COLLAGEN C+

KIRSEBÆR NICE CREAM MED COLLAGEN

Når kirsebær begynner å dukke opp på trær i hele Norden, er det den perfekte tiden å unne deg en deilig fin nice cream. Vår kirsebær nice cream ​​kombinerer den friske og saftige smaken av kirsebær med iskonsistensen fra modne frosne bananer. Og hvorfor ikke legge til vårt Collagen C+-pulver, naturlig rikt på protein og vitamin C fra acerola?

Det du trenger

2 kopper friske kirsebær, uten stein
1 kopp frosne kirsebær (valgfritt: for mer farge og smak)
3 frosne modne bananer
1 ts vaniljepulver
4 skjeer av vårt Collagen C+ pulver
Valgfri topping: f.eks kakaonibs eller hakkede mandler

Fremgangsmåte

Samle 2 kopper ferske, lokale kirsebær og ta ut stenene.
Kombiner ferske kirsebær (og/eller de frosne kirsebærene), frosne bananer, vaniljepulver og vårt Collagen C+-pulver i en blender eller foodprosessor. Bland ingrediensene til du får en jevn og kremet konsistens. Hell blandingen i en frostsikker beholder og frys i ca 2-4 timer, eller til den når ønsket iskremaktig konsistens. Rør blandingen forsiktig hver time hvis mulig for å forhindre krystallisering.

Når du er klar, hell i en eller flere boller og, om ønskelig, dryss med valgfritt topping som f.eks kakaonibs eller hakkede mandler for ekstra tekstur og smak.

Server og nyt de herlige friske kirsebærene i en nydelig fin nice cream.