AMWC-prisvinnende collagen

AMWC-prisvindende collagen - Vild Nord

AMWC: En verden av innovasjon og kompetanse

I en verden der skjønnhet- Og helsetrender er i stadig utvikling, estetisk medisin og skjønnhetsfremmende teknologier har blitt frontløpere. En viktig hendelse som hyller innovasjon og kompetanse på dette feltet er Aesthetic Medicine World Congress (AMWC). Denne begivenheten som tiltrekker ledende eksperter, fagpersoner og bedrifter fra hele verden er også stedet der det prestisjetunge AMWC-Pris tildeles. La oss dykke inn i dette spennende arrangementet og prisen som feirer ekstraordinære bidrag til skjønnhetsverdenen.

Collagen Gold

Aesthetic Medicine World Congress (AMWC) er en årlig begivenhet som fungerer som et episenter for den siste utviklingen innen skjønnhet. På dette arrangementet er leger, forskere, kosmetiske terapeuter, produktutviklere og andre fagpersoner i bransjen samlet for å utveksle kunnskap, oppdage de siste trendene og diskutere banebrytende teknologier. AMWC fungerer som en plattform som fremmer innovasjon og samarbeid, noe som er avgjørende for å drive skjønnhetskunnskapen fremover. 

Tildele-Vinne Collagen Gold

AMWC-Pris: hyllest til skjønnheten

Et av høydepunktene til AMWC er tildelingen av den ettertraktede AMWC-pris. Denne prisen anerkjenner enkeltpersoner, selskaper eller produkter som har gitt bemerkelsesverdige bidrag innen estetisk medisin. Prisen inkluderer forskjellige kategorier som spenner over innovasjon, teknologiske fremskritt, produkter med betydelig innvirkning og mye mer. Vinnerne av AMWC-Prisen representerer det beste på sine respektive områder og er anerkjent for deres forpliktelse til å skape positive endringer og fremgang i bransjen.

Vild Nord Grunnleggerne

Vild Nord Collagen Gold Mottatt AMWC-Prisen for beste kosttilskudd i 2023.

Collagen Gold er en unik skjønnhetsblanding bestående av marine collagen, Acerola og Wild -harvestert tang. 

Kjernen i Vild Nord® er en forfølgelse av unik skjønnhet gjennom estetikk med naturlige, førsteklasses nordiske ingredienser. Vi streber etter å være det naturlige valget for et indre skjønnhetsprodukt mot rynker. Derfor er det en ære å motta denne prisen fra et dommerpanel som består av verdens ledende leger innen estetikk og skjønnhet. "

  • Loa Gitz, COO & Co-Grunnlegger av Vild Nord.
LOA med AMWC Award

Men hva betyr det for deg det Collagen Gold har vunnet en AMWC-pris?

AMWC-Prisen - hva det betyr for deg

For kunder og de som søker estetiske behandlinger eller de beste kosttilskuddene, har AMWC-prisen en verdifull betydning. Vinnere av prisen er kvalitetsstempelet som markerer deres forpliktelse til kvalitet, innovasjon og kompetanse. Prisen fungerer som en guide til å ta informerte beslutninger og velge produkter og tjenester som har vist seg å levere sine løfter. 

Loa med Collagen Gold

Aesthetic Medicine World Congress (AMWC) og den tilhørende AMWC-Pris er en plattform som feirer banebrytende innovasjon og utmerkede bidrag i estetisk. Gjennom denne årlige begivenheten får bransjens aktører fra hele verden muligheten til å dele kunnskap, utforske nye teknologier og hylle de beste i bransjen. For kunder representerer AMWC-Prisen en indikator på kvalitet og pålitelighet som hjelper dem å ta godt informerte beslutninger om deres estetiske skjønnhetsreise.

Så neste gang du utforsker estetiske behandlinger eller produkter kan du følge med på AMWC-Pris som et tegn på kompetanse og en hengivenhet for å forbedre skjønnhetsindustrien.

Les mer om Collagen Gold her.

Vild Nord Collagen Gold
Henvisning: AMWC-Konferanse

Leser neste

Kom godt igennem din menopause - Vild Nord
Bevar din glød med Collagen Glow - Vild Nord