TRIPLE LAYER COLLAGEN IS POPS!

Har du noen gang prøvd å lage en vakker trelags nice cream? Det har vi nettopp gjort, og alt vi kan si er at det er en utrolig deilig versjon av en guilt-free fornøyelse når søtsuget melder seg. Vi utfordrer deg til å prøve denne! Vi tok det et skritt videre ved å legge til tre av våre favoritt collagenblandinger i denne sommeroppskriften. Du kan selvfølgelig bruke collagenblandingen du allerede har hjemme.

Se for deg å unne deg en skyldfri sjokolade-, vanilje- og jordbæris som vil skjemme bort smaksløkene dine. Gjør deg klar for en herlig og tilfredsstillende opplevelse som kombinerer smak, helse og ren nytelse.

Det du trenger

For sjokoladefudgelaget:

Ca 14 store dadler, uten stein (legg de i vann en time før så er de enkle å skrelle)
1 kopp mandelmel
2 ss kakaopulver
2 ss kokosolje, smeltet
2 scoops av vårt Collagen Gold

For det vanilje nice cream:

4 frosne bananer
3 ts vaniljepulver
4 scoops av vår Collagen C+

For jordbærkokos nice cream laget:

1 kopp friske jordbær som fryses
1 dl kokos eller 1 stor isbit kokosmelk
3 ts vaniljepulver
4 scoops av vårt Collagen Beauty Remedy

Fremgangsmåte

Det nederste laget er en guilt-free sjokoladefudge laget med den naturlige sødmen til dadler og nøtteaktig godhet fra mandelmel. Mellomlaget er en kremet vanilje nice cream, og det øverste laget kan skilte med forfriskende smaker fra friske jordbær og kokos. Og den beste delen? Hvert lag har 3 typer collage fra Vild Nord.

1. I en foodprosessor blander du dadler, mandelmel, kakaopulver, kokosolje og Collagen Gold til det dannes en klissete blanding. Dette vil være basislaget.

Trykk sjokoladefudgeblandingen ned i bunnen av en bakeform på ca 20x30 cm, og fordel den jevnt i formen. Sett formen i fryseren for å la blandingen stivne mens du forbereder de andre lagene.

2. Rengjør foodprosessoren, og bland deretter de frosne bananene, vaniljepulveret og Collagen C+ til en jevn og kremaktig. Dette vil være mellomlaget.

Ta formen ut av fryseren og hell den nydelige vanilje nice cream på toppen av sjokoladefudgelaget. Glatt overflaten med baksiden av en skje og sett formene tilbake i fryseren.

3. Rengjør foodprosessoren igjen, og bland deretter de frosne jordbærene, kokoskremen eller kokosnøttbiten, vaniljepulveret og Collagen Beauty Remedy til de er godt blandet. Dette vil være det øverste laget.

Ta formen ut av fryseren en gang til og hell den jordbærfine kremen oppå vaniljelaget.
Sett formen tilbake i fryseren og la dem fryse mens du forbereder ispinene. Vi delte popsicle-pinnene i to slik at størrelsen passer bedre til de ferdige iskremene.

4. Den eneste litt rotete delen kommer når du skiller isen. Sørg for å fryse dem over natten eller til isen er helt stivnet. Ved servering må du passe på at bunnen fester seg til popsiclene. Bruk en kniv til å lage firkantede isbiter og skille iskremene forsiktig fra hverandre.

Med den fyldige sjokoladefudgen, kremete vanilje nice cream og den forfriskende jordbær sorbet nice cream, vil disse popsicles garantert bli din favoritt sommergodbit.