Mocktails med collagen

COLLAGEN MOCKTAIL-SERIE

Unn deg selv deg ren egenpleie med vår eksklusive mocktail-serie beriket med collagen blandet med vitaminer og mineraler. Forbedre spaopplevelsen din hjemme med våre tre nydelige oppskrifter, hver utformet for å skjemme bort huden din med aktive ingredienser. Nyt en delikat mocktail mens du tar et øyeblikk for deg selv, omgitt av ro. Fordi du fortjener gleden av stillhet og strålende hud.

Det du trenger

RØD MOCKTAIL: FORNYELSE MED CARE

2 grønne epler
2 mellomstore rødbeter
1 sitron
2 gulrøtter
2 grønnkålblader (etter smak)
1/2 agurk
3 ss CARE Collagen

GUL MOCKTAIL: IMMUNITY MED GLOW

2 appelsiner
1/2 agurk
1 grønt eple
1 gulrot
1/2 sitron
Cayennepepper etter smak
3 ss GLOW Collagen

GRØNN MOCKTAIL: GREEN CLEANSE MED SOFT

1/2 agurk
1/2 stang selleri
1 stort grønt eple
10-15 spinatblader
1/2 sitron
Ingefær etter smak
150 ml vann
3 ss SOFT Collagen

Fremgangsmåte

FORNYELSE MED CARE

Bland alle ingrediensene sammen i en blender og tilsett til slutt 150 ml vann med 3 ss CARE. Oppskriften er nok til 4 personer. Du kan halvere porsjonene og ha nok til 2 glass til deg selv. Så sparer du resten til neste gang du vil ha et glass eller til neste dag. Ellers serverer du en herlig mocktail til deg selv og 3 venner.

IMMUNITY MED GLOW

Bland alle ingrediensene sammen i en blender og tilsett til slutt 150 ml vann med 3 ss GLOW. Oppskriften er nok til 4 personer. Du kan halvere porsjonene og ha nok til 2 glass til deg selv. Så sparer du resten til neste gang du vil ha et glass eller til neste dag. Ellers serverer du en herlig mocktail til deg selv og 3 venner.

GREEN CLEANSE MED SOFT

Bland alle ingrediensene sammen i en blender og tilsett til slutt 150 ml vann med 3 ss SOFT. Oppskriften er nok til 4 personer. Du kan halvere porsjonene og ha nok til 2 glass til deg selv. Så sparer du resten til neste gang du vil ha et glass eller til neste dag. Ellers serverer du en herlig mocktail til deg selv og 3 venner.