Fornyet emballasje - alt du bør vite

Fornyet emballage - alt du bør vide - Vild Nord

Nytt design – høyere kvalitet


Vår lidenskap for marint collagen, natur og hav vokser stadig. Derfor utvikler og fornyer vi kontinuerlig vårt sortiment og emballasjen vi bruker til vårt collagenpulver. Dette betyr for deg at du alltid er garantert det beste marine collagenet, og samtidig kan du være sikker på at innpakning og innhold er gjennomtenkt ned til minste detalj.

Vild Nord Marine Collagen


Ny og forbedret emballasje


Den nye innpakningen og designet til HYDRO-produktene er helt fantastisk, om vi skal si det selv. Den vakre gullfargede etiketten pryder hvert enkelt produkt, og innholdet består fortsatt av premium kvalitet collagen-pulver.

      Vi velger nøye ut emballasjen vi bruker, det vil si plasten, basert på tre generelle kriterier:


  • Den skal sikre høy mattrygghet (HDPE og PP matgodkjente bokser)
  • Den skal forebygge og redusere matsvinn
  • Det skal sikre gjenbruk

Vi vil gjerne gjøre vårt for at collagenpulveret holder seg ferskt lengst mulig, slik at det ikke ender opp som matavfall fordi emballasjen ikke har vært optimal.

Nyt design - højere kvalitet


Hva med måleskjeen?


Noe annet du garantert legger merke til når du åpner en av våre fornyede HYDRO-varianter for første gang, er at den lille plastmåleskjeen ikke lenger er til å grave ut. Fordi den er borte. Både for å redusere forbruket av plast, men også fordi vi er sikre på at du har en perfekt spiseskje hjemme på kjøkkenet, som er minst like nyttig.

Brug en spiseske som måleske


Vårt ansvar – din garanti


Vi ser det som et viktig ansvar fra vår side å sørge for at emballasjen vår er av beste kvalitet, slik at collagenpulveret du elsker kan holde seg friskt, deilig og effektivt så lenge som mulig. Den matsikre emballasjen er din garanti for at du kan nyte ditt collagenpulver fra Vild Nord, uten å måtte bekymre deg for skadelige ingredienser eller dårlig kvalitet.

I tillegg vil vi gjerne redusere mengden engangsplast, men vi trenger din hjelp. Når boksen er tom skal den sorteres riktig – på den måten kan plasten gjenbrukes igjen.

Sortering af emballageDet er ikke bare emballasjen som er viktig. Selve produktet, det marine collagenpulveret, er nå MSC-sertifisert. Dette er din garanti for at kollagenet stammer fra sertifisert bærekraftig fiske.

Kanskje du allerede kjenner til MSC-sertifiseringen, det lille blå merket på produkter fra havet. Hvis ikke betyr det at fisket som torsken kommer fra, overholder strenge standarder innen bærekraftig fiske. Det sikrer bevaring av havet, miljøet og selvfølgelig fiskebestanden. Noen collagenmerker er ASC-sertifisert, men er dette det samme som MSC? Nei ikke i det hele tatt.

ASC vs. MSC fiskeri


ASC fokuserer på bærekraftig oppdrettede fiskeressurser, det vil si fisk fra oppdrettsanlegg. Det er derfor ikke fisk som har levd i naturen, som hvis fisken kommer fra MSC-sertifisert fiske.

Så hvis du virkelig bryr deg om hva du spiser, hvor det kommer fra og hvordan det er produsert, er MSC-sertifisert marint collagen fra Vild Nord det sikre valget.


Et ansvar som varer


Vi ser det som et stort og viktig ansvar å sørge for at våre collagenprodukter er av samme høye premiumkvalitet hver gang et produkt selges. Dette gjelder helt fra fangst av den store arktiske torsken, oppsirkulering av fiskeskinnet til det ferdige og blandede collagenpulveret.

Vi har tenkt mye på valg av emballasje, og har valgt plast som en verdifull ressurs, da det kan holde pulveret ferskt så lenge som mulig. Derfor kan du nyte ditt marine collagenpulver fra Vild Nord i lang tid, uten å bekymre deg for at kvaliteten eller effektiviteten avtar etter hvert som dagene går.

Plast – en verdifull ressurs? Ja, det tror vi det er, så lenge det er produsert, bearbeidet og resirkulert riktig. Vi har sørget for at plasten vi bruker er matgodkjent og at vi bruker minst mulig av den. Til syvende og sist trenger vi din hjelp, spesielt for å resirkulere plasten slik at hele syklusen ender optimalt.

Derfor håper vi du sorterer søppelet riktig når du leverer avfallet der du bor.


Du kan lese mye mer om plast og hvorfor vi bruker dette materialet som emballasje her i blogginnlegget Plast – en verdifull ressurs

Vild Nord - We mind that you care

Leser neste

Collagen testet for PFAS & tungmetaller - Vild Nord
Collagen Beauty Remedy - Vild Nord