Enkle glutenfrie rundstykker med protein

Disse proteinrike og glutenfrie rundstykkene er en deilig go-to på travle hverdager. De er superenkle å lage, kan fryses og de inneholder din daglige scoop av collagen i hver rundstykke! Prøv dem med eplesyltetøy og kanel hvis du ønsker noe søtt.

Det du trenger

6 dl lett kokt havregryn
400 g cottage cheese
6 egg
6 scoops Pure Marine Collagen
1 ts. bakepulver
1 ts. salt

Fremgangsmåte

Slå på ovnen på 180 grader varmluft.
Hell alle ingrediensene i en bolle, inkludert collagenpulveret. Bruk så en stavmikser til du har en jevn deig. La deigen hvile i 5-10 minutter mens du forbereder en stekeplate med bakepapir.
En bolle tilsvarer en stor spiseskje med deig på bakeplaten. Bruk gjerne to skjeer dyppet i vann til å lage porsjoner. Vi fikk 6 store boller av denne oppskriften, men du kan enkelt lage mindre, og da skal du kunne få rundt 10, som er litt mindre.

Stek dem midt i ovnen i ca. 20-25 minutter til de er gyldne.

La dem avkjøles helt før du skjærer dem. Kan spises umiddelbart og oppbevares i en forseglet pose i kjøleskapet. Prøv dem ferske fra ovnen med eplesyltetøy og kanel! De kan også enkelt fryses.