AUTUMN COLLAGEN JUICE

Nyt sesongens smaker med vår ferske juice laget av lokale gulrøtter, rødbeter og selleri. Hvem elsker ikke følelsen av ren juice som fanger øyeblikket og smaken av høst? Og selvfølgelig har vi toppet juicen med collagen, så du får en skjønnhetsbombe for både kropp og hud.

Det du trenger

1 liten eller 1/2 stor rødbet
2 store epler
2 stilker selleri
3 store gulrøtter
1 sitron
Ca 1,5 cm ingefærrot
Ca 1,5 cm gurkemeierot
4 scoops med Collagen Gold
Ca 4 dl vann

Fremgangsmåte

Ved bruk av juicer: 

Vask alle ingrediensene grundig først. Skrell sitronen. Lag juice av alle ingrediensene og tilsett vannmengd til ønsket styrke på smak. Når juicen er klar, hell den over i en flaske med lokk og tilsett 4 måleskjeer med collagenpulver. Rist grundig for å blande. Du kan også tilsette en scoop med collagenpulver når du velger å drikke juicen.

Ved bruk av blender:

Skrell og vask rødbeter, gulrøtter og epler. Skrell den lille biten ingefær og biten gurkemeie.
Skjær rødbeter, gulrøtter, epler og selleri i passende biter og skrell sitronen og fjern eventuelle frø.
Ingefær og gurkemeie kuttes i fine små biter.
Kombiner alle ingrediensene inkludert collagenpulveret i blenderen.
Start blenderen og la den blande alle ingrediensene til du får en jevn og frisk juice. Legg til ca. 4 dl vann til saften for å spe den ut eller til når du har ønsket konsistens. Jo mindre vann desto tjukkere konsistens og mer smak. Hvis du vil ha den helt klumfri kan du velge å sile juicen.

Nyt denne forfriskende og næringsrike juicen som er full av smak fra deilige og ferske lokale råvarer.

Tips: Del i fire små flasker og oppbevar i kjøleskapet. Det kunne ikke vært enklere å nyte denne friske drinken hjemme når du føler deg tørst.