Collagenpulver eller kapsler

Collagen pulver eller kapsler - Vild Nord

Tilskudd med collagen Tilgjengelig i mange forskjellige former - Blant annet som pulver, piller og kapsler. Spørsmålet er hva du skal velge. 

Når du velger, kan du vurdere:

  • Hva er du enklest med å ta?
  • Hvor mye collagen Trenger du?
  • Vil du ha noe annet enn collagen?

 

For og mot kapsler

Piller og kapsler krever ikke mye, da de ganske enkelt kan tas med et glass vann. Det er enkelt og kan lett gjøres til en del av den daglige rutinen med vitaminpiller. Til gjengjeld er det vanskelig å få nok collagen I en kapsel, selv om du tar flere kapsler når du vanligvis ikke gjør opp på de ofte anbefalte beløpene. Så hvis du vil bruke kollagenkapsler, kan du velge god kvalitet og ta dem hver dag. 

 

Collagen Piller

 

 

For og mot kollagenpulver

Hvis du bruker kollagenpulver, trenger du ikke å bekymre deg for ikke å få nok, da pulver er lett å blande i kostholdet du spiser uansett. Med kollagenpulver kan du med fordel velge produkter uten flere - I pulver trenger man ingen tilsetningsstoffer, fylde- Eller bindemidler for å få det til å henge det samme, så her har du muligheten til å unngå unødvendige ingredienser. 

På den annen side kan du velge andre ingredienser som sammen med kollagenpulveret kan støtte et variert og sunt kosthold. F.eks. Innhold av naturlige vitaminer og mineraler.

 

Collagen C+ Kapsler


Wild Norths kapsler

Collagen C+ Kapsler er et godt alternativ for de som ønsker vår gode marine kvalitet, men som har det vanskelig med ideen om fisk. 

Collagen C+ Kapsler er vårt bud på et effektivt collagen-Skapsle. Vi anbefaler 4 kapsler på dagen, som totalt utgjør 900 mg collagen. Kvaliteten vi har valgt å bruke er 2 kda marine collagen, dvs. en molekylvekt på 2000 Dalton for å sikre kvalitet og absorpsjon. Samtidig inneholder kapslene C -vitamin som bidrar til dannelsen av collagen, som har innvirkning på normal hud. Her finner du vår splitter nye Collagen C+ kapsler, som inneholder vår marine collagen og vitamin C. 

 

Vild Nord pulver

Kollagenpulveret vårt er et godt valg for deg som er klar for et lite eventyr og elsker å eksperimentere med forskjellige oppskrifter på kjøkkenet eller som bare vil ha en enkel vei til et daglig supplement Marine collagen. Du finner vår pulverutgave Collagen C+, basert på marint kollagenpulver og vitamin C.

 

Collagen piller og pulver

Leser neste

Hvad er prebiotika? - Vild Nord
Hvad er aminosyrer? - Vild Nord