Julestemning og ditt daglige collagentilskudd

(Rom)toddy med collagen

Hva er vel bedre enn lukten av jul? Vi elsker å lage varme drikker som holder julestemningen i live, og vi liker å gi drinkene våre et snev av collagen. Collagen er kanskje ikke det første du forbinder med jul, men hvorfor ikke tilsette litt ekstra protein når muligheten er der? Denne oppskriften kombinerer både julestemning og ditt daglige collagentilskudd i ett. Nyt det om kvelden når du kan lene deg tilbake, slappe av og planlegge ferieaktiviteter. Hvis du vil ha en skvett rom så er originaloppskriften med rom.

Det du trenger

0,5 dl tranebærjuice
0,5 dl eplejuice
4 scoops av Pure Marine Collagen
2 ss mandler (hele eller hakkede)
2-4 kanelstenger
ca 5 nellik
2 ss rosiner
(4 cl rom om ønskelig)

Fremgangsmåte

Hell eplejuice, tranebærjuice og Pure Marine Collagen i en kjele. Rør godt til de fleste klumper er borte. Det er ingen fare hvis det blir rester igjen, da dette smelter bort ved oppvarming. Tilsett ingrediensene; kanelstenger, nellik, rosiner, ingefærbiter og mandler.

Varm opp på middels varme til kokepunktet, skru deretter ned til lav varme. La det stå i ca 10 minutter. Hell i et glass og nyt. Kan avkjøles og settes i kjøleskapet, men da anbefaler vi å sile den og heller tilsette en blanding av nøtter og rosiner når den skal nytes.