Behold gløden din med Collagen Glow

Bevar din glød med Collagen Glow - Vild Nord

Sol, sommer og en "smuk" glød

Sommeren er en tid med solskinn, aktive og avslappende øyeblikk utendørs og sist men ikke minst jakten på den ettertraktede solbrune gløden. Men når høsten og vinteren nærmer seg, begynner den gyldne sommergløden sakte å falme.


Heldigvis finnes det en rekke skjønnhetshemmeligheter og pleietips som kan hjelpe deg å opprettholde sommergløden så lenge som mulig og opprettholde en strålende hud hele året. Et av tipsene gjelder vår Collagen GLOW, som kan gi deg den perfekte gløden og fargen hver dag, uansett årstid.GLOW: Vakker støtte for din indre og ytre glød

Å opprettholde sommergløden handler om å pleie og gi huden din kjærlighet. Dette gjør du ved å f.eks. ved å gi den de næringsstoffene den trenger for å holde seg sunn og strålende. Gjennom en kombinasjon av riktig hudpleie, sunt kosthold, beskyttelse mot solen og bruk av de riktige produktene kan du nyte din solbrune glød enda lenger og oppnå vakker, strålende hud hele året.

Med GLOW Your Balance Collagen fra Vild Nord er du sikret perfekt pleie for huden din, og ikke minst den naturlige og vakre gløden du ønsker. Enten du ønsker å opprettholde gløden du har fått i løpet av sommeren, eller du vil ha en glød i de mørkere månedene, er GLOW det ideelle valget.


GLOW Your Balance Collagen er sammensatt av fem utvalgte, aktive ingredienser som pleier hud, hår og negler og er en perfekt del av din daglige skjønnhetsrutine. De fantastiske ingrediensene er:

  • Betakarotenet gir en naturlig glød, mens vitaminet bidrar til å opprettholde normal hud
  • Collagen bidrar til å holde huden smidig
  • Vitamin C bidrar til en normal dannelse av kollagen, som er viktig for normalt fungerende hud
  • Sink bidrar til å opprettholde normalt hår, negler og hud
  • Selen bidrar til å opprettholde normalt hår og negler

GLOW-collagenet er den perfekte snarveien til en langvarig glød, så hvorfor ikke starte med en god vane som også gir deg deilig hår og smidig hud?


Når GLOW løses opp i vann, får den en delikat solgul nyanse med en lett søt sitrussmak. Opplev en smakfull og vakker start på dagen og din skjønnhetsrutine hele året med Vild Nord.


Eksfoliering – en ekstra snarvei til strålende hud

Huden fornyer seg hver eneste dag – spesielt om natten, men visste du at det øverste laget av huden din, epidermis, har fornyet seg fullstendig etter 30 dager? Når hudcellene eldes og dør, blir de løse og faller vanligvis av av seg selv.

De døde hudcellene kan gjøre huden litt sliten å se på, men du kan enkelt og raskt gi huden rom til å puste ved å eksfoliere den. En peeling, f.eks. en skrubb, fjerner skånsomt urenheter, smuss og døde hudceller fra huden, og etterlater den myk, glatt og fornyet. Velg en skånsom peeling som passer din hudtype og bruk den regelmessig for å opprettholde en jevn og strålende hudfarge.

Dette er også med på å forberede huden for bedre opptak av fuktighetskremer og andre produkter du bruker i din daglige pleie, da de døde hudcellene og oppsamlet hudfett ikke er i veien, eller det oppstår tørr hud når vinteren nærmer seg.Hold huden hydrert

En viktig del av å opprettholde sommergløden er å sørge for at huden din har et høyt fuktighetsinnhold. Drikk mye vann, jo mer jo varmere er det eller om du er fysisk aktiv. Å drikke vann er ikke bare bra for huden din, men også for energinivået, velværet og fordøyelsen – og hvem vil ikke ha alt det når det ikke krever mer?

Lag deg en deilig mugge med collagenvann med kanel og ingefær, sett den på skjøl og drikk den i løpet av dagen, når du føler deg tørst. 

Bruk også gjerne en fyldig og nærende fuktighetskrem som passer din hudtype til daglig. Gode kremer kan gi deg og huden din fuktighet fra utsiden, mens vann holder deg hydrert fra innsiden.


Sist, men ikke minst, er kollagen en glimrende måte å få fuktet hud på. I en studie har det vist seg at kollagen kan øke hudens fuktighetsnivå med opptil 38 % etter 8-12 uker. Flere av Vild Nords collagevarianter, bl.a. GLOW, CARE og SOFT, smaker nydelig når det blandes i et glass vann - så hvorfor ikke få vann og collagen samtidig?


Spis deg til strålende hud

Fargerik, smakfull og vakkert duftende mat og ingredienser bør være en del av måltidene dine hver dag. Prøv å spise så variert som mulig slik at du dekker behovet for både vitaminer, mineraler, fett og andre viktige næringsstoffer som er bra for deg og kroppen din.


Kostholdet ditt spiller faktisk en avgjørende rolle i hudpleie. Ved å spise sunn, antioksidantrik mat som bær, grønne grønnsaker og nøtter, kan maten du spiser bidra til å gi næring til huden din fra innsiden og ut.

Visste du for eksempel at gulrøtter er en god kilde til betakaroten, forløperen til vitamin A, som kan støtte hudens naturlige glød – og det er nettopp derfor du også finner betakaroten i Vild Nord GLOW.

Gjør GLOW til en del av ditt daglige kosthold og få betakaroten hver dag på en deilig og enkel måte.

Hvis du derimot ønsker å ha ekstra kollagen gjennom kosten, kan du i tillegg til collagenpulveret gå for de mest collagenrike matvarene, men hvilken mat bør du gå for? Det gir vi deg svaret på i blogginnlegget ”Hvilke matvarer er det collagen i?”.Husk solbeskyttelse - selv om solen skjuler seg

Om sommeren og selv etter at sommeren er over er det viktig å beskytte huden mot solens stråler. Når solen står på en skyfri himmel, ønsker de fleste av oss å komme seg ut så fort som mulig slik at vi kan nyte de varme strålene så mye vi kan.

Derfor er ikke alltid solkrem først på listen over ting å huske på. Men for at du og huden din skal få mest mulig utbytte av solkremen, bør du påføre solkrem allerede 20-30 minutter før du skal ut i solen. På denne måten får solkremen tid til å trenge inn i huden, slik at den kan gi optimal beskyttelse mot solbrenthet og varige skader på huden.


UV-stråler kan forårsake for tidlig aldring og sløve gløden din fordi ny hud dannes der den skadede huden er. En god solkrem med høy SPF bidrar til å bevare sommergløden og beskytte huden mot skader og tidlig aldring – for solen er en av de største synderne for rynker..

Solen er selvsagt ikke bare skadelig og noe vi må beskytte oss mot. Det er også en kilde til liv og det gode D-vitaminet som vi mennesker trenger. Når du beskytter deg mot solen, vil huden din fortsatt kunne danne vitaminet, men du vil være beskyttet mot skade fra UV-strålene.La huden regenerere seg om natten

Hvor godt sover du om natten? Visste du at når du sover, jobber cellene dine på høyt trykk? Om natten, når sansene, hjernen og mange andre funksjoner i kroppen slapper av, får cellene rikelig med muligheter til å regenerere seg – og det utnytter de. Dette gjelder også hudens celler, som bruker natten på å reparere og fornye seg, slik at du kan opprettholde en naturlig glød og sunn utstråling.

Husk at det handler om å omfavne din naturlige skjønnhet og føle deg trygg på din egen hud, uansett årstid – men det skader selvfølgelig ikke å hjelpe din naturlige skjønnhet litt på vei. Vi håper du kan bruke noen av tipsene våre for å bevare den vakre sommergløden så lenge som mulig.

Leser neste

AMWC-prisvindende collagen - Vild Nord
Opdag skønheden i de gode vaner - Vild Nord