Gjesteoppskrift

Rosa pannekaker med rødbet og collagen

Nydelige rosa pannekaker med butternutgresskar, rødbet og geitost. Her er det mange gode smaker som møter ganen! Vår franske ambassadør, Julie fra @julyhealthycooking har laget en nydelig rosa pannekakeversjon med Collagen Beauty Remedy. Vi bare elsker fargene og de gode ingrediensene i denne retten.

Vild Nord gjest

Julie Lopez

Julie, vår ambassadør fra Frankrike, er ansiktet bak @julyhealthycooking, dedikert til en sunn livsstil, med fokus på både yoga og næringsrik mat. Livet hennes er en blanding av mindful praksis og å dyrke gode vibber i hverdagen. Vi er begeistret over å dele hennes spesialutvalgte samling av næringsrike Vild Nord collagenoppskrifter.

Det du trenger

2 scoops COLLAGEN BEAUTY REMEDY
4 ss ris- eller hvetemel
20 cl nøttemelk
1 liten kokt rødbete
2 skiver appelsin
2 ss fersk geitost
2 ts gojibær
1 ss chiafrø
4 skiver butternutgresskar
Noen skiver rød reddik
1 skvett lønnesirup
Salt og pepper

Fremgangsmåte

Slå på og forvarm ovnen til 200 grader. Skjær skiver av butternutgresskar og legg dem i en form. Dryss salt og pepper over. Pensle med lønnesirup. Stek i 15 minutter ved 200 grader. Rør halvveis gjennom tilberedningen.

Til pannekakene:

Tilsett mel, Collagen Beauty Remedy, rødbet og melk i blenderen. Bland sammen til du oppnår en jevn tekstur. Smør pannen lett og stek pannekakene. Fordel geitost på toppen. Anrett skiver av butternutgresskar og noen skiver reddik. Dryss chiafrø og gojibær på toppen. Legg på en appelsinskive og lukk pannekaken.