Frisk og sunn start på dagen

Vitamin C Shot

Vil du ha noe sunt og friskt klart i kjøleskapet slik at du kan starte dagen med en helseshot? Kanskje du også ønsker å få din daglige dose collagen på en enkel måte. Da er denne oppskriften perfekt for deg. Med ingefær, gurkemeie, gulrot, appelsin og sitron kan du lage en smakfull shot som gir en frisk og sunn start på dagen.

Det du trenger

2 gulrøtter
2 appelsiner
Saft fra 1 sitron
ca. 10 cm ingefær
Litt gurkemeie

Fremgangsmåte

Hvis du bruker en juicepresse, kan du juice alle ingrediensene sammen til en juice inkludert sitronen uten skall. Tilsett så 5-7 måleskjeer med Collagen Gold og rør godt til alle klumper er borte. Hell i små glass eller oppbevar i en stor karaffel slik at du kan skjenke et lite glass om morgenen. Du kan også velge å tilsette collagenpulveret rett før servering.

Hvis du bruker en blender:
Skjær alle ingrediensene i små biter. Skrell appelsinen. Har du økologisk ingefær og gurkemeie trenger du ikke skrelle dem, men ellers må de skrelles. Ha alle ingrediensene i blenderen og skvis sitronsaft over. Bland alle ingrediensene sammen med 5-7 måleskjeer Collagen Gold til du har en jevn juice. Hell i små glass eller oppbevar i en stor karaffel slik at du kan skjenke et lite glass om morgenen. Du kan også velge å tilsette collagenpulveret rett før servering.