Fremgangsmåte
Havregryn, vaniljepulver, kanel og en klype salt blandes sammen i en stor bolle.
Tilsett mandelmelk, vann og lønnesirup i blandingen og rør godt til alt er jevnt fordelt. Bland så inn collagenpulveret og rør til det er oppløst i blandingen.
Hell 3/4 av blandingen i en ildfast form. Hell deretter halvparten av blåbærene forsiktig på toppen. Bruker du frosne blåbær trenger du ikke tine dem først. Hell resten av røren over blåbærene igjen, og deretter resten av blåbærene på toppen. Dekk til formen og sett den i kjøleskapet. Lager du denne om morgenen kan den bakes senere på dagen.
Når du er klar til å bake setter du ovnen på 160 grader varmluft. Stek i ovnen i ca 30-35 minutter. Server den bakte havren med ekstra blåbær på toppen og nyt denne sunne og smakfulle godbiten til frokost, som mellommåltid eller når du har lyst på noe godt.