Fremgangsmåte
Start med å blande sammen de tørre ingrediensene i en stor miksebolle. I en liten kjele, varm mandelsmøret med lønnesirup til det er varmt. Visp sammen til kombinert. Tilsett den til den tørre blandingen, sammen med de revne gulrøttene og bland godt til en tykk, smuldrete røre gjenstår. Tilsett melken sakte til røren er tykk, men jevn. Ha røren over i en form på ca 30 x 20 dekket med bakepapir og trykk inn i formen. Avkjøl i fryseren i minst én time for å stivne.
Pisk ingrediensene til glasuren sammen til de er tykke og avkjøl mens du venter på at gulrotkakebunnen har ligget i fryseren i en time. Hell så glasuren over gulrotkakebunnen og sett den tilbake i fryseren i ca to timer før du skjærer den i barer.
Oppbevar i fryseren og nyt når du har søtsuget. La den stå i ca 10 minutter på kjøkkenbenken før du nyter den, så tiner frostingen litt.