Collagen no-bake gulrotkake-proteinbarer

Det er den perfekte tiden å nyte sesongens gulrøtter, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn med våre proteinrike barer som også metter søtsuget? Gulrøtter med vitamin A og vår prisvinner Collagen Gold med vitamin C og marint collagen er en utrolig god match nå på sensommeren. Vi elsker disse søte proteinbarene!

Det du trenger

Gulrotkakebunn:
5 dl havremel
1 dl kokosmel
6 scoops Collagen Gold
2 ts vaniljesukker
1 ss kanel
1 dl mandelsmør
1 kopp lønnesirup
5-6 revne gulrøtter
ca 1 dl melk etter eget valg

Glasur:
250 gram naturlig kremost
300 gram vaniljekesam eller vaniljekrem
1 ts vaniljeessens

Fremgangsmåte

Start med å blande sammen de tørre ingrediensene i en stor miksebolle. I en liten kjele, varm mandelsmøret med lønnesirup til det er varmt. Visp sammen til kombinert. Tilsett den til den tørre blandingen, sammen med de revne gulrøttene og bland godt til en tykk, smuldrete røre gjenstår. Tilsett melken sakte til røren er tykk, men jevn. Ha røren over i en form på ca 30 x 20 dekket med bakepapir og trykk inn i formen. Avkjøl i fryseren i minst én time for å stivne.

Pisk ingrediensene til glasuren sammen til de er tykke og avkjøl mens du venter på at gulrotkakebunnen har ligget i fryseren i en time. Hell så glasuren over gulrotkakebunnen og sett den tilbake i fryseren i ca to timer før du skjærer den i barer.

Oppbevar i fryseren og nyt når du har søtsuget. La den stå i ca 10 minutter på kjøkkenbenken før du nyter den, så tiner frostingen litt.