Glow Your Balance Collagen

GLOW COLLAGEN JUICE

Følger du årstidene når det kommer til kostholdet? På høsten er det et rikt utvalg av naturlige nordiske råvarer, som både smaker best på denne tiden og er fornuftige å bruke. Og hva er vel mer praktisk og fristende enn ferske gulrøtter, som er rike på betakaroten og som er i sesong gjennom høstmånedene? Gulrøtter passer perfekt sammen med Glow Your Balance Collagen – en spesiell formel laget for deg som ønsker å opprettholde en naturlig glød hele året.

Her er oppskriften på en juice som er ideell for å holde sommergløden. Denne oppskriften gir omtrent 1 liter juice og kan oppbevares i kjøleskapet i opptil 3 dager.

Det du trenger

4-5 store gulerøtter
1 sitron uten skall
1 tommel ingefær
1 tommel gurkemeie
0,5 liter vann
3 scoops GLOW

Fremgangsmåte

Skrell gulrøttene og fjern skallet og steinen fra sitronen. Kutt ingefær og gurkemeie.

Slik bruker du en juicepresse:
Kjør de skrellede gulrøttene, ingefæren og gurkemeien gjennom juiceren. Tilsett deretter 4 scoops av Glow. Juster vannmengden etter ønsket styrke og konsistens. Den anbefalte mengden er ca. 1 scoop Glow per 3 dl vann. Hell saften forsiktig i en stor karaffel eller mindre flasker og oppbevar i kjøleskapet.

Slik bruker du en blender:
Ha alle ingrediensene, bortsett fra vannet, i blenderen. Bland til blandingen har blitt til en jevn juice. Tilsett så vannet og blend ingrediensene sammen igjen. Om ønskelig, (du kan legge til isbiter for å avkjøle juicen ytterligere). Hell blandingen forsiktig i en karaffel eller mindre flasker og oppbevar i kjøleskapet. Alternativt kan du sile saften gjennom en sil for å oppnå en jevnere konsistens