Oppdag skjønnheten i gode rutiner

Opdag skønheden i de gode vaner - Vild Nord

Å huske de gode vanene

Dagene tar raskt den ene etter den andre, og derfor bør du alltid ha som mål å glede deg over dagene så mye som mulig og få mest mulig ut av dem. I løpet av dagen har du sannsynligvis allerede en eller flere gode vaner, så vær med det, for gode vaner er utrolig bra for deg, kroppen din og din indre skjønnhet, så vel som det ytre. 

Husk deg selv

I en verden der skjønnhetsstandarder og trender stadig endrer seg, er det umulig å ikke bli overveldet av det konstante presset for å opprettholde et vakkert og perfekt ytre. Men hva er ekte skjønnhet med for deg? Og hvordan får du best skjønnheten din og helsen din går hånd i hånd? Vi vil gjerne hjelpe deg på vei til med ideer til gode vaner. 

Nyt hver dag

Skjønnhet er mye mer enn bare et vakkert ytre - det er en unik blanding som også påvirker indre helse og velvære. Å ha gode og sunne vaner spiller en avgjørende rolle i å fremheve din naturlige skjønnhet, så ikke glem de gode vanene som gjør deg god i en kanskje ellers travel dag. 

Men bare fordi du har en god og sunne vaner, betyr det ikke at du må gi slipp på hverdagslige små hopp - selv om de kanskje ikke er så sunne som dine bedre vaner. Å kunne nyte noe søtt på en grå regnfull dag, spise rask og enkel mat etter en lang og hard dag eller gå på kino og spise popcorn uten å føle skam, det må også være rom for. For noen kan det også skape verdier, glede og velvære i hverdagen.

En god balanse er det viktigste, og det er nettopp det som øker din naturlige skjønnhet så mye som mulig.

Skjønnhet er ikke bare det ytre

Er collagen En av dine gode vaner?

Du har absolutt allerede en eller flere gode vaner og kanskje å ta collagen en av dem? Hvis ikke, er vårt collagen Perfekt som en god vane som øker din naturlige skjønnhet - fra innsiden til utsiden. Å ta collagen Daglig gir deg og kroppen din et fint supplement av det gode proteinet, og allerede etter 8-12 uker vil du oppleve resultatene.

Det er mange varianter å velge mellom og med forskjellige bærblandinger, vitaminer og mineraler. Enten du vil ha smaken av sure og søte nordiske bær, eller ren collagen Med naturlig smak er det en kollagenvariant for deg.

Collagen fra Vild Nord

Når på dagen tar du kollagenpulveret ditt er mindre viktig. Det viktigste er at du gir deg fred og tid til å tenke på deg selv - selv om det bare er noen få minutters tilgang. Velg det collagen fra Vild Nord Der appellerer til deg og dine behov mest, og starter en ny og god vane i dag. 

Du kan også gjøre kollagenet til en del av en allerede eksisterende god vane. Hvis du allerede drikker mye væske, kan et av de kalde glassene lett blandes sammen med f.eks. Collagen Beauty Remedy.

Collagen Riste

Trener du, du kan blande kollagenpulver i ristet, f.eks. Ren marine Collagen, Som med det høye innholdet av protein bidrar til en økt muskelmasse og til å opprettholde normale bein. 

Hvis du mangler inspirasjon til hvordan du kan glede deg over kollagenpulveret ditt, har vi laget noen spennende, deilige og litt syndige oppskrifter som du finner rett her

3 måter å gjøre collagen til en god vane

3 måter å gjøre collagen til en god vane

  • Ta din collagen Om morgenen sammen med frokosten eller andre kosttilskudd
  • Lag en påminnelse på mobilen din - da vil du bli varslet hver dag om at du må huske din collagen
  • La din collagen Stå foran slik at du kan se det og huske automatisk å ta det 

Gi huden din rolig og tid til å innovere

Den naturlige forbindelsen til skjønnheten din

Det er aldri for tidlig eller for sent å begynne å omfavne de gode og sunne vanene. Prioriter deg selv, kroppen din og tankene dine og gi den en av de beste investeringene for fremtiden - spesielt når det gjelder din helse og skjønnhet.

Men hva trenger egentlig og hvor mye tid må du sette av til det? Vi har satt sammen noen enkle trinn du kan ta for å legge grunnlaget for din livslange skjønnhet og bedre helse:

Det er om natten du fornyer deg

Visste du at en god natts søvn er en av de mest effektive måtene å lade kroppen din på? Det er under søvnen at cellene dine blir regenerert, og huden din vil dermed ha tid til å reparere deg selv. I løpet av dagen utsetter du huden din for et vell av bakterier og forurensning - fra bakterier fra til solens UV-stråler.

Huden er kroppens største organ, og selv om flertallet er skjult bak klær det meste av dagen, fungerer den alltid på høyt trykk for å ta godt vare på deg. Sørg for å gi alt den freden, tiden og kjærligheten til å gjenopprette slik den fortjener. Strebe som etter 7-9 timers søvn hver natt, men det er selvfølgelig veldig annerledes hvor mye søvn vi trenger hver. Felles for oss alle er imidlertid at for lite søvn gjør oss slitne og ikke elskede for neste dags sensoriske opplevelser.

Slå av TV -en, legg telefonen bort før du roer deg - jo tidligere jo bedre. På denne måten kan øynene dine bli vant til det naturlige lyset og ikke stimulere hjernen til å holde seg våken av det "blå lyset" som skjermene avgir. Bruk i stedet tid på deg selv, bli inspirert av dagens inntrykk og bestemme hva du vil i morgen. I morgen er en ny dag der huden og kroppen din er klar for hva den måtte gi.

