Gjesteoppskrift

Røde bær & kokos collagen smoothie

Vi elsker å tilsette det lille ekstra til smoothiene våre, og her har Julie brukt kokos i glasset, som tilfører litt sødme og et tropisk preg til de røde bærene. I denne smoothien har hun tilsatt en porsjon av Collagen Immune Plus, som inneholder marint collagen, vitamin D fra vegansk sopp og pulverisert Echinacea-blomst, som naturlig støtter immunforsvaret. Bruk bare 5 minutter på å lage denne deilige smoothien.

Vild Nord gjest

Juie Lopez

Julie, vår ambassadør fra Frankrike, er ansiktet bak @julyhealthycooking, og er dedikert til en sunn livsstil, med fokus på både yoga og næringsrik mat. Livet hennes er en blanding av mindfullness og å dyrke gode vibber i hverdagen. Vi er så glade for å dele hennes spesielt utvalgte samling av næringsrike Vild Nord collagenoppskrifter.

Det du trenger

For en porsjon:

1 banan
1 håndfull frossen rød frukt
1 dl kokosmelk
1 ss Collagen Immune Plus

Fremgangsmåte

Bruk gjerne en frossen banan. Start med alle ingrediensene i blenderen og tilsett en flat spiseskje med Collagen Immune Plus. Blend godt sammen til en jevn smoothie. Bruk en spiseskje kokosmelk rundt glasset for å skape en vakker dekor og smak. Hell smoothien i glasset, bland og nyt.