huden den ytterste barrieren som kan holde fremmedlegemer og bakterier borte. Huden er en viktig del av immunforsvaret, og derfor gir det god mening å passe på det - gjennom livet.
 
Huden er kroppens største organ og et av stedene i kroppen der de fleste immunceller blir funnet. Det beskytter mot solens sterke stråler, kulde om vinteren og infeksjoner hele året.
Hver eneste dag gjennom livet fungerer huden som kroppens største og første barriere og beskytter kroppens indre mot et vell av bakterier. For at hudens barriere skal være så sterk som mulig, fornyer den stadig seg selv.
 
Hvert minutt, hver dag, hele året og hele livet, finner rundt 30 000 celledelinger sted i huden. Etter bare en måned blir det ytre hudlaget ditt, overhuden, erstattet og helt nytt.

Huden som forsvar

Støtte for hud og immunforsvar


Collagen Immune Remedy er en collagen-Stupplements som inneholder naturlige ingredienser, som alle henvender seg til hud og immunforsvar. Ingrediensene er alle kjent her i de nordiske landene og har følgende fantastiske effekter:

  • Marine collagen reduserer synligheten av rynker og fine linjer i huden

  • Echinacea bidrar til den normale funksjonen til immunforsvaret

  • C -vitamin fra acerola og solbær bidrar til den normale funksjonen til immunforsvaret, for å redusere tretthet og tretthet og til en normal dannelse av collagen, som er viktig for normal fungerende hud og bein

  • Vitamin D i form av Jordlys bidrar til den normale funksjonen til immunforsvaret og støtter vedlikehold av normale bein

Få men gode ingredienser


Ingrediensene kan være få, men de er nøye valgt slik at du får det beste av naturen. Kollagenet vi får fra vill -fanget nordatlantisk torsk, som blir fanget bærekraftig utenfor kysten av Norge.
 
Høyeste kvalitet og resultater etter 8-12 uker er egenskapene til Vild Nord Kollagenproduktene, inkludert Collagen Immune I tillegg til. Du kan enkelt løse opp Collagen Immune Pluss pulveret i væske - fra et glass kaldt vann til din favoritt smoothie. Prøv en også Nicecream - En litt kjøligere vei til din daglige collagen Og et sunnere alternativ til softice.

Collagen Immune Remedy Iskrem

 
Fargen på Collagen Immune Plus er vakker burgunder og så har den en fin smak av solbær.
 
Vil du prøve Collagen Immune Remedy? Vi forstår det godt, og du kan komme i gang raskt. Kjøp det online på webshopen vår i dag.

Collagen Immune Remedy

Leser neste

Earthlight® – D vitamin fra naturen - Vild Nord
Anja Stang om at omfavne sin indre rebel - Vild Nord