Sunn og variert mat

Spis deilig, sunn og fargerik mat

Det er definitivt ikke første gang du leste at du må huske å spise sunt og variert, og det er definitivt ikke siste gang - fordi det er veldig viktig å huske på. Forsøk å inkludere et bredt spekter av frukt, grønnsaker, fullkorn, magert protein og sunt fett, som alle gir kroppen din nødvendige næringsstoffer som vitaminer og mineraler, slik at du kan skinne både inne og ute. 

Tillegg om nødvendig. Dagen din med din favorittvariant av Vild Nord collagen Og gi kroppen og huden litt ekstra av de gode næringsstoffene. 

Huden din er kroppens største organ

Vann er bra for deg og huden din

Vann er livskilden, og det er avgjørende å opprettholde hudens fuktighetsnivå, elastisitet og glød. I tillegg spiller vannet en viktig rolle i kroppens naturlige utskillelse av avfall.

Når du spiser, kan du ikke la være å få avfall i bord - de er mer eller mindre funnet i alt. Så hvorfor ikke gjøre noe enkelt og effektivt for å fjerne dem igjen? Prøv å drikke minst 8 glass vann om dagen, avhengig av hvor aktiv du er om dagen.

Husk trening

Ta sofaen av ryggen og flytt hver dag

Hvem liker ikke å kaste bena opp og slappe av på sofaen? Kanskje mens du streamer din nye favorittserie, eller leser neste kapittel i boken din. Etter en dag med mange inntrykk, arbeid og forventninger, er det bra å koble fra og ha litt "meg tid", men husk å komme ut av sofaen igjen. 

Å koble fra kan også skje når du trener, og samtidig drar du fordel av fordelene ved trening.

Trening holder ikke bare kroppen din i form, men øker også blodsirkulasjonen og fremmer en helt naturlig og sunn glød.

Finn ut hva som gjør deg lykkelig, så er det lettere å komme tilbake til Detl hver dag. Kanskje joggeskoene skal være på, kanskje det bare er en tur der du gir deg tid til å føle naturen; Lydene, lyset, duftene, vinden i håret og solens livsgivende stråler. Sannsynligheten er at du kommer hjem med en vakker glød og et smil på leppa. Fordi det er veldig enkelt - når du føler deg sunn og full av energi, vises det på ansiktshuden og hele holdningen din. 

Hvis du ikke er vant til å trene, vil du sannsynligvis oppleve å bli ekstra sliten etterpå - og det er ikke poenget, tror du. Det er skam ganske normalt. Kroppen din skal bare bli vant til å måtte utføre ekstra og derfor bruke flere av energidepotene dine. Over tid vil du raskt oppdage at du får mer energi i stedet for å bli sliten.

Tilbring tid i naturen

Husk din indre skjønnhet
Ikke glem å ta vare på din indre skjønnhet. Psykisk helse spiller like viktig rolle som fysisk helse i å oppnå naturlig skjønnhet, men det er vanligvis det ytre som får mest oppmerksomhet. 

Bruk tid på aktiviteter som gir deg glede og fred. Meditasjon, tid i naturen, lesing og sosiale forbindelser kan alle bidra til din mentale velvære. At du er i indre balanse og opplever glede og fred vil sikkert vises i din holdning og smilet ditt til andre som du møter på vei.

Føler deg komfortabel

Husk deg selv
Ikke la skjønnhetstrender diktere hvem du er. Vær stolt av dine unike funksjoner og omfavne din naturlige skjønnhet med selvtillit. Lytt til kroppen din og gi deg selv tid til å gjøre det du elsker. Vild Nord Elsker den naturlige skjønnheten fordi den kommer i alle former og farger og ikke er begrenset av trender eller idealer. Vi må være stolte av å ikke være det samme - mangfoldet vårt gjør oss til hvem vi er, så omfavne din naturlige skjønnhet og vet at du er helt unik.

Å ha gode og sunne vaner avtaler, blant annet. om å opprettholde en balanse mellom din indre og ytre helse. Når du prioriterer kroppens velvære, vil din naturlige skjønnhet skinne gjennom og gi deg en strålende glød som ikke skal ta feil. Så husk alltid at skjønnhet er en kombinasjon av selvomsorg, positivitet og kjærlighet til deg selv.

Gode ​​vaner = mer energi

Et liv med gode vaner og mer fortjeneste

Gode ​​vaner kommer ikke av seg selv, men de trenger ikke å være vanskelig å få heller. Noen vaner kan kreve litt mer av dere enn andre, men de gode vanene er alle til felles at de gjør noe bra for deg og din naturlige skjønnhet.

Hvordan en god vane påvirker deg og føler, avhenger blant annet. av hva vanen består av. Hvis det er 30 minutter med daglig trening, vil du oppleve å få mer energi og en vakrere utstråling. En god vane der du mediterer derimot kan gi deg en indre ro og balanse.

Med Vild Nord Kan din nye gode vane være å huske collagen ukedag. Over tid vil du få en mer spenstig og fast hud som du definitivt vil glede deg over synet av. La den gode vanen begynne i dag og velge din collagen Favoritt fra Vild Nord.

Husk deg selv hver dag

Leser neste

Bevar din glød med Collagen Glow - Vild Nord
Kort og godt om immunforsvaret - Vild Nord