SOLBÆR IMMUNE NICE CREAM

Nice cream er et sunnere alternativ til is, da hovedingrediensen er frosne bananer som blandes. Det gir den deiligste isen uten tilsatt sukker og fløte. Derfor kan du spise nice cream ​​som dessert, mellommåltid i løpet av dagen, men også som frokost – kun fantasien setter grenser. Våre smakfulle collagenvarianter passer perfekt i nice cream.

Det du trenger

(oppskrift for 2 personer)
3 frosne bananer
1 boks kokosmelk (400 ml
2 dl frosne solbær
1 ts vaniljepulver

3-4 ss Collagen Immune Plus

Fremgangsmåte

En deilig nice cream skal være kremet og tykk i konsistensen. Vårt beste tips er å helle 1 boks kokosmelk i et isterningbrett med 6 rom som måler 5x5 cm. Sett dem i fryseren og la dem fryse i minst 5 timer. Med isbitene kan du være sikker på å få den rette konsistensen.

Ta ut kokosmelk-isbitene mens du tilbereder de andre ingrediensene. Bruk en god blender med en "blenderstamper". Hell i bananene, solbærene og mandelmelken. Start blenderen og bruk "tamperen" som en hjelpende hånd til å knuse. VOÍLA - og du har den deiligste krem.