COLLAGEN FOOD

FISH SKIN CRACKERS

Oppsirkuler middagen din til en skjønnhetssnack. I stedet for å kaste skinnet når du tilbereder fisk til middag, hvorfor ikke gjøre det om til sprø og salt snack fullpakket med naturlig collagen – en sprø og deilig skjønnhetsmat.

Det du trenger

Fiskeskinnet fra fisken du tilbereder
Liyt salt og pepper

Fremgangsmåte

Sett ovnen på 200 grader. Fjern fiskeskinnet fra fiskefiletene. Sørg for at skinnet er så rent som mulig og uten fiskrester. Det krevde litt fingerarbeid. Når fiskeskinnet er klart drysser du salt og pepper på begge sider før du legger dem med skinnsiden opp på bakepapiret. Stek i ovnen i ca 15 minutter. Men sørg for å sjekke regelmessig, da de kan brenne seg raskt. De blir herlig luftige og sprø, og blir en sann game changer, som snacks ved siden av maten eller på toppen av fisken som et sprøtt tilbehør.