Fremgangsmåte
Bak den hele søtpoteten i ovnen til den er helt myk. Sett ovnen på 200 grader og pakk den inn i folie. Sjekk underveis om den er myk hele veien. Når den er klar kan du skrelle søtpoteten og mose innholdet til en puré. Du trenger ca 2,5 dl puré til kjeksene.
Bland havre og kanel sammen og rør. Tilsett søtpotetpuré og honning og rør godt. Så tar du collagenpulveret inn i blandingen og rører godt til alt er godt blandet sammen. Til slutt legger du på sjokoladebiter – mål med hjertet hvor mye du vil ha.
Bruk hendene til å forme kakene. Bruk en spiseskje til å øse opp en spiseskje av blandingen. Form med hendene til en flat, ca 1 cm tykk kjeks. Legg på bakepapir.
Stek i ovnen på 175 grader i ca 10 minutter, til de er lett gylne. Avkjøl på rist og nyt!