Gjesteoppskrift

Collagen-proteinbarer med bær og kokos

Gi deg selv en post-workout energiboost med disse deilige hjemmelagde proteinbarene! Fylt med ingredienser som havregryn, kokos, kollagen og friske bær, er disse barene ikke bare næringsrike, men også en herlig snack.

Vild Nord gjest

Desiree Andersen

Desiree Andersen er opptatt av at det skal være enkelt å leve et sunt liv! Hun er en inspirasjon innen trening og kosthold med en stor følgerskare på sosiale medier. Hun har skrevet bøkene FIT PÅ 15 MINUTTER, er kursholder, personlig trener og kostholdsekspert og driver en nettside med oppskrifter og treningsprogrammer for sine medlemmer. Desiree er en stor inspirasjon for en sunn livsstil.

Det du trenger

1 dl lønnesirup eller sukringull
1 egg
0.5 dl smeltet kokosnøttolje eller annen smakløs olje
6 spiseskjeer Pure Marine Collagen
1 dl kokosmel
2 dl havregryn
100 gram frosne bær

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 180 grader.
Start med å blande lønnesirup / sucrin gold, egg, olje og collagenpulver. Tilsett deretter kokosmel, havregryn og frosne bær og rør godt.

Kle en brødform med bakepapir og trykk blandingen ned i bunnen. Stek midt i ovnen i 25 minutter.

Sett formen i kjøleskapet i 1-2 timer og la den avkjøles helt slik at den kan stivne før du skjærer den i 6 stykker. Oppbevar dem i kjøleskapet.