Nydelig sunn snack

RÅ ISKAKE-SLICE MED VITAMIN D

Denne nydelig iskaken er laget med vår eksklusive Collagen Immune Plus, som inneholder marint collagen, vitamin D, vitamin C, echinacea og solbær. Har du litt tid på kjøkkenet og lyst til å unne deg et deilig mellommåltid når søtsuget slår inn, er denne iskaken en helt fantastisk kombinasjon av mørk sjokolade og frisk jordbær og solbær-fyll. Den er både kremete og rik på samme tid, og de rene ingrediensene gjør den til en sann nytelse å spise.

Det du trenger

Basen:

2 dl valnøtter
3 ss rå kakaopulver eller kakaopulver
1 ss kokosmel
8 store dadler
Salt

Jordbær og immunfyll:

4-5 ss Collagen Immune
2-3 ss cashewsmør
6 jordbær
2 ss smeltet kokosolje
3 dl kokoskrem
1 ss sitronsaft
0,5 dl lønnesirup

Sjokolade topping:

2 ss rå kakaopulver
1 ss lønnesirup
4 ss fullfett kokoskrem
4 ss kokosolje
1 ts vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

1. Gjør klar en 15-20 cm kakeform ved å legge bakepapir i bunnen, eller bruk en silikonform.

2. Ha alle ingrediensene til bunnen, unntatt dadlene, i en foodprosessor. Bland til du får små smuler. Tilsett så dadlene og fortsett å blande til blandingen begynner å klumpe seg sammen. Tilsett eventuelt flere dadler for å få dette resultatet. Trykk bunnen jevnt ned i kakeformen med bakepapir, men unngå å trykke for hardt. Basen skal feste seg, men ikke være for kompakt. Sett deretter til side.

3. Til jordbær- og immunfyllet: Smelt kokosolje forsiktig i en kjele. Når den er smeltet, fjern fra varmen og avkjøl.

4. I mellomtiden blander du cashewsmør, jordbær, kokoskrem, sitronsaft, lønnesirup og 4-5 ss Immune i en blender til en jevn masse. Mens blenderen går, hell gradvis den smeltede kokosoljen i blandingen og fortsett å mikse i 1 minutt. Hell så blandingen over bunnen av kakeformen og sett den i fryseren i 1 time.

Etter 1 time:

5. Til sjokoladetoppen: Smelt kokosolje forsiktig i en kjele. Tilsett så råkakaopulver, lønnesirup, kokoskrem og vanilje. Pisk sammen til en jevn masse. Hell blandingen over kaken og sett den tilbake i fryseren. For å unngå at sjokoladetoppen får frost tar du ut kaken etter ca. 1-2 timer. Den kan nytes så snart toppingen har stivnet.

Kaken kan oppbevares kjølig eller i fryseren. I en lufttett beholder i kjøleskapet holder den seg opptil 5 dager, mens i fryseren kan den holde seg i flere måneder. Unngå å la kaken stå utenfor kjøleskapet uten å spise den, da den blir ganske fort myk. Men det burde ikke være noe problem å spise den med en gang den er tatt ut av kjøleskapet